QUOTE(amberr. @ 2016 12 28, 22:11)
Visai nepadidejo

nu tada nzn.. jau galvojau kas kas bet zindymo spec tikrai susidurus su n atveju ir zinos kas kaip.. tuo labiau pati 4 vaikus turi

tai db as pati nzn koki pirkt tada..
Papildyta:
Niaup.. ne KMUK..

keista, kad jei viskas ok ir po CP nepalieka, jei ir vyras nakciai lieka..

bet jei atnesa maitint kas tiek kiek reik val, tai trb nieko tokio..
Papildyta:
Pas mane is vis minimaliai lb padidejo.. prie pilvo is vis kaip ner papyciu

hm... nu dabar ir man idomu jau ka reiks pirkt.. noriu vienos bobulytiskos tokios lb minkstos, tik ka po gimdymo kuriam laikui, o veliau ta jau normalia
Nes pvz ir apimtis atgal visus kartus du grįžo atgal ir skendau aš tuose papynikuose maitinimo , niu žodžiu viskas grįžo į savas vietas
Aš grizau iš ligoninės su +8 , per dvi ar trys savaitės +2 o poto savo kg buvau , ziuresim kaip po šio gymdymo bus , bet manau kad irgi griz viskas i savas vezias su dviem vaikais namie suktis reiks konkrečiai
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 12 28, 22:17)
Nu jo.. gi kiekvienos aparatai skirtingi.. nors logiskai mastant, tai turetu padidet vien del pieno.. bet matyt ne visom

as kazkokia nenormali moteris.. man ant tiek dzin apatiniai.. kaip kitos ten iesko graziu ir t.t nu ant tiek manes netraukia.. laukiu kada ateis tas noras nusipirkt kazka grazaus.. kaip neateina taip neateina
Aš tik victoria secret apatiniai visi , tik dabar ne gaila jų susikti , nes po nėštumo visi keliaus į šiukšlių dėžę , naktiniai irgi victoria secret

maudymukai irgi

niu ir aišku ir rubu turiu keletas suknelių, marškinių, megstuku... Bet pagrinde apatiniai ir naktiniai ir maudymukai

Man kokybė patinka

niu ir žinomi jie sexovi jie nerealus yra
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....