Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šaunu, jau turiu 3 puikias viešnias. 👍 kas dar? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 10 balandžio 2018 - 18:54

Aist - aš irgi jungiuosi  :4u:  ach nusimato tiesiog tobulas savaitgalis  :D 

Skaniai iš Čijos naktinių vargų pasijuokiau  :D  tik, Aist, nesakyk to Čijai  :D 

Busy - vai kaip smagu, kad kilimėlis-gultas visoms uodegoms tinka ir patinka  :D o žuvį tai mes su Tutiku abudu už abiejų žandų kimšom  :D  jetus kaip skanu buvo  :D​ 

Atsakyti

Vaje,kiek priplepėjote :oh: Vargšelė Čija, Setukas solidarizuojasi su ja.Kartais pagalvoju, vis dėl to negerai didelis šuo.Mažiuką susikišai užantin ir ramu, sėdi sau ir bijai.O su dideliu prasčiau, net ant kelių netelpa. :lol:

Kokia graži Ainu, tikra karalieva.

O kokia vaišes  vešimės? Ar ką planuojame, ar kam kas šaus į galvą , tą ir atsiveš?

Atsakyti

Lisitėja - aš dar nieko neplanuoju, ekspromtu ką nors  :4u: 

Man dar labai patiko Aist, Čijos ir Ainu  nuotrauka  :D  kur Aist tuo pačiu metu ir dievinama ir tarnu paversta  :D​ 

Atsakyti

Aš nori tobulo svaitgalio, bet nežinau iki to pačio penktadienio :D 

Dar nesikelsiu, nors jau vakarėlis :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/8f20b6ecb313275e20687a2b83dedd50161.jpg]8f20b6ecb313275e20687a2b83dedd50161.jpg[/URL]

O taip Spurga prasėdėjo vakar Dundulį :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/36ef1d3e259ea1df5decde300e6972f5268.jpg]36ef1d3e259ea1df5decde300e6972f5268.jpg[/URL]

Atsakyti
Visas, visus giriu. Viską skaitau.
Tikiuosi kada ir aš prisijungti į būrį gyvai. Labai noriu. Tik niekaip nepritaikau, tai vaikai, tai dar kas nors... Šįkart sugebėjau pasigauti kažką, neaišku ką, tik vakar vaikščioti pradėjau. MB greitukę prižadėjo, jei pas gydytojus nenueisiu. Teko eiti. Eiti tai nieko, ale stovėti negaliu, kerta per rankas ir kojas. Užtat Keksas patenkintas - šeimininkė namie ir lovoje... rolleyes.gif biggrin.gif Bijau, kad iki savaitgalio nespėsiu pilnai atsigauti.
Įdomu, kaip Merfė laikosi - po Kaziuko dingo kaip į vandenį, nors šauk - jei gyva, duok žinutę pieno puta... Tikiuosi nesušalė ir pavasario sulaukė.
Labai patiko Gilės nuotykis su kailiniais - tikrai nemirtinga.
Aist, tavo energija keliauti uždeganti, ką nors nuveikti, gera matyti nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 10 balandžio 2018 - 20:08

Milereta, sveik sklandžiai.  :4u: ir dėkui, kad priminei dar vieną vilnietę- Merfe, esi kviečiama. 

Magnučiuk, priskaičiavau.  :4u: 

Gielux, lauksiu patikslinimo  penktadienį. 

Atsakyti

Busy - vai kaip smagu, kad kilimėlis-gultas visoms uodegoms tinka ir patinka  :D o žuvį tai mes su Tutiku abudu už abiejų žandų kimšom  :D  jetus kaip skanu buvo  :D​ 

O teip. Paskutini sloinikeli skumbres issiveziau darban pietums. Tutikas liko be zuvies  :D​ 

Aist, graziai atrodai :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 balandžio 2018 - 20:53

O teip. Paskutini sloinikeli skumbres issiveziau darban pietums. Tutikas liko be zuvies  :D​ 

Oi, čia aš, Tutiko padedama, tavo skumbrės konservų atsargas sumažinau  :unsure:  bais skanu buvo, nė nepajutau kaip beveik visą stiklainį iškabinau  :ax:  už Tutikėlio nugaros nesigauna pasislėpti ir pasakyti, kad čia Tutikas visą skumbrę suvalgė, o aš tik truputį padėjau  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Šaltas ir vėjuotas, ir pilnas špoko giesmės.

Magnuna  a045.gif, negražu, negana apvalgei Tutuką, dar ir bėdą verti ant mažos katytės

Bela mazgiukas :wub: Spurgytė po stalu  :lol:

Nepagyriau Aist, išvaizda 10 balų, net užpavydėjau  :blush-anim-cl:

Šiandien taksiukas Vėjukas švenčia 12 metų gimtadienį.Viską žinau, viską suprantu, bet jau pradedu nerimauti, pačios jaučiate dėl ko.Nors jo išvaizda ir sveikata pakankamai gera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 balandžio 2018 - 06:51

Sveikos

Vejukui daug ilgų metų!

Aist, tau alkoholį parduoda?? :D

Ainu išnešt medžiot  - baisu, va puošt pasaulį - taip :D

Busy, parodyk savo masonų ložę :)

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aist puikiai atrodai,o dar toks "rankinukas" wub.gif

Magnuma-Busy koks ten ypatingas gultukas?

Milereta sveikatos 4u.gif

Jubiliatui Vėjui cook.gif
Atsakyti