Niu vas pasiskaicius Jusu galvoju ar ne per siltai vaikuti aprengiu
, nes pati salcio nemegstu mes prie dabartiniu oru iki -10rengiames, bodziukus,vilnones kojinytes, sliauztukus, siltesnius sliauztukus, silta megztini, kelnes siltasm kombinzoniuka (na jis pas mus plonesnis),2 kepurytes ir dvi pirstinytes (plonas ir stiresnes) o i vezima dedu silta dideli vilnoni adijala kuris gaunasi 4 sluoksniu ir idedu maziu kaip i vokeli, jis parsinesus buna siltas, bet ne slapias

Dabar, kai lauke -6,7 C, tai i vezima dedu sulanstyta pleduka.Vaikiuka aprengiu siltu kombinezonu, uzkloju atskira lauko kaldryte ir dar ant virsaus uzdedu vezimelio komplekte esancia apsauga nuo vejo.
siaip as irgi manau, kad lovytes, kurioje vaikiukas miega, ir vezimelio, kuriam buna lauke, pataliukai t.b. atskiri.
siaip as irgi manau, kad lovytes, kurioje vaikiukas miega, ir vezimelio, kuriam buna lauke, pataliukai t.b. atskiri.
QUOTE(romanciuke @ 2006 07 26, 22:27)
hmmm... butu idomu isgirst, ka dedat i vezimuka, jei vezimukas su lopsiu?
kazkajp mastau ar ka specialiai pirkt ar uztenka pagalveles ir adijaliuko?

Man labai praverte vokelis su pagalvele, kai mažylis paaugo, naudojau kaip apkloteli.

QUOTE(Emie @ 2007 07 13, 16:32)
aš irgi tokį patį vokelį naudoju, man labai patinka jo pagalvytė, tokia nedidelė ir plonytė- pati ta į vežimėlį ir nebaisu net naujagimiuką ant jos guldyt, o vis galvytei minkščiau

Ziema naudojom vilnoni vokeli, bet ir dabar kartas jis pravercia nor ir rodos oras atsilo. Tik plonai pupa aprengiu ir
. o kai silta taai pleduka, nors maciau buna ir medvilniniu vokeliu, tokiu plonuciu.

turim žiemai
vilnonį vokelį
vilnonį vokelį

Pernai visa ziema naudojomes vilnoniu vokeliu
Ir siemet ji dar sportinuke naudojam,nepamainomas daiktas

Man mama specialiai pasiuvo paklotėlį pagal vežimėlio formą.

Nusipirkau gražios medvilninės medžiagos, o močiutė pasiuvo paklodėlių. Tai pirmiausiai tiesiu ją, o po galvyte dedu papildomą sulankstytą paklodytę, kad atpylus, greitai pakeisčiau. Žiemą užkloju su kaldryte, o vasarą klojau su dekiu plonu.
Vasara ant dugno dedavom irgi vytykla flanelini,uzklodavome su adijaliuku 
visa ziemuze naudojom kailini vokeli. nepamainomas dalykas
ir kita ziema pravers vezinant dukra su rogutemis

visa ziemuze naudojom kailini vokeli. nepamainomas dalykas

i vezimuka kloju ir vaika uzkloju flaneliniu vystyklu, jei karsta tai vaikucio tada nekloju