Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytelis  :4u: 

patinka man Šponkiuko naujųjų namų kronikos :super:

Ir katyčių pusrytukams neatsisakyčiau :hihihi:

Na ir rodausi, kiek dar turiu sniego kieme. Bagota, škias  :unsure:  :D 

d134e1bdb6c3689d5554fac9136a1271855.jpg

Atsakyti

Erendira pasiūlyk tam sniegui jau sulysti į žemę ir traukt į ašigalį. Baisiai vaišinga matyt būsi, kad taip užsilaikė :) Bet mano akims jau žalumos verkiant reikia :)

Atsakyti

Sagyt, tai nuo to kiekvieną dieną pradedu. Ir visai gerai sekėsi iki šio ryto  :D  :hmm:​ 

Pas mus visada didesnė tundra nei, tarkim, mieste...

Atsakyti

Erendira, pas mus tai jau ežerą dvi dienas pompavo lauk :D

Diinka, priežastys dvi, viena, kad pinigų nebėra ir  nenusimato iš dangaus, o reikia dar virš 10k, kad susitvarkyti kiemą ir tvorą.  Antra dalis, kaip ir apsisprendėm dėl šeimos pagausėjimo. 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2018 03 15, 14:28)
<p>Erendira, pas mus tai jau ežerą dvi dienas pompavo lauk biggrin.gif</p><p></p><p>Diinka, priežastys dvi, viena, kad pinigų nebėra ir  nenusimato iš dangaus, o reikia dar virš 10k, kad susitvarkyti kiemą ir tvorą.  Antra dalis, kaip ir apsisprendėm dėl šeimos pagausėjimo. </p>

Pirmiausia man patinka antroji dalis wub.gif Taigi nuoširdūs linkėjimai pagaut "gandrą" wub.gif

Su tvorom gal pagelbėt galiu,jei ne patys savom rankom ax.gif

Erendira na iš kur pas tamstą TIEK sniego?Negi reiks į svečius įsiprašyt,nes mums sniegas laabai patinka,tik jau nei kruopelytės aplink biggrin.gif

Šponkiuko stalo serviravimas superinis biggrin.gif
Atsakyti

Bliam, tai kur jūs gyvenat. kad nebėr to sniego? ar čia mano kieman ekskliuzyviškai daug pridrėbė?  :D 

Mieste suprantu, pats miestas įkaitęs, mažiau lieka iškritusio sniego ir šiaip greičiau nutirpsta, bet užmiesčiuose  :unsure:  :) 

Atsakyti

Su tvorom gal pagelbėt galiu,jei ne patys savom rankom ax.gif

Tikrai domina :)

Atsakyti

Bliam, tai kur jūs gyvenat. kad nebėr to sniego? ar čia mano kieman ekskliuzyviškai daug pridrėbė?  :D

Mieste suprantu, pats miestas įkaitęs, mažiau lieka iškritusio sniego ir šiaip greičiau nutirpsta, bet užmiesčiuose  :unsure:  :)

na mes tai ganykloj gyvenam :D medžių nėra ten, vienas kitas pavienis tik :)

Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2018 03 15, 08:37)
taigi rinkimus laimėjo  wub.gif -"Samojedas wub.gif "

Koks mano akiai netikėtas pasirinkimas bigsmile.gif Tai lauksim kartu biggrin.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2018 03 15, 14:28)
<p>Erendira, pas mus tai jau ežerą dvi dienas pompavo lauk biggrin.gif</p><p></p><p>Diinka, priežastys dvi, viena, kad pinigų nebėra ir  nenusimato iš dangaus, o reikia dar virš 10k, kad susitvarkyti kiemą ir tvorą.  Antra dalis, kaip ir apsisprendėm dėl šeimos pagausėjimo. </p>

Kaip sakoma, bus tų tvorų, ne karo metai irnesakyk.gif Svarbiausa antroji dalis mirksiukas.gif ploja.gif

Lipdinys koks nuotaikingas bigsmile.gif

O į Maksimo žvilgantį kailį ilgai žiūrėjau wub.gif
Atsakyti

Pačiam Kauno pakraštyj , aplink laukai, nu miške dar gal ir rasčiau kokį lopynėlį.Pas tave tikrai spec užsakymas sniegui buvo😁

Atsakyti

Pačiam Kauno pakraštyj , aplink laukai, nu miške dar gal ir rasčiau kokį lopynėlį.Pas tave tikrai spec užsakymas sniegui buvo😁

Supainiojo tą užsakymą, ne ten pristatė,  :B  Aš visad tik saulytę, žolytę ir gėlytes užsisakinėju  :B 

Atsakyti

Erendira o nuotraukas bandei rodyti :) Kaip ten sakoma jei namų šeimininkas pradeda rodyti nuotraukas reiškias laiko namo :)

Noriu parodyti savo Mumyti tarptautinėje parodoje :)

b719e24c9cfe815d9f3187257cdaf110170.jpg

Atsakyti