Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(sagyte @ 2018 03 15, 18:17)
<p>Mudu butinai prieikit bus labai malonu susipazinti smile.gif</p><p>

Prieisim 4u.gif O su tom bambeklėm visko būna,nors....gyvendama bute irgi bambėjau ant kaimynų ,kurie savo šuniukų toliau kiemo niekur nevesdavo,tiesiog prie laiptinės ar už namo kampo palieka visus grožius,o po žiemos visai liūdnas reikalas buvo unsure.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 03 15, 21:23)

</p><p>Mudu, samojiedai gražu, bet ar galėsite jam tiek fizinio krūvio duoti?

Tikrai taip ,vienintelis rimčiausias iššūkis kas mūsų laukia kaip išmokyti šalia dviračio bėgti :-)Tempt jie puikiai moka ,o šalia- teks dirbt nuo mažų dienų.Jei nebūčiau pakeitus darbo ,tikrai šio šuns nebūtume pasirinkę žinome ,skaitėme,domėjomės,aplankytas ne vienas veislynas,einame į samojedų susibūrimo vietas,stebime viską klausiame kas įdomu tiek pas veisėjus,tiek pas šeimininkus.Taigi šunį pasirinkome atsakingai įvertinę ne tik grožį,šėrimąsi ,bet ir fizinį aktyvumą. 4u.gif

Na ir Zundos drąsumas thumbup.gif
Atsakyti

Laa diena, 

po truputį grįžtu į gyvenimą. Dar akys kaip išnarintos ir galvą paskaudena, bet jau be temperatūros. Vakar dienos mano gyvenime galėjo ir nebūti...

Aist, kaip savijauta šiandien? Kaip Rapolui? Jei į jūsų namus įsisuko tas pats brudas, tai galiu palinkėti tik kantrybės. Pas mus per pusantros savaitės paeiliui išskerdė visus namiškius. Tik vyras pabėgo į komandiruotę ir išvengė. Vyresni dar kažkaip lengviau su juo susidoroja, o va mano mažiukams visai prastai buvo. Beveik savaitę su temperatūra, dažnai iki 40. Durniausia buvo ana naktis, kai ir pati nelabai gyva buvau, miegot negalėjau, šaltis kratė, kaulus laužė, o dar mažiukei temperatūra kilo virš 40. O dar vienintelė suaugėlė namie. Paryčiais jau skambinau į greitukę konsultuotis. Sveikstantį trimetinuką jau buvau pridavus močiutei, galvojau, išleisiu vyresnius į mokyklą - ir važiuosiu į ligoninę su ja. Bet kažkaip atsilaikėm. Dabar tik išsikosėti visiems reikia, nes virusas išsikraustydamas palieka neprastą džiovą.

Erendira geroji fėja, prasinešė su traktorium per visas apylinkes, o iki savo kiemo ir nebepritraukė...

Šponkiuko katės pagaliau susiprato, kad šita didelė erdvė priklauso JOMS! :D 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Visiems sergantiems kuo didžiausios sveikatos 4u.gif

Na bet ir Zundos naglumas biggrin.gif blink.gif O šuns gerumas neišpasakytas wub.gif

Bugi koks gražutis trumputis snukutis wub.gif
Papildyta:
Pilkūzas biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

geroji fėja <...> su traktoriumi

:super: Kaip man patinka iškarpyti kontekstą :hihihi:

Ei, Bugi yra mergaitė  :flirt2: 

O be to, kas eina su manim ir Magnuna rytoj kur nors pažygiuoti?

Atsakyti
Laba diena smile.gif

Lapynos ir Aist seimoms daug, daug sveikateles 4u.gif 4u.gif

Maciau merginos pasisake apie suniuku kakucius nesurinktus, tai as tik siais metais supratau kaip labai pykstu ant tu kurie nesurenka savo augintiniu dovaneliu biggrin.gif Anksciau atkreipdavau demesi, bet labai man netrugde, kai vaikciodavau takeliais, o dabar mano panele nori butinai eiti visur, tik ne takeliais ir baisiai priestarauja, jei noriu vesti takeliu ax.gif kartais griztam labai graziais, kvepianciais batais
doh.gif
Atsakyti

Erendira, aš norėtau, bet negalėtau. Suplanuotas šeštadienis.

Atsakyti

Erendira, geroji fėja su traktoriumi :oh: :lol: Pabandykit įsivaizduoti fėją, tikrą, su puošnia suknia, baliniais batukais ir už traktoriaus vairo.Turėtų būti vaizdelis nepakartojamas :oh:

Kiek temoje sirgaliukų.Pradedu bijoti ir aš gripo.Dar šiemet rimtai nesirgau, nei aš nei mama.O gal praneš ir nesirgsiu?

Maksimas gal į mokyklą susiruošė?

Vėjas nėra geras ir ramus šuo.Jis yra užsispyręs, pavydus, neprotingai drąsus.Moliuką skriaudė ir terorizavo gal pusmetį.O kadangi panelė Zunda yra nagla ir  arši,moka už save pakovoti, tai Vėjas ir nuleido ausis susitikęs už save bjauresnį padarą.Zundytė visus pastačiusi į vietą,atrodo ir mane.

Atsakyti
Lisitėja, Maksimas į treniruotę pasiruošęs bigsmile.gif
Na taip, panelė Zunda gerai susitvarkiusi namų hierarchijoje biggrin.gif
Atsakyti

Pakikenau iš gerosios fėjos su traktoriumi  :D  :D  :D 

Maksimas kokią puikią kuprinę su visu nešiotoju turi  :D 

Panelė Zunda - namų valdovė  :D Vėjukas turbūt nė įsivaizduoti negalėjo, kad jam taip nutiks ir kas nors jo uodegos tvirtumą tikrins  :D 

Lapyna - vajėj, koks bjaurus virusas, atsigaukit visi kuo greičiau  :4u: 

Erendira - tai bandysim dviese takučiais eiti  :D​ 

Atsakyti

Sveikos. 

Lapyna, laikykitės ten. Kad sklandžiai ir nekomplikuotai išvytumėte virusus iš savo namų.  :4u: 

Zunda padykėlė tikriausiai jaučiasi labai saugi pas Lisitėją, kad visus kibina. Takso degustuojama uodega - šniūrelis sukėlė man šypseną ( ko gero Vėjui tai ne).  :D 

Maksimas mobiliai kuprinėje įsitaisęs.  :wub: 

Rapolą šiandien išrašė iš ligoninės. Vidurių šiltinės, dengės, įvairių kraštinių diagnozės atmestos. Maliarijos vienas tyrimas neigiamas, bet kitas tikslesnis atsakymas iš nacionalinės laboratorijos bus tik pirmadienį. Jei karščiavimas pasikartotų, reikėtų skubiai grįžti. Labai tikiuosi ramaus naminio savaitgalio. Ignui po truputį gerėja, man zaraza leidžiasi kvėpavimo takais žemyn, bet aš tai išsikapstysiu, dėl savęs nepergyvenu. 

Atsakyti

Sveikit ir laikykites sergantys, visiem po sveikatos balioną

Sagyt, geras, netoli tu aš prie Senuku.

Gero pasivaikščiojimo

Aš nusikalenus kaip genys :D

Atsakyti

Aist - uf, gerai, kad tyrimai atmetė visus tuos bjaurybukus, tikiuosi, kad ir maliarija bus galutinai pravyta  :4u: sveikit  :4u:​ 

Einu ir aš veidu į pagalvę nulūžti  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 kovo 2018 - 22:37