Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(anikute @ 2016 12 27, 15:29)
Aš praktiškai taip ir neatsikėliau visą dieną, nes net neįsivaizduoju kaip reikėtų triusikus ar kelnes apsimaut. Ropinėju su chalatu. Reikia eit galvą kažkaip išsiplaut, a vdrug nebepakęsiu tokios būklės ir išvažiuosiu pasitikrint.

Nu jooo.. nekazka.. unsure.gif
As paskaiciau knyga lovoj.. vakar sudina nuotaika buvo, tai siandien prisidegiau zvakiu, pasidariau kavos, issitraukiau ledu viedra.. eglute zypsi.. grazu nu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2016 12 27, 15:59)
Jeigu tik atsiras kas nors panašus į sąrėmius - važiuosiu. Jau užkniso tokia būklė, jeigu jau gimdyčiau, tai gimdyčiau, jeigu ne - galėtų duot pailsėt... Nesinori dar pagimdyt, dar šiek tiek per anksti  unsure.gif

Nu bet tie saremiai saremiams nelygus.. nepamirsk, kad trecia gimdai.. moterie, nuvaziuok pasitikrint nu.. nes, kai pagimdysi ant wc, tai tikrai per galva nieks nepaglostys
Atsakyti
Anikute, pritariu merginoms. Panašu, kad lukšteniesi bigsmile.gif
Smurcyte, smagu dėl bambukės! smile.gif
Varliau, už pilvelio vargelius 4u.gif oi, kaip nelaukiu šito gėrio unsure.gif
Maniškis vis dar nesituštino unsure.gif irgi neramu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimantess: 27 gruodžio 2016 - 15:18
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 27, 16:04)
Jei pameni, man tas pats buvo, tik dešiniam šone po papu. Gimda kažką ten užspaudžia ir jaučiasi tas plėšimo jausmas ir po papu, ir šonkauliuos. Gimda pasiekė didumo piką, ir jei neklystu man tad plėšimas apie 36 savaitę prasidėjo. Man būdavo net užtirpsta ta vieta. Plius kruopiukas kai pasisuka į tą pusę arba įremia kojytę - vėl plėšimas atsiranda.

Aa.. tai matyt man cia tas ir buvo maudimas desinei pusej po papu.. ir kojytes ten mazytes.. bent jau buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 27, 15:59)
Parsivilkom namo. Ale kaip
Man skauda po papais, tiesiog plesia zemyn atrodo oda kazkas diria, kas cia man yra? Ir
Sakyciau tas plesiantis skausmas dar i sonkaulius pereina  blink.gif  nu jopapa blink.gif
Nunrurbut reikia bandyti pamiegoti

Ar nebus kur perpūtę?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 27, 15:15)
Nu jooo.. nekazka..  unsure.gif
As paskaiciau knyga lovoj.. vakar sudina nuotaika buvo, tai siandien prisidegiau zvakiu, pasidariau kavos, issitraukiau ledu viedra.. eglute zypsi.. grazu nu biggrin.gif
Papildyta:

Nu bet tie saremiai saremiams nelygus.. nepamirsk, kad trecia gimdai.. moterie, nuvaziuok pasitikrint nu.. nes, kai pagimdysi ant wc, tai tikrai per galva nieks nepaglostys

Nepyk, bet eik sikt su savo ledais...... biggrin.gif
As ziauriai noriu ledu....bet namuose gyvena mazas zmogeliukas kuriam tokiu oru nerizikuociau duot ledu, o jis tikrai prisistatytu net is miegu ju valgyt biggrin.gif Ir vyrui banas detas ant ledu....o ateini i foruma cia Amber vis apie ledus....tai kaip gyvent ramiai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rimantess @ 2016 12 27, 15:16)
Anikute, pritariu merginoms. Panašu, kad lukšteniesi  bigsmile.gif
Smurcyte, smagu dėl bambukės!  smile.gif
Varliau, už pilvelio vargelius  4u.gif  oi, kaip nelaukiu šito gėrio  unsure.gif
Maniškis vis dar nesituštino  unsure.gif  irgi neramu..

Mp maitini? gali juk iki 10 paru nesitustinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PAJŪRIO SMILTIS @ 2016 12 27, 14:18)
Pas mus jau trečias vaikas.  Bet ir kai antro laukiausi,  negalvojau, kaip tą meilę padalinsiu...  Viskas natūraliai gaunasi... Aišku,  to laiko mažiau jau,  bet pirmą mėnesį stengiausi,  kad to dėmesio netrūktų.  Aišku,  būdavo ir tokių akimirkų,  kai pasakydavo,  kad sesę myliu labiau.  Tai susėsdavom,  pakalbėdavom.  Paaiškindavau,  kas kaip.  Nors tik 4 metai tebuvo.  Va dabar bus sunkiau,  kai mažąjąi tik 1 m 7 mėn.  Reikia dar daug mano dėmesio.  Bet mes sugebėsime kažkaip

Žinoma, kai nori, viskas įmanoma. Ačiū už pasidalintą patirtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 27, 16:18)
Nepyk, bet eik sikt su savo ledais...... biggrin.gif
As ziauriai noriu ledu....bet namuose gyvena mazas zmogeliukas kuriam tokiu oru nerizikuociau duot ledu, o jis tikrai prisistatytu net is miegu ju valgyt biggrin.gif  Ir vyrui banas detas ant ledu....o ateini i foruma cia Amber vis apie ledus....tai kaip gyvent ramiai? biggrin.gif

rolleyes.gif lotuliukas.gif palauk.. gi ne taip greit virskina, kad ir valgyt ir sikt vienu rozu.. biggrin.gif bet gsliu nuramint.. neskanus.. pirkau liesesnius, jogurtinius, tai ne kazka.. fe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 27, 16:19)
Mp maitini? gali juk iki 10 paru nesitustinti rolleyes.gif

Nu taip. Nors KMUK sakė, kad turėtų tuštintis, kai viskas gerai. Vat ir žinok. Atrodo vaikas gerai jaučiasi,tad teks palaukti..
Atsakyti

Beveik 2 h ramiai pagulėjau😊👍 mažoji dar miega.  Reikia naudotis dar šiomis akimirkomis,  kol galiu...  Bet norėtųsi jau kažko užkąsti...  Reiks eit iki šaldytuvo 😀

Atsakyti
Sveikos,
išvažiavo vyras su dukra į kaimą saviškių aplankyt porai dienų. Nenorėjo važiuot su nakvyne, sakau, nu gal nieko man neatsitiks, jei ką, Vilnius gi, viskas šalia. Tai ramuma namie dabar... smile.gif
Kartais pakietėja tas pilvas, bet daugiau lyg nieko. Jaučiu nuvažiuosiu kitą savaitę į ligoninę pas gydytoją kaip tarėmės sausio 3 , jau po termino, sakys, važiuok namo dar biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
Anikut, nu rimtai nuvaryk ir pasitikrink 4u.gif ar tave nuvežt? biggrin.gif greit gi ten, pyst ir pažiūri kaklelį. Ir tau ramiau, ir mums, o tai šikam į batą visos ir pergyvenam dėl tavęs.

Aš va gulinėju visą dieną. Skrandis reikalavo maisto - pabaigiau baltą mišrainę biggrin.gif geriu kisielių. Apetitas atsigavo norėč šaltibarščių su buuuulbom. Negimdau verysad.gif

Atsakyti
Man tai jau ne, tos visos mišrainės biggrin.gif tiek buvau prisivalgius, po to taaaaaip rūgštys kilo. Šiandien iškrovos diena kažkokia biggrin.gif Bet atradau, kad man tas rūgštys gerai nuima Vytauto mineralinis gazuotas smile.gif
Atsakyti