Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė vežimukui

Niu vas pasiskaicius Jusu galvoju ar ne per siltai vaikuti aprengiu g.gif, nes pati salcio nemegstu mes prie dabartiniu oru iki -10rengiames, bodziukus,vilnones kojinytes, sliauztukus, siltesnius sliauztukus, silta megztini, kelnes siltasm kombinzoniuka (na jis pas mus plonesnis),2 kepurytes ir dvi pirstinytes (plonas ir stiresnes) o i vezima dedu silta dideli vilnoni adijala kuris gaunasi 4 sluoksniu ir idedu maziu kaip i vokeli, jis parsinesus buna siltas, bet ne slapias
Atsakyti
Dabar, kai lauke -6,7 C, tai i vezima dedu sulanstyta pleduka.Vaikiuka aprengiu siltu kombinezonu, uzkloju atskira lauko kaldryte ir dar ant virsaus uzdedu vezimelio komplekte esancia apsauga nuo vejo.

siaip as irgi manau, kad lovytes, kurioje vaikiukas miega, ir vezimelio, kuriam buna lauke, pataliukai t.b. atskiri.
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2006 07 26, 22:27)
hmmm... butu idomu isgirst, ka dedat i vezimuka, jei vezimukas su lopsiu?  blush2.gif  kazkajp mastau ar ka specialiai pirkt ar uztenka pagalveles ir adijaliuko?  g.gif  blush2.gif

Man labai praverte vokelis su pagalvele, kai mažylis paaugo, naudojau kaip apkloteli. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emie @ 2007 07 13, 16:32)
Man labai praverte vokelis su pagalvele, kai  mažylis paaugo, naudojau kaip apkloteli. thumbup.gif

aš irgi tokį patį vokelį naudoju, man labai patinka jo pagalvytė, tokia nedidelė ir plonytė- pati ta į vežimėlį ir nebaisu net naujagimiuką ant jos guldyt, o vis galvytei minkščiau thumbup.gif .Vėsesnėmis dienomis dar užkloju pleduku
Atsakyti
Ziema naudojom vilnoni vokeli, bet ir dabar kartas jis pravercia nor ir rodos oras atsilo. Tik plonai pupa aprengiu ir thumbup.gif . o kai silta taai pleduka, nors maciau buna ir medvilniniu vokeliu, tokiu plonuciu.
Atsakyti
turim žiemai
vilnonį vokelį 4u.gif
Atsakyti
pirkom vilnoni komplektuka.pagalvelia ir kaldryte is AVIKO blush2.gif
Atsakyti
Pernai visa ziema naudojomes vilnoniu vokeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir siemet ji dar sportinuke naudojam,nepamainomas daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Man mama specialiai pasiuvo paklotėlį pagal vežimėlio formą. thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau gražios medvilninės medžiagos, o močiutė pasiuvo paklodėlių. Tai pirmiausiai tiesiu ją, o po galvyte dedu papildomą sulankstytą paklodytę, kad atpylus, greitai pakeisčiau. Žiemą užkloju su kaldryte, o vasarą klojau su dekiu plonu.
Atsakyti
Vasara ant dugno dedavom irgi vytykla flanelini,uzklodavome su adijaliuku smile.gif

visa ziemuze naudojom kailini vokeli. nepamainomas dalykas thumbup.gif ir kita ziema pravers vezinant dukra su rogutemis thumbup.gif
Atsakyti
i vezimuka kloju ir vaika uzkloju flaneliniu vystyklu, jei karsta tai vaikucio tada nekloju ax.gif
Atsakyti