Lisitėja, visai tikėtina nes fotkinsim šunis ir gal gamtą
nebent kas su telefonu pafotkins
Laba rytas,
Vilkra, nepyk, būsiu neįdomi kaip visos: pakaba visus mezginių grožius užgožia. Kitą kartą pasiieškok kaimynystėj kokios pilkos pelytės, tada mezginiai išryškės
- o jie tikrai nuostabūs.
Gufis kosmonauto skafandre
Ar gavo Giliukas savo guliašėlį???
Mane katės šįryt 6 prižadino... Pirmiausia Mika užsinorėjo patikrinti įvairių daiktų sugebėjimą brazdėti ir traškėti, o taip pat mamkos reakciją į murkimą ir įvairių lovos segmentų minkymą, paskui prisijungė Tytė, tada katės surengė dramblių ristynes po namus (sugebėjo net stalinę lempą ant pianino įjungt ), tada po kambarį šalia mamkos, tada surengė konkurencinę kovą ant lovos iki antausių ir apsižodžiavimo, tada Mika kelis kartus bandė susimontuoti į uždarytą skudurinę spintelę, kur paslėptos atsarginės plunksnelės (vieną kartą sėkmingai
), ko pasekoje teko lipti iš lovos ir išrūšiuoti Miką ir spintelę į atskirus vienetus. Dar nepaminėjau kalnakasių seanso artimiausiame nuo miegamojo kačių wc... Kai pagaliau dar sugebėjau prisnūsti, Mikai prireikė praeiti lovos trasą, pradedant nuo galvos. Jaučiuosi visapusiškai pagerbta kačių dėmesiu...

Lapyna, sakiau zaidynes

Bela sianakt gimnastika propagavo, vietoj buomo buvo panaudotas tv
Gufytis

Prašom nemenkint Gufio sugebejimu maišelis buvo sveikas, po apžaidimo neatlaike streso ir plyso
laba ryta... sakyciau jautrios sielos maisiukas
Lapyna pagerbta tarp kaciu
Prisiduoda pirmas ekipažas kad sėkmingai praėjo taką ir grįžo namo
Šunys laimingi žmonės irgi
Laba
aš jau namie ant sofos po žygio doroju baltos mišrainės likučius buvo labai smagu, oras puikus buvo - nešalta ir be vėjo, na truputį slidoka buvo bet mes susidorojom
smagiai pasivaikščiojom, vaizdais pasigrožėjom. Labai ačiū visoms ir visiems už smagią kompaniją, mūsų fotografės manau kai galės įkels ir nuotraukų, Erendirai ačiū už nuvežimą ir pristatymą namo ir ypač už karštą vyną
. Dabar pelnytai tinginiausiu ant sofkutės
Aš taipogi po žygio Maža, kad žygiavau viena su dviem šunimis ir bekelia. Sunkiai žygiavom. Keliu slidoka, pievomis sniego per daug, teko vieną šunį nešti, atseit medžioklinis
Džiugu,kad smagiai pasibuvot, gera jums , labai lauksiu foto.
O mes su seima sedejom japonu restorane ir naikinom dovanu ceki 🤣
Apus, bebebe
Mes smagiai prasiėjom kaip ežiukai rūke Aš norėjau dar
, bet chebra nusprendė, kad reikia pasilikti trasų kitiems pasivaikščiojimams
Kadangi yra griežtai reikalaujančių ataskaitos, tai rodau:
Taip atrodėm pradėdami žygelį
O taip bebaigdami
(suraskit 3 keturkojus)
Ačiū visiems už smagią kompaniją!
Mes irgi jau namie. Dar grįždami užsukom prie Vilnojos ežero
Įdėsiu vėliau tą nuotrauką kur "visi vienoj grupėje" ėjom t.y galbūt tolumoje ir įžiūrėsit einančius visus išskyrus mane, MB ir Lapyną
Bet veliau mūsų jau palaukė