Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Ir esme tame kad pvz kokiam baby city galima daznai susizvejot 20 proc nuolaida!

Sutinku.As ziurejau gultukas Baby bjor,kaip tu ir sakai,devetas 90-100 eur,Tai su laukiau mothecare nuolaidos ir nupirkau nauja.

Vezima nusiziurejom baby city,praejo kiek laiko,cia man atrodo pries 2sav.buvo paskelbe 20% nuolaida,puikumelis.

Nauji daiktai uz normalia kaina!👍Ir as happy 😊 

Atsakyti
[quote=anikute,2016 12 30, 17:39]
Bet negi tada sakytų, kad 2 savaičių neišnešios?
Mano prieš porą savaičių buvo 3cm ilgis, minkštas ir 1 cm prasivėrimas. Bet nieko neprognozavo. nestuke.gif
[/quote
Nu smile.gif o dar kai pasakiau, kad vaziuosiu i oza po to, sako vaziuok vaziuok, dar ir siandien pagimdysi biggrin.gif
Ai koks skirtumas.svarbu, kad kazkas vyksta, nes jau galvojau, kad veiklos nera ir vel pernesiosiu rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Skaidre,2016 12 30, 19:12]
[quote=anikute,2016 12 30, 17:39]
Bet negi tada sakytų, kad 2 savaičių neišnešios?
Mano prieš porą savaičių buvo 3cm ilgis, minkštas ir 1 cm prasivėrimas. Bet nieko neprognozavo. nestuke.gif
[/quote
Nu smile.gif o dar kai pasakiau, kad vaziuosiu i oza po to, sako vaziuok vaziuok, dar ir siandien pagimdysi biggrin.gif
Ai koks skirtumas.svarbu, kad kazkas vyksta, nes jau galvojau, kad veiklos nera ir vel pernesiosiu rolleyes.gif
[/quote]

Vaziuok, vaziuok biggrin.gif Ozas gerai skatinanciai veikia biggrin.gif Va, man per valandele kakleli iki 6 cm atvere biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 30, 17:20)
jeigu lukstensis pats tai leis gimdyt, bet jeigu ne tai bus operacija..Tiksliau bus aisku 4 d.

Kaip matau, pirma sausio savaite bus darbinga smile.gif nupirkau siand to citromix, bandysim, nes nosis vel kemsasi
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 30, 17:59)
Va, butent!!!
Papildyta:
Idomu, sios firmos nauja kainuoja... Reikia pasigooglint, kad nepermoket smile.gif Aciu uz nuoroda smile.gif
Papildyta:
Panos,  dar klausimas... Kiek po gimdymo ta dirza nesiot???

Mane jis boski ir nuo edimo apsaugo biggrin.gif Susiverziu - ir netelpa per daug maisto biggrin.gif  Ir ar reikia ji kiaura para nesiot? As viana nakti nusiemys buvau. Bais pailset norejos...

As gal menesi su juo vaiksciojau...
Gal ir nuo pilvo priklauso... jei neber jau ka ten verzt...
Dabar tai turbut vaiksciosiu puse metu biggrin.gif

QUOTE(Skaidre @ 2016 12 30, 18:02)
Lyg ir sake, kad atsiveres arba mano klausa nutruko po zodziu 3 cm biggrin.gif

Nu tu ten is pradziu rasai savaiciu tiek kaklelio igis 5, veliau sav tiek kaklelis 3,8 nu ir veliau 3.
Tai turbut ne apie atsidaryma cia kalba.

Bet mano gine uzvakar kai mane ziurejo tai pasake taip, giliai nekisiu, nekrapstysiu, nejudinsiu. Sako kas is to jei ir kisciau tikrai jau pralystu pirstas arba du...
Taip kad tie atsidarymai minimalus manau yra pas daugeli.
Veiklos nera biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2016 12 30, 17:39)
</p><p>Gal gyd. sampes jau buvo prigerus, kad viskas jai ne taip ar nesimato  😆😆😆</p>

Stopudovai.. drinks_cheers.gif leidzia sau kai kurie medikai tai daryt per sventes..
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 30, 19:59)
Va, butent!!!
Papildyta:
Idomu, sios firmos nauja kainuoja... Reikia pasigooglint, kad nepermoket smile.gif Aciu uz nuoroda smile.gif
Papildyta:

Mane jis boski ir nuo edimo apsaugo biggrin.gif Susiverziu - ir netelpa per daug maisto biggrin.gif  Ir ar reikia ji kiaura para nesiot? As viana nakti nusiemys buvau. Bais pailset norejos...

Jau miegot tai nysiimdavau aš tik dienai užsidedavau o tu ir naktį miegu su juo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 30, 20:14)
Vaziuok, vaziuok biggrin.gif Ozas gerai skatinanciai veikia biggrin.gif Va, man per valandele kakleli iki 6 cm atvere biggrin.gif

Neeee, tik po sausio 3 d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 30, 15:20)
jeigu lukstensis pats tai leis gimdyt, bet jeigu ne tai bus operacija..Tiksliau bus aisku 4 d.

Pas mane tokia pat situacija 4u.gif Jei prasideda naturaliai - leis paciai, jei ne, nieko nelaukia ir 5d. guldo 4u.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 30, 15:33)
As manau tu cia apie kaklelio ilgi rasai. Daugejant savaiciu jis trumpeja. Nu taip butent ir parasei.
Neatsidarymas cia ;)

Mano nuo pat pradziu 3cm.. Dabar irgi 3cm ilgio, bet kietas kaip akmuo ir uzdaras doh.gif

QUOTE(varlius @ 2016 12 30, 17:59)

As zinok karts nuo karto nusiimdavau, kad pailset 4u.gif
Ir dazniausiai naktim irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 30, 20:15)
Stopudovai.. drinks_cheers.gif  leidzia sau kai kurie medikai tai daryt per sventes..

Oi dar ir kaip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Mergos o Sakykit gal žinot dar yra ta akcija camelia vaistinėje nuo 13-15h !? ax.gif
Atsakyti
Ar kas bandel colic calm vaikiukams nuo putimo pilvelio?
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 30, 19:27)
Jau miegot tai nysiimdavau aš tik dienai užsidedavau  o tu ir naktį miegu su juo ?  smile.gif

Aga biggrin.gif Noriu buti kuuuuda be pastangu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlius: 30 gruodžio 2016 - 18:43
Sveikos, matau pokalbiai verda bigsmile.gif

Pas mus tai kažkaip buvo viskas susijaukę, uošvį naktį insultas ištiko, paralyžavo, bet dabar jau gerėja reikalai, judina rankytes kojytes po truputį... ačiū D...

Žaliaskare, mano brolienei nutiko tokia istorija, kad likus geram mėnesiui iki gimdymo daktarė su studenčiokėmis primatavo echo pasižaisdamos - hipotrofija... tipo jau geras mėnuo kaip lėliukas neauga pilvely. Nors iki tol gerai buvo viskas. Tai sako guldom, sukeliam gimdymą, kas čia tokio mamyte - juk vaikutis nieko gero jau tavo pilvely negauna - išgimdysi ir bus gerai blink.gif Tai ta tiek persinervino, kad nemoku papasakoti... Per kažkokį stebuklą išsiprašė iš ligoninės, išlėkė iš Vln į Kauną, kur jos teta GN dirba. Ten ją stebėjo, prižiūrėjo, ramino ir gimė sveika išnešiota ir nei kiek ne per mažo svorio dukrytė. Ir išnešiojo iki sveiko laiko, o ne mėnesiu anksčiau suskatinta doctor.gif
Ramybės ir sveikatos 4u.gif
Papildyta:
Varliau, aš duodavau colic calm dukrai smile.gif Tai nežinau, ar jie padėjo, ar nebuvo labai rimtų bėdų - greitai jai susitvarkė tie pilvuko pūtimai 4u.gif
Atsakyti