o kam ta pagalvėlė? iki metų jos nereiks tikrai. Aš po galva tekloju sulankstytą merliuką, kad jei atpils ar apsiseilės, nesušlapintų paklodės ir galėčiau greit pakeisti. O į vežimuką tekloju dukart sulankstytą flanelinį vystyklą, atstoja paklodę, o užkloju dekučiu arba tik merliuku kai šitaip karšta. Tiesa, rekomenduojama kad antklodės į lauką ir namie būtų atskiros. Na aš ir taip nusprendžiau kad plonų medvilninių antklodyčių nebus per daug ir turiu dvejas. O žiemai žiūrėsiu dar kuom užklot, greičiausiai pirksiu kokį šiltą miegmaišį.
hmmm... aisku... nu kadangi mes gimstam tik rugsejo pradzioj tai mums toki jauciu storesni reiketu pasiziuret... o antklodes geriausia tikriausiai medvilnines... nes cia bilekiek maciau polistiero, bet net bnesinori tokiu pirkt, kazkajp man taip sviecia, kad viena sintetika ten...
Mano dukrytė rugsėjį gimusi,tai dėdavau ploną adijaliuką,o kai į lopšiuką netilpdavo pvz.,žiemą kai apmauni kombinezoną ir pan.dėdavau specialų vežimukams skirtą mini čiužinuką ,vaiką įkišdavau į vilnoninį vokelį
O į vežimuką tekloju dukart sulankstytą flanelinį vystyklą, atstoja paklodę, o užkloju dekučiu arba tik merliuku kai šitaip karšta.
Mes taip pat taip darom .
Tiesa, rekomenduojama kad antklodės į lauką ir namie būtų atskiros. Na aš ir taip nusprendžiau kad plonų medvilninių antklodyčių nebus per daug ir turiu dvejas. O žiemai žiūrėsiu dar kuom užklot, greičiausiai pirksiu kokį šiltą miegmaišį.
O dabar ziemai silta kombinezona isisgijome ir manau bus liuks
Mano pipiras gimė spalio gale, tai nuo pirmos dienos lauke su kombinzonu buvo. Paklodavau falnelinę palą kaip dauguma, po galva irgi palą dėdavau, o apklodavau su adijaliuku. Kai atšalo, vilnonį adijaliuką klodavau, o po nugaryte dėdavau kitą ploną adijaliuką. Kai išaugo lopšį, nupirkau tokį voką-miegmaišį specialiai į vežimą. Šiltas toks. Užteks ir kitai žiemai
Aš angelas. Tikrai. Tik skraidyti su šluota greičiau ir patogiau.
niu joa, o tai jau galvojau, kad dagmaz viska turiu... hmmm... niu manau kombinzono dabar nepirksiu, bet reik tu adijaliuku paziuret.... o cia tos palutes yra kur dregmes nepraleidzia? tokios viena puse slydi, o kita pavydziui flaneline? hmmm... joa... kaj pagalvoji kiek dar daug nieko nezinau...
As ikloju koki ranksluostuka, o apkloju kokiu apkloteliu, turiu ju ne viena, tas issiverciam:) O per karscius tik marliuku pridengiu, kad labai neidegtu mergina
į vežimėlį patiesti yra labai patogūs kokosiniai čiužinukai (tokie pat kaip į lovytę) tik atitinkantys vežimėlio išmatavimus, kaina berodas apie 16-18Lt. yra visuose didesnėse vaikų pr. parduoruvėse
niu joa, o tai jau galvojau, kad dagmaz viska turiu... hmmm... niu manau kombinzono dabar nepirksiu, bet reik tu adijaliuku paziuret.... o cia tos palutes yra kur dregmes nepraleidzia? tokios viena puse slydi, o kita pavydziui flaneline? hmmm... joa... kaj pagalvoji kiek dar daug nieko nezinau...