Labas visoms,
Prajuokino laiškai, ypač Bižu atsakas
Jeigu priimsit, į Dinkines ir aš prisijungsiu.
Dėl Dinkinių, tai važiuosiu, mb perspėtas, kad nieko neplanuotų
Ir dar pasidžiaugsiu dėl katinų wc spintelės. Ar įsivaizduojat, kad turint 3 katinus ir vieną wc, jį valau kas 3 dienas. Ir namuose jokio kvapo. Man tai kažkoks stebukas.
Ir dar, gal kas ruošiasi iš vokiečių kada užsakinėti? Tinka paskutinis maistas, Hipės pleiskanos nyksta, viduriai visų puikūs.
Katinukai visi pakritę
O Hipukas tikrina ar gerai MB plyteles suklijavo
Numylėtas BelPedro kolektyve.
Matau, iššūkiai mūsų nepalieka. Bet aš sakau, kad problemos yra tokio dydžio, kokio mes leidžiame joms užaugti (taip Belučia, jei daugiau ėstum, tavo nelaimė ne taip greit didėtų, ta prasme, mažiau priaugtų svorio, jei mane supratai ;) Sakyč, suėdus viską, ką matai (koks skirtumas kad ne tas konservas), dručkei nieko neliktų, ir ji būtinai panorėtų išeiti (o kas neišeitų?). Aš visad sakiau, kad pats geriausiais sprendimas yra pats paprasčiausias. Ir apkritai, reikia kuo daugiau bėgioti, kniaukti, žaisti ir glaustytis, prašytis paglostyt pilvuką ir tada gyvenimas pasidaro nuostabus. Beuodegiai sako, kad jei gyvenimas tau pakišo citriną (intrūderę šiuo atveju), pasidaryk iš jos limonado. Tai va, nežinau, kas tos citrinos ir limonadas ryškiai ne iš mėsos ir pomidorų, bet prasmė visiškai aiški – jei gyvenimas tau pakišo naują katiną, būtinai su juo pažaisk.
Jūsų mylintis Pedras
Oi geras kriminalas čia vystosi!
Kankinė Spurga
Šponkiuko katai kiekvienas sau tinkamą foną pasirinkę.
Pas mus šiandien atvirų durų diena: nors šiaurinėj kotedžo pusėj katilo termometras rodo 5 laipsnius, užtat pietinėj turbūt bus apie 20. Tai Mika dar kartais pramigruoja pro akis, primygtinai miaukteli manobliūdeliaivisdartušti, o Zaiza tai visai išsikrausčiusi į lauką. Pilnas dangus paukščių ir paukščiukų - ką ten veikti tuose namuose?
Ką sakai? Aš čirčirkiškai nesuprantu!
IMG_0479s.jpg 339,85KB
0 Parsiųsta kartų
Kreipiuosi į didžiai gerbiamą BelPedro kolektyvą.Per šitą, negaliu garsiai sakyti kokią, asmenybę aš visai praradau ramybę.Negana to,kad mane periodiškai išvaro iš mano užsiimtos ir sušildytos vietos, šiandien įkando man į uodegą.Išniekino kiekvieno save gerbiančio padaro svarbiausią kūno dalį.Negana to, bandė artimiau susipažinti su varnėnu ir patikrinti ar stipriai laikosi jo galva.Tik dėl mano ryžtingų veiksmų nebuvo prarasta nei viena plunksna, nebuvo pralietas kraujas.Sakykit, gerbiamieji, ką su šita raina vandale daryti?Kaip paveikti mano mylimą šeimininkę,kad nusiimtų rožinius akinius ir pamatytų kokį blogį įsileido į namus.Esu gerai išauklėtas šuo, ir negaliu imtis drastiškų priemonių.
Apsaugos viršininkas Setas.
#gyvenimaskeistas
Mieli kolegos didieji Miau!
Kai aš gimiau, mamka ir tetos visokios man sakė, kad prasideda mano katino dienos. Įsivaizdavau, kad gyvensiu tokiuose namuose :
Štai tokiame valgomajame turėjo būti tiekiami mano valgiai :
Mano lova kaip minimum su šilko baldakimu turėjo atrodyti taip :
Žaisčiau aukso atspindžiuose šiame kambarėlyje :
Čia būtų mano nuosavi asmens sargybiniai :
Galite nuspėti mano nuostabos dydį pamačius realius savo namus. Dvikojai juokiasi iš mano išpūstų akių, bet gi ne tokio vargano gyvenimo aš tikėjausi. Nekalbant apie priverstinį sugyventinį drakoną - skruzdėdą, kurį jie vadina šunimi. Tas perdėm emocionalus padaras tai išvis kažkoks nesusipratimas- džiaugiasi KIEKVIENU mano namų lankytoju, galėtų - iš savo garbanoto kailio išsinertų, kad tik aniems įtiktų. Pasisekė dvikojams, kad aš kantri ir itin lengvo charakterio Katė, todėl esamas gyvenimo sąlygas bandau toleruoti garsiai nedūsaudama. Linkėjimai, mieli kolegos, ir būkit stiprūs.
Labas rytas .Kokios nekuklios kilmingo katino svajonės
Aist šeimai dar labai pasisekė,kad Ainu teikiasi su jumis gyventi
O ir šiaip dvaro vaizdai įspūdingi.
Mes jau po rytinio pasivaikščiojimo,namuose vyrauja taika ir ramybė.Diena bus graži, reikės aplankyti savo miškus.Nes žibučių noriu, o šunys kojas nori pamankštinti.
Sveikos gražią dieną.
Noriu papasakoti įvykį. Man pasakotų netikėčiau ☺☺☺ sakyčiau prideda pagražina ir tt.
šiandien sugalvojau balkone išvėdinti kailinius, kurių nedėvėjau gal 5 metus minimum...karakuliniai pusilgiai...rankogaliai ir apykaklė gal lapės kokios - v.ž. čia noriu ne pasigirt o kad susidarytumėt vaizdą kad na nemenki tokie... ryte pakabinau ant pakabo lauko balkone iš galo. Palikau atvirą balkoną Gilei nes jj ten nuo pat ryto. atėjus po pusvalandžio...radau mano tuos kailius atitįstus per duris į kambarį ....😨😨😨 namuose buvau viena - faktas Gilė pertįsė tą plaukuotą pūkuotą daiktą į namus...tik viena rankovė dar buvo nespėjusi grįžt...balkonas gal 2 m ilgio ir dar per slenkstį pertysusi. nerealiai. Labai smalsu būt buvę pamatyt kaip ji tai padarė ir kokiais sumetimais - ar mamka tavo daiktas mėtosi ne vietoj...ar ei tu plaukuotas zylink iš mano terotorijos. Klausiau - nesako...tik kailius sukabinau į spintą...☺☺☺
o atrodo menkutė tokia 😨😨😨😨😨
Mergaitės, o kur tokius nuostabius kartoninius guoliukus perkate? Dulkė irgi norėtų sakė
Sveika, perkam iš zooplus.de
Va toks
Nežinau ar medžiojo ar savo teritoriją atlaisvino. Jau momentais pati suabejoju ar nekliedžiu....nes kailiniai nemenki...pati nėra kažkokia gigantė...ir negi ji dantimis...nu suprantu kad ne letenomis... bet tai tempti reikėjo gerus 3 metrus ir per slenkstį pertyst...nu esmėj kiti pasakotų tikrai netikėčiau....