Laba,
mano karjere jau senokai ledas ištirpo, galvoju gal šsštadienį pabandyt atidaryt sezonaą
Sveikos.
Gilei dar per šalta tikriausiai. Laukia geresnių laikų.
Špūlikės dunčiai kokie aštrūs. Frezijų labai teisinga vazelė.
Rainys man toks nuovokus atrodo katinas - kaip matytų jis tą vazeliną.
Šponkiuk, tikiuosi nepyksi ant manęs. Pasivogiau Tavo suknelę. Na, paveiksliukas ir spalva kita, bet gamintoja ta pati. Pirmąkart gyvenime man naują suknelę per balkoną išmetė.
Pusę nakties daužėsi švysčiojo dangus, Ainu nė motais, o va Čija tai už visus pradrebėjo. Iš to streso į antrą aukštą ( kur mes miegam ir šuniui negalima) užlipo ir suėdė Ainu sausiaką. Na, sako būna, kad moterys kartais besinervuodamos valgo. Šiandien guli ir sodriai bezda, tikiuosi nepratrys nuo naktinių degustacijų, parazitka.
Pas Diinką sekmadienį negalėsiu. 😞 Bet čia taip susiklostė, kad šeštadienį vyras bus konferencijoje ir aš norėčiau vilnietes pakviesti pas Ainu namo pietums ir pasivaikščioti su Čija po vietinį miškelį žibutėmis pasigrožėti. Magnuna, Erendira, Gielux, Baukide, Sagyte, Apus, Daredi, Ruste, Erode, Lapyna, Colomba, Šponkiuk. Tikiuosi, nieko nepamiršau. Jei kas nori/gali šeštadienį dieną pabendrauti, prisipažinkite, kad suskaičiuočiau.
Salotų parnešė :
Nešu dykaduonę katę į lauką - tegu pasirūpina pati savo maistu.
*Šponkiuk, tikiuosi nepyksi ant manęs. Pasivogiau Tavo suknelę. Na, paveiksliukas ir spalva kita, bet gamintoja ta pati. Pirmąkart gyvenime man naują suknelę per balkoną išmetė.
**Pas Diinką sekmadienį negalėsiu. 😞 Bet čia taip susiklostė, kad šeštadienį vyras bus konferencijoje ir aš norėčiau vilnietes pakviesti pas Ainu namo pietums ir pasivaikščioti su Čija po vietinį miškelį žibutėmis pasigrožėti. Magnuna, Erendira, Gielux, Baukide, Sagyte, Apus, Daredi, Ruste, Erode, Lapyna, Colomba, Šponkiuk. Tikiuosi, nieko nepamiršau.
Jei kas nori/gali šeštadienį dieną pabendrauti, prisipažinkite, kad suskaičiuočiau.
*Oj tikrai nepykstu, netgi džiaugiuosi, kad kažkuri susigundėt. Ta mergina yra Všį Priglausk įkūrėjos sesuo, kuri irgi rūpinasi nuskriaustaisiais. Ji su savo dirbiniais būna ir beglobiams skirtose mugėse Užupyje.
**Aš noriu ir galiu, MB kaip tik su buvusiais bendradarbiais važiuos į pirtį šeštadienį. Lanyna, jei sugalvosi prisijungti, tai tave galiu prigriebti.