Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ne į temą truputuką. Sugalvojau, kad reikia pažiūrėti kas gaunasi nuo terasos fotografuojant dangų:

DSC_9932.jpg

Atsakyti

Sveikos. Jau namie. Labai gera kelionė buvo po LDK pilis Baltarusijoje. Profesionalus gidas istorikas D.Karvelis pasidalino daugybe  įdomių faktų. Nesvyžiaus Radvilų rūmai tiesiog pribloškė savo didybe. Nebrangi, fiziškai lengva ir prasminga kelionė. Ignas, kadangi vakar dalyvavo ekonomikos ir finansų olimpiadoje Kaune, su mumis nevažiavo. Sakė, kad Ainu buvo ypatingai jam meili, kol mūsų nebuvo. Sekiojo iš paskos tyliai šiugždėdama plaukuotomis letenomis, murkė ant kelių ir visaip kaip kitaip demonstravo savo lojalumą. Mums grįžus, sekioja mane. Ainu hierarchijos laipteliai sudėlioti aiškiai - aš, Ignas, vyras, Rapolas, Čija. 

Šponkiuk, gražus vaizdas. 👍

Gilė plėšrūnė demonstruoja, kad svarbu ne ūgis, o smūgis. 😊

Lapyna, o kai jūs išvažiuosite iš Lietuvos, kur galvojate dėti kates? 

Atsakyti

Sveikos, mergytės  :4u:  Visų Jūsų pasiilgau  :4u: 

Parlėkiau po atostogų  :)  Buvau savaitei pas Busy nulėkusi atgal į žiemą  :)  ten pavasariui dar daug darbo nusimato, kol visą sniegą ištirpdys  :D  Vos atvažiavus iš dangaus dosniai sniego pasipylė ir likom be interneto ir telefono ryšio - turėjom su Busy tinginio atostogas - miegojom, valgėm žuvies iki soties, televizorių žiūrėjom, knygas skaitėm ir tinginiavom, tinginiavom, galvas ilsinom nuo darbų  :D  žodžiu buvo tobulos daug dirbusių žmonių atostogos  :D 

Į Diinkines būtinai būtinai važiuoju - ačiū Diinka, kad prasimušei iki mūsų su Busy ir Erendira:super:  ačiū už vietą autobuse  :D​ 

Atsakyti

Mamka be manęs atostogauti buvo išvažiavusi

20180408_231022.jpg

Bet sugrįžo pas mane

20180408_230959.jpg

20180408_231236.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Aist su įspūdžiais  :4u:

Magnuna, sveika parlėkusi :4u:Net pas mus kaimuke sniego yra, ir ežerai dar su ledu.Ko ten iš NO norėti :hmm: 

Bandau įdėti gabaliuką kaimiško pavasario, nelabai išėjo, drugeliai kažkokie nefotogeniški pasitaikė  :P 

Koks romantiškas dangus  :wub: b6597c400b93.jpg

Atsakyti

Diinka, buvau visai pamiršusi :oh: .Ar tau reikia vienkartinių rankšluosčių ?Jei reikia, tai maždaug kiek paimti? Rytoj pas mus kurjeris atvažiuos. :ax:

Atsakyti

Laba ryta,

o mes padirbėjom savaitgalį kieme iš peties - dvi dienas po 12 val. :blink:   bet esu tokia apsipatenkinus, įkalbėjau pagaliau ųšiukšlyną prie tvoros(ten kur pavėsynė, kubilas ) sutvarkyti, sekantis žingsnis malkinėir tvora, tada jau voljeras nugriovimui....ir būsiu visai patenkinta :)

Lisitėja, ačiū reikia kokius 2-3 pokiukus jei galima :4u: 

Vargšai tie katinai, kaip jiems sunku su dvikojais nesupratingais, maniškiai taoi net žadą praradę, kaip jiems sunku :)

Erendira  :oro_buckis: 

Atsakyti

Labas rytas, toks saulėtas. :) Nors mano trimetis eilinį kartą atkakliai reikalavo jam užmauti pirštines (sakė "Aš be pirštinių susirgsiu!"), bet šiaip ne taip apsiėjom tik su kepure ir striuke. :D 

Visi svarbiausi darbai nudirbti: Mika lauke purvyną išvoliojo, Zaiza į gėlyną pri**ko, abi iš teptukų kibirėlio palakė, galima gyventi toliau. :)

Lapyna, o kai jūs išvažiuosite iš Lietuvos, kur galvojate dėti kates? 

Aš vis dar įsivaizduoju, kad vešimės kartu. Reikėtų pasitikslinti, kaip įsivaizduoja MB. :rolleyes: 

Ainu nuskriausta princesė :D O vaizdai tai smagūs, jau norėjau klaust, kada čia spėjot po Prancūziją pasiganyt. :) 

Grikelio minkštumas švelnumas :wub: 

Gilė būtų kailiniams gerklę perkandus, bet galvos nerado. :D 

Šponkiuk, geras dangus pas jumi. ;) Pas mus pašalinių šviesų truputį per daug.

Atsakyti
Sveikos per pietus smile.gif
ar pietučių jau nusnaudėt? smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nuvargusi kailinių medžiotoja Gilė  :wub: 

Čia tau ne juokas :hihihi:

Atsakyti

Mieloji Bižu,

Smagu, kad mano opios problemos rūpi ne tik man vienai. Aš manau, kad nūdienos aktualijoms spręsti reiktų įkurti atskirą IĮ BelBiža, kurios pagrindinė veiklos kryptis  būtų šūkio: kas pirmesnis, tas visada teisus, aktyvus propagavimas bei vykdymas kasdieninėje veikloje. Aš stačiai pasipiktinusi tavo gyvenamosiomis sąlygomis, pas tave humanitarinė krizė! Pas jus ant vienos uodegos tenka tik po vieną kelį, o apie sprandą net nekalbu. Kur tai matyta - puse sprando kačiukui?! Kur žiūri gyvūnų apsauga? Kur gyvūnų gerovės tarnyba? Kur gyvūnų teisės?

Bižu, aš visais ūsais ir uodega su tavimi!

Brangusis Pedrai,

Man buvo labai naudinga gauti tamstos patarimų. Šiandien pusę ryto iš savo citrinos bandžiau padaryti limonadą. Deja, turiu pripažinti tai ganėtinai nelengva užduotis, nes manoji citrina taip pat turi nagus ir moka šnypšti. Vienu metu bijojau, kad pati būsiu suvartota limonado gamyboje, nes citrina turėjo tiek drąsos, kad įsisegė man į šoną. Bet aš įkvėpta tavo patarimų, pažadu - tikrai nepasiduosiu! Aš vis tiek pagaminsiu spurginį limonadą!

Bela

Atsakyti

Rainys jau ketvirtą kartą nusineša vazeliną nuo stalo:

https://youtu.be/YqikbUxL8ic

Atsakyti