Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Del vardo: man Sofija nr.1, bet kazkada sakiau, geros drauges dukrytes vardas..

Merginos laikykites!!!! Sveikit!!!!kad visos i naujus metus izengtumete sveikos kaip agurkeliai🥒🥒🥒

Pas men cuju snd buvo ryte l.zemas spaudimas, nes akyse net juoda buvo, galvoju nugriusiu...butelis vandens is ranku iskrito...veliau piena ispiliau....kazkokia nezgrabna buvau snd...😆

Ziuriu rytoj daug kas eina i TA,bus ziniu :) as irgi rytoj 10h , dar ta tyrima man darys, to brudo...koko... 

Atsakyti
QUOTE(sirinal @ 2016 12 29, 19:05)
Sirinal labai gražus vardas. 4u.gif
Prašom ir gimdymo istoriją papasakoti  mirksiukas.gif  Aš įsivaizduoju kokie jausmai užplūdo paėmus į rankas kūdikėlį, kurio tiek laukėte wub.gif
Papildyta:

gyvaciute,

aciu labai! smile.gif

tai musu istorija prasidejo prie daug metu... apie 10 metu neisejo patoti... jau paskutinius 7 metus tai labai intensyviai gydytis pradejome... kruva operaciju, hormonu vartojio, stimuliaciju, myliuku pagal grafika, inseminaciju... ir pas profesorius buvome ir pas pusiau sarlatanus (nors rimta klinika ale skaitosi)... pinigu sukisome super daug... galiausiai 1 daktare is northway (dare mums inseminacijas) lankesi pas mane salone ri tiesiog pakalbejome zmogiskai... tai sake lieka tik ivf (nors abu ale sveiki) ir patare, kad butu pigiau vaistuku vaziuoti i lenkija... tai dar po keliu menesiu man i galva sove mintis... jei ten pigesni vaistai, tai gal ir proceduros... na taip... tai pradejome rinkti info...radome klinika balstogeje... pirmi vizitai buvo tikrinimui ir situacijos analizei... praeitos vasaros gale pirmas ivf... bet deja... siemet atlikome antra ivf ir valio!!! tai visada labai norejau dukreles... ir tikejau.... net bandeme galvoti apie varda berniukui... na... nelipo joks berniukiskas vardas... o ir santariskese buvau pas genetikus... del amziaus... tikejausi, kad pasimatys anksciau kas ten gyvene... na ne... tai laukeme kantriai ir net nagalvojome apie lyti... nors vyras buvo tikras, kad bus mergaite... o as slaptai tikejausi, kad tia ir bus smile.gif

na, vasaros pabaigoje mums tai patvirtino, bet dar taip nedraisia... po to vis daugiau ir drasiau...

daktarai vadino mane tiksincia bomba... kad ir neisnesiosiu... ir kad gali buti bedu... ir kad persileidimas... tai kiekviena savaite jau galejau dziaugtis, kad artejame savo svajones link... vis skaiciavau, kad va pagaliau 12 savaiciu, pagaliau 28 savaites... po to jau buvo siek tiek ramiau... savaites ejo, mazyte augo... man su sveikata taip viskas buvo liuks... na, tik placentos pirmeiga... tai nuolat skaudejo pilvo apcia... na, pasisaugoti reikejo ir tiek... del visu gasdinimu bijojau, kad vaikelis gims anksciau laiko... net vyrui sakiau, kad bus gruodzio 27 d.... kaip tik musu metines... na, apsririkau 1 d
unsure.gif
jauciausi gerai... na, buvo nustatytas gestacinis diabetas... vel prigasdinno.... bet aciu Dievui... viskas ok... dirbau iki beveik paskutines dienos... gi nesugebejau rasti i salona naujos admines, tai teko paciau daug dirbti... o dar ir uzsienio aprtneriai sumaste mus aplankyti pries Kaledas... sutarti del kitu metu planu... ir t.t.... tai tik prasaiu, kad negimtu pries 21 d... nes nu.... planinis cp buvo paskirtas sausio 11 d... nes tikras terminas turejo buti tarp sausio 14-18... sutariau su daktaru AK... kad pasirodysiu pas ji po nauju... o pries tai 21 turejau pasirodyti savo daktarui... nieko, patikino, kad viskas uzdara ir vargu ar prasidetu kas anksciau... tai ramiai laukiau sausio 11 d... nakti (t.y. anksti ryte 26d.) pajauciau, kad kojos siek tiek slapios... nuvariau i tulika... viskas ok... nu nieko... atgal i lova.... guliu ri jauciu, kad vel slapia siek tiek.... judinu vyra ir sakau... matyt reiketu vaziuoti.... ir akurat... atsilekiau ir sliukst... daugiau vandenu isbego.... o as taip nenorejau per svetnes gimdyti... bijojau, kad gal daktaras negales atvykti.... jus sventes... na, bet pamaniau, gal rekomenduos bent jau kiru kita gera daktara.... atvareme i AK... akusere nepatikejo, kad gali prasideti jau... klause kiek vandenu nubego... o mums buvo lygiai 36 sav + 5 d.... atejo daktare, apziurejo ant samoleto... ir jo... vandenys bego nuolat... tai leido paskambinti daktarui.... po valandos jau buvau paruosta operacijai... kol atvyko mano daktaras... baisu buvo del tu kateteriu ir del spinalines nejautros... mano venos prastos... tai kiekvenas kraujo paemimas tragiskas... na, istate kateteri... labai skaudejo... ir labai nepavyko is pirmo karto idurti i stubura... tai ten kankino ilgai.... pasake, kad per tvirtas kunas... as visada tokia atletiska buvau... ale kacioke smile.gif tai tikrai tikiu.... dure is sono, perspejo, kad bus skausmingas procesas... o po to jau... viskas buvo greitai... po kokiu 7 gal 10 min dave pabuciuoti musu stebukla... tai tikras stebuklas... taip ilgai lauktas angel.gif  bet greitai isnese vaika i intensyvios prieziuros palata... nes ale pritruko keliu savaiciu iki pilno isnesiojimo... dukryte gime 2 800 gr, 48 cm... labai normali as sakyciau...

pirma para skaudejo labai... bet vakare prisiprasiau atsikelti ir vaziavome paziureti dukrytes... vyras veze kresle... nes buvo sunku... kita diena ejau prasyti, kad atiduotu vaika... nes sake, kad viskas ok... bet rekomenduoja palikti stebejimui.... tai apie 13 val jau galejome dziaugti savo stebukleliu.... viskas jai gerai... tik visai neturiu pieno... ir nebuvo priespienio... bet darbuojames ties to...

oj, mergaites, issipleciau... blush2.gif

Kokia faina istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 29, 20:17)
Jo jo ir aš ploviau bet va... Pirmadienį nesitemsiu vaiko i poliklinika , vyras atvažiuos o gal uošviai norės pasilikti  ax.gif  tai būtų Fantastiška iš vis Man 13h pas akušerė tai ir pamiegociau , bet aišku zakon podlast bus  biggrin.gif

Man pirmadienį pas ginę, turbūt paskutinį kartą. Tai jau važiuosiu su MB tiksliau jis vairuos, sunku pačiai, nes sėdint šalia jau nesėdžiu, o gulščia biggrin.gif o jie ne vietiniai? Gal vaiką nuvežti trumpam palikti, kad bobelka nepezėtų per daug?
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2016 12 29, 20:15)
Kaip tau? Ar uzdegimas pasitvirtino? Gal jau rasei, bet praleidau..

Inkstų uždegimo nėra, bet pūslės uždegimą tai pasigavau. Sisioju ir dainuoju iš skausmo. Dėl to ir sakau, kad greičiau noriu, kad baigtųsi, nes pavargau jau. Nugarai visai šakės, taip nervą užspaudė, kad ne tik naktim iki tualeto, bet ir dieną keturiom ropoju. Miegu pusiau sėdom, nes kitaip negaliu to skausmo pakelt, iki ašarų jau būna. Suprantu, kad viskas laikina ir nereik čia skųstis, bet jau taip pavargau ir noriu greičiau. Ne tik miegas, bet ir pas nykštukus eit dabar jau stresas unsure.gif ir šiaip to streso dabar pakanka šeimoj, nes bėdų atsitiko. Tai dabar kažkokia depresūcha užėjo, nieko nenoriu, visi nervina su savo " ar jau? " kasdien.
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 29, 20:24)
Man pirmadienį pas ginę, turbūt paskutinį kartą. Tai jau važiuosiu su MB tiksliau jis vairuos, sunku pačiai, nes sėdint šalia jau nesėdžiu, o gulščia  biggrin.gif

Aš dar vairuoju smile.gif tik išlipt iš maškės sudėtinga. O šiaip visai normaliai.
Papildyta:
QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 29, 20:32)
visi nervina su savo " ar jau? " kasdien.

Va už šitą tai ką nors nukept galėčiau doh.gif sakau, kai jau bus laikas paskambins B ir pasakys. Jau taip užknisa kai paskambina ir klausia su krizenimais ar jau? Noris ragelį tik numest ir viskas.

Tikiuos problemos greit išsispręs 4u.gif
Atsakyti
Sirinal, sveikinimai didziausi!!!

Bliamba, mergos, nespeju su jumis!!! Nebaigiu skaityt - jau dar pora psl. privanojusios... Nuo ryto psivyt bandau, ka nepraleist nieko...
Mazgius mano su pilveliu kankinasi... Nu jomajo... Taip tikejaus, kad bent sitam vaikui lengviau bus... kur tau... ir svarbiausia, iskart namgo grizus prasidejo... Ryte dar puse velnio, popiet - ant papo kabo, nes tik tai ji ramina... be to, pienukas skranduky, matyt, judejima sukelia. Tai jis ciunkina po biski, tuo paciu i pampi purslais krauna. Su kaku ir oro salves sniorais eina... Rankas uzsikacialinsiu juodai. Nes kai kybo ant papo - vaikstau. Tvarkausi... Ismokau viena ranka darbys dirbt. Neskaitant pritupimu su svoriu... Beje, ciuju pizdikauli issinarinau blink.gif Nu rimtai... nui tu tupciojimu... negaliu platesnio zingsnio zengt biggrin.gif
Ryt vyro gimtadienis. Tai iskepiau keksa, padariau marmurine zele. Ryt i darba ves. Tada ryt reiks da viena keksa ir pyrageliu su mesa pakept.
Blyn, nesynes verkiant reik... planavau po menesio kito pirkt, bet, panasu, kad neissisuksiu... Abi rankos laisvos but...
Vyras sian visa diena namie, tai ir prie rankdarbiu prisedus buvau, kai papai laisvi buva biggrin.gif

Sunui vejaraupiai i pabaiga... Uztat sese apsisnarglejo juodai blink.gif Nu bliaaaaam.... Namie sededama!!!! Nu zakon podlosti, ne kitaip...
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 20:38)
Aš dar vairuoju smile.gif tik išlipt iš maškės sudėtinga. O šiaip visai normaliai.
Papildyta:
Va už šitą tai ką nors nukept galėčiau doh.gif sakau, kai jau bus laikas paskambins B ir pasakys. Jau taip užknisa kai paskambina ir klausia su krizenimais ar jau? Noris ragelį tik numest ir viskas.

Tikiuos problemos greit išsispręs  4u.gif

Mane ir siutina. Jau kai kuriem ragelio nekeliu. Anytai vyras davė velnių už tai, tai pora dienų ramių buvo, o db vėl. Atrodo, kad slėpsim. Kam nors neatsiliepiu, tai vyrui skambina, o tas tada man rašo kur dingau biggrin.gif

Per naujus niekur neisim, išsikepsim didelę picą ir krč prisiėsiu kaip karvė ir tada eisiu miegot rolleyes.gif Aj tik tortą paprašė padaryt, tai dar jį ryt padarysiu ir vsio. Nes jėgų ir noro kažkur eit nėra. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 29, 21:32)
Inkstų uždegimo nėra, bet pūslės uždegimą tai pasigavau. Sisioju ir dainuoju iš skausmo. Dėl to ir sakau, kad greičiau noriu, kad baigtųsi, nes pavargau jau. Nugarai visai šakės, taip nervą užspaudė, kad ne tik naktim iki tualeto, bet ir dieną keturiom ropoju. Miegu pusiau sėdom, nes kitaip negaliu to skausmo pakelt, iki ašarų jau būna. Suprantu, kad viskas laikina ir nereik čia skųstis, bet jau taip pavargau ir noriu greičiau. Ne tik miegas, bet ir pas nykštukus eit dabar jau stresas  unsure.gif  ir šiaip to streso dabar pakanka šeimoj, nes bėdų atsitiko. Tai dabar kažkokia depresūcha užėjo, nieko nenoriu, visi nervina su savo " ar jau? " kasdien.

Laikykis, motin!!! As ir zudyt jau aplinkinius noriu... Verziasi lankyti... Issiuntinejau visus i visas puses... Ir artimus ir tolimus... Nieko matyt apart vaiku nenoriu... o ir tie snargleti/spuoguoti... dar neaisku ar dukra vejaraupiu nepasigavo... vaikai net telefonu sneket neina su manim, kaip liudi ir pyksta, kad nepasiimu... gyvenime ilgiau kaip 5 d nesimate nebuvom... o dabar jau dvi savaites...vilku staugt norisi... toks jausmas, kad praetame gyvenime Hitleris buvau, kad dabar mane taip baudzia...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 29, 20:48)
Laikykis, motin!!! As ir zudyt jau aplinkinius noriu... Verziasi lankyti... Issiuntinejau visus i visas puses... Ir artimus ir tolimus... Nieko matyt apart vaiku nenoriu... o ir tie snargleti/spuoguoti... dar neaisku ar dukra vejaraupiu nepasigavo... vaikai net telefonu sneket neina su manim, kaip liudi ir pyksta, kad nepasiimu... gyvenime ilgiau kaip 5 d nesimate nebuvom... o dabar jau dvi savaites...vilku staugt norisi... toks jausmas, kad praetame gyvenime Hitleris buvau, kad dabar mane taip baudzia...

Nu! Kartais kai sukrenta daug dalykų vienu metu tai nors nusišauk su durų rankena unsure.gif
Atsakyti
Grajauskiki Imk 4u.gif žinau tą skausmą myžiojant, o D....
Varliuk varai moterie vis nesustodama 4u.gif Liūtukui 4u.gif
Uždarė kambario duris vaikas sako palauk, nu galvoju kas dabar bus sako bus vyriškas pokalbis blink.gif
Nusivedė MB į kitą kambarį ir sako ar tu ne baigsi mamos nervuoti, nori gal kad sesė gimtų ankščiau, jai dar gi ne laikas! !!!susiimk ir būk vyras wub.gif sedėjau išsižiojusi. Jam tik 7 m. Bet taip pavarė wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvaciute: 29 gruodžio 2016 - 20:53

Nu! Kartais kai sukrenta daug dalykų vienu metu tai nors nusišauk su durų rankena unsure.gif

Laikykis, jau mazai liko!!!!🎈

Varliuk tau irgi 🎈

Grajauskiki Imk 4u.gifžinau tą skausmą myžiojant, o D....
Varliuk varai moterie vis nesustodama 4u.gifLiūtukui 4u.gif
Uždarė kambario duris vaikas sako palauk, nu galvoju kas dabar bus sako bus vyriškas pokalbis blink.gif
Nusivedė MB į kitą kambarį ir sako ar tu ne baigsi mamos nervuoti, nori gal kad sesė gimtų ankščiau, jai dar gi ne laikas! !!!susiimk ir būk vyras wub.gifsedėjau išsižiojusi. Jam tik 7 m. Bet taip pavarė wub.gifbiggrin.gif

Bet vaikas -Saunuolis!!!!🎈

Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 29, 20:43)
Sirinal, sveikinimai didziausi!!!

Bliamba, mergos, nespeju su jumis!!! Nebaigiu skaityt - jau dar pora psl. privanojusios... Nuo ryto psivyt bandau, ka nepraleist nieko...
Mazgius mano su pilveliu kankinasi... Nu jomajo... Taip tikejaus, kad bent sitam vaikui lengviau bus... kur tau... ir svarbiausia, iskart namgo grizus prasidejo... Ryte dar puse velnio, popiet - ant papo kabo, nes tik tai ji ramina... be to, pienukas skranduky, matyt, judejima sukelia. Tai jis ciunkina po biski, tuo paciu i pampi purslais krauna. Su kaku ir oro salves sniorais eina... Rankas uzsikacialinsiu juodai. Nes kai kybo ant papo - vaikstau. Tvarkausi... Ismokau viena ranka darbys dirbt. Neskaitant pritupimu su svoriu... Beje, ciuju pizdikauli issinarinau  blink.gif Nu rimtai... nui tu tupciojimu... negaliu platesnio zingsnio zengt biggrin.gif
Ryt vyro gimtadienis. Tai iskepiau keksa, padariau marmurine zele. Ryt i darba ves. Tada ryt reiks da viena keksa ir pyrageliu su mesa pakept.
Blyn, nesynes verkiant reik... planavau po menesio kito pirkt, bet, panasu, kad neissisuksiu... Abi rankos laisvos but...
Vyras sian visa diena namie, tai ir prie rankdarbiu prisedus buvau, kai papai laisvi buva biggrin.gif

Sunui vejaraupiai i pabaiga... Uztat sese apsisnarglejo juodai  blink.gif  Nu bliaaaaam.... Namie sededama!!!! Nu zakon podlosti, ne kitaip...

Zinok, man tai skauda pilvo apacioje, kai vaikstau. As galvoju cia gimda tikriausiai, tai kol kas irgi nelakstau kaip gazele doh.gif Na ir dar nesedziu pilnai, tik ant vieno zando.

Ir as kazkaip nesitvarkau nieko. Vaiku nera, tsi neapsiverciam, o kazka jei reikia MB padaro.

O Tu maista ziuri, ka valgai? As kazkaip atsimenu, kad su pirmaisiais labai ziurejau, o dabar neiseina. Ir ziauriai traukia ant saldumynu doh.gif

Tauskute, sakai nesciai cuaudeti blogai, tai zinok pagimdziusisi ir su kirpimu dar blogiau. Pora dienu po gimdymo visa diena bandziau atsikoseti, bet su kiekvienu bandymu ziauriai skaudejo visa apacia, galvojau plysiu. Tai visa diena krenksciau kaip sena boba lotuliukas.gif O ciaudejau tai irgi uz piz*** susiemus doh.gif
Atsakyti