Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė vežimukui

nenaudojom schmoll.gif Lopsiukai buvo minksti, sportinuke irgi yra paminstinimas smile.gif
Atsakyti
Ziema tik patiesiu ant dugno adialiuka, o vaikiuka sumuturiuoju i kombinezona ir viskas tongue.gif Kai atsils ziuresim, kaip daryt...
Atsakyti
Na dabar kai taip salta turim kailini vokeli, tai i ji jau nieko netiesiu, vaika i kombinzona po to i vokeli ir pirmyn... 4u.gif
Atsakyti
nenaudoju, ne slopsiukas pakankamai minkstas, o jei reikia kaldryte prikloju
Atsakyti
As esu nusipirkusi kaldryte su pagalvele i vezimuka, bet tikrai antra karta nepirkciau. Dabar vasara, tj kaldrytes tikrai nereikia, uzdedu dekuti ar su vystiklu uzkloju... Tj manau tikrai neverta nieko pirkti
Atsakyti
Kai dar gulėjom lopšy, pirkau kokoso plaušo, apkirpau pagal lopšio vidaus išmatavimus, pasiuvau iš medilnės įvilkimą ir turėjom čiužinuką normalų (nes tas originalus poroloninis naujagymiui schmoll.gif ).Žiemą kišdavau vaiką į voką, o atšilus tiesiog ant to čiužinuko ir gulėjo. Na o daba sportiniam kai taip šilta nieko nereikia, kai miega tik palą užmetu ax.gif patalynės kažkaip nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 08 09, 09:38)
Kai dar gulėjom lopšy, pirkau kokoso plaušo, apkirpau pagal lopšio vidaus išmatavimus, pasiuvau iš medilnės įvilkimą ir turėjom čiužinuką normalų (nes tas originalus poroloninis naujagymiui  schmoll.gif ).Žiemą kišdavau vaiką į voką, o atšilus tiesiog ant to čiužinuko ir gulėjo. Na o daba sportiniam kai taip šilta nieko nereikia, kai miega tik palą užmetu  ax.gif patalynės kažkaip nereikia  ax.gif

turbūt svarbu metu laikas... smile.gif juk žiemą ir į sportinį vežimą kažkoki vilnonį ar kailinį patiesalą įtiesiame prieš sodindamos savo lelių smile.gif ir į gulimą vežimą aš tiesdavau žiemą ant apačios dar vilnonį adijaliuką, tik poto čiuzinėlį. juk tos žiemos žiauriai žvarbios... o vasara... man tik atrodo, kad svarbu apsieiti su natūraliom medžiagom, ir nors mano dukrelė jau paaugusi, bet man neramu stebėti, kaip kitos mergaitės savo vaikelius per šiltai rengia, o šie muistosi ir pyksta, bigsmile.gif leipsta nuo karščio su užrištomis kepurėlėm ir šliaužtais. ir dar juos stengiasi užkloti. rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
Kadangi sūnelis gimė vėlų rudenį,tai į lopšį tiesdavau šiltą vokelį,o atšilus orams nieko nebedėjau,sportiniam vežime nebereikėjo smile.gif
Atsakyti
merlinuka pradzioj ir vystykliuka, pleduka apkloti,dabar tik i kombinezona dedam ir apklojam pleduku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rircik: 21 gruodžio 2011 - 21:36