Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Varliau stiprybės Jums 4u.gif vaikeliams sveikatėlės 4u.gif
Grajauskiki užtat niekam ir nesakau tikslios datos kada, tai visiškai niekas ir neklausinėja, tikriausiai jau priprato, nes gi trečias nėštumas, ir visus kartus pasakydavau tik labai abstrakčiai : turėsim jautuką, liūtuką, o dabar ožiaragį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2016 12 29, 21:04)
Varliau stiprybės Jums 4u.gif vaikeliams sveikatėlės  4u.gif
Grajauskiki užtat niekam ir nesakau tikslios datos kada, tai visiškai niekas ir neklausinėja, tikriausiai jau priprato, nes gi trečias nėštumas, ir visus kartus pasakydavau tik labai abstrakčiai : turėsim jautuką, liūtuką, o dabar ožiaragį  biggrin.gif

Bet Tsu jau visai ant nosies susitikimas ir dar staigmenele wub.gif Kaip smalsu ax.gif

Idomu kaip Daim_Blond. Atrodo, kad jau turetu supuoti suneli wub.gif Laukiam, kol prisiduos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 29, 20:48)
Laikykis, motin!!! As ir zudyt jau aplinkinius noriu... Verziasi lankyti... Issiuntinejau visus i visas puses... Ir artimus ir tolimus... Nieko matyt apart vaiku nenoriu... o ir tie snargleti/spuoguoti... dar neaisku ar dukra vejaraupiu nepasigavo... vaikai net telefonu sneket neina su manim, kaip liudi ir pyksta, kad nepasiimu... gyvenime ilgiau kaip 5 d nesimate nebuvom... o dabar jau dvi savaites...vilku staugt norisi... toks jausmas, kad praetame gyvenime Hitleris buvau, kad dabar mane taip baudzia...

Nebedaug liko, va sūnus baigia pasveikti, dukra ir tuoj pasveiks, ir visi būsite kartu. Jei šiandien blogai ryt tikrai bus geriau 4u.gif
Atsakyti
Varliau, nu man taip sunkokai buvo su antraja...
As turejau vaikjuoste, tai ir vaiksciodavau po namus ja prisirisusi, kazkaip patogu buvo ir man ir jai, ji ant krutines nurimdavo, pamiegodavo, as darbus abiem rankom nudirbdavau...
Va tokia va http://nesiokles.lt/...lipop-45-m.html
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2016 12 29, 21:04)
Varliau stiprybės Jums 4u.gif vaikeliams sveikatėlės  4u.gif
Grajauskiki užtat niekam ir nesakau tikslios datos kada, tai visiškai niekas ir neklausinėja, tikriausiai jau priprato, nes gi trečias nėštumas, ir visus kartus pasakydavau tik labai abstrakčiai : turėsim jautuką, liūtuką, o dabar ožiaragį  biggrin.gif

Tai čia mano klaida, pati jau suprantu. Daug jų padariau biggrin.gif jei kada nors bus daugiau lelių tai jau žinosiu ko nedaryt ir ko nesakyt. Nežinau, gal aš čia per jautriai reaguoju į viską
Beje, skaičiau, kad paskutinėm savaitėm gali sumažėti judesių, o pas mane atvirkščiai, vanoja šonus čiut ne kiaurą parą. Nebesuprantu jau nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 29, 22:24)
Man pirmadienį pas ginę, turbūt paskutinį kartą. Tai jau važiuosiu su MB tiksliau jis vairuos, sunku pačiai, nes sėdint šalia jau nesėdžiu, o gulščia  biggrin.gif o jie ne vietiniai? Gal vaiką nuvežti trumpam palikti, kad bobelka nepezėtų per daug?

Vietiniai , kitam rajone gyvena uošviai biggrin.gif mama iš vis 15min peskom iki jos bet ten irgi ... biggrin.gif seses tik vaikai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 29, 22:32)
Inkstų uždegimo nėra, bet pūslės uždegimą tai pasigavau. Sisioju ir dainuoju iš skausmo. Dėl to ir sakau, kad greičiau noriu, kad baigtųsi, nes pavargau jau. Nugarai visai šakės, taip nervą užspaudė, kad ne tik naktim iki tualeto, bet ir dieną keturiom ropoju. Miegu pusiau sėdom, nes kitaip negaliu to skausmo pakelt, iki ašarų jau būna. Suprantu, kad viskas laikina ir nereik čia skųstis, bet jau taip pavargau ir noriu greičiau. Ne tik miegas, bet ir pas nykštukus eit dabar jau stresas  unsure.gif  ir šiaip to streso dabar pakanka šeimoj, nes bėdų atsitiko. Tai dabar kažkokia depresūcha užėjo, nieko nenoriu, visi nervina su savo " ar jau? " kasdien.

O nuo uždegimo vaistų kokių geri ar taip ir kenti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 29, 21:14)
Vietiniai , kitam rajone gyvena  uošviai  biggrin.gif  mama iš vis 15min peskom iki jos bet ten irgi ...  biggrin.gif seses tik vaikai  biggrin.gif
Papildyta:

O nuo uždegimo vaistų kokių geri ar taip ir kenti?  blink.gif

Geriuuu. Ir vaistus ir spanguolių bei bruknių arbatas, bei daaaaug vandens... ir mižniot lakstau, o skauda. Nu užburtas ratas biggrin.gif
Atsakyti
Nauji namai
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 29, 21:16)
Geriuuu. Ir vaistus ir spanguolių bei bruknių arbatas, bei daaaaug vandens... ir mižniot lakstau, o skauda. Nu užburtas ratas  biggrin.gif

Petražolių arbatą dar pagerk 4u.gif Aš su krauju mižiojau tai bleeee skausmelis. Be antibų gi niekaip.
Užpuolė ligos nestuke.gif saugokitės mergičkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 29, 23:08)
Bet Tsu jau visai ant nosies susitikimas ir dar staigmenele  wub.gif Kaip smalsu  ax.gif

na pagal echo taip sausio 1 d, pagal mm sausio 6 d., o kada tos staigmenos sulauksim iš tikrųjų nežinia ax.gif
laukiam laukiam mes naujų mažylių smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti