Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 30, 15:43)
Aš su 2.5cm antras Nėštumas pravaiksciojau beveik 4sav. Nuo 36sav iki 39+6  smile.gif

Aš antrąjį irgi 4sav pravaikščiojau su 3cm atsidarymu, o paskutinę savaitę su 5cm. Taip, kad čia neaišku nuo ko priklauso tikrai. Aišku, su prasidariusiu jau bent tikėtis gali, kad greičiau, negu su kietu ilgu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 30, 17:32)
Merginos su gera TA  wub.gif  nedaug beliko  4u.gif
Nusnūdau ir aš valandžiukę  bigsmile.gif

Aš pietūs gaminu , o vaikas dar parpia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 12 30, 16:41)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Nesinervink.
Aš irgi nervinuosi, tik sunku rast dėl ko nervintis kartais  biggrin.gif

As su mama kovoju.. ji mane taip myli, kad ta meile mane zudo.. rupestis yra lb gerai, bet per didelis jis zalos daugiau pridaro.. unsure.gif nu taip ir gaunas.. Aciu! 4u.gif Ot dasigyvenau.. nervinuos,nes manim per daug rupinas.. bet supras mane tos, kurios pan situacijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 30, 17:38)
Nu va.. gryzau.. zodziu israse tabl nuo spaudimo, bet ten lb silpnos ir tinkamos nesciom ir jas gert reik, tik jei daugiau nei norma 140/90 (ypac sake man apatini zet, kad nebutu daugiau 90).. ir sake pagert valerijono.. kurio pamirsau nusipirkt..  nes visai su nervais nesusitvarkau db ir tas spaudimas man soktelna grynai del to.. nes poto pamatavo ir nukrites buvo nemazai, kai jau nusiraminau.. Slapimas idealus.. Streptopizokas neisaugo..  bigsmile.gif  wub.gif Siaip pat kalta.. lb mazai db grynam ore bunu.. mazai judu.. daug nervuojuos.. ko? Nezinau.. siaip nervu kamuolys esu  rolleyes.gif  biggrin.gif su triuba tik paklause maze, sake energinga..

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(anikute @ 2016 12 30, 17:45)
Aš antrąjį irgi 4sav pravaikščiojau su 3cm atsidarymu, o paskutinę savaitę su 5cm. Taip, kad čia neaišku nuo ko priklauso tikrai. Aišku, su prasidariusiu jau bent tikėtis gali, kad greičiau, negu su kietu ilgu smile.gif

Jo jo ... Bet ir tai aš sakiau kad isnesiosiu iki vasario 26d o gyd niu nežinau nežinau ... O poto niu tai 18d gymdysim ,tai21d. Sakau ne ne 16d gymdysim biggrin.gif
Ir dabar gyd sako niu po naujų , aš ne ne ne 19d gymdysim biggrin.gif ziuresim ar ir ši karta nuojauta pasitvirtins ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 12 30, 17:47)
As su mama kovoju.. ji mane taip myli, kad ta meile mane zudo.. rupestis yra lb gerai, bet per didelis jis zalos daugiau pridaro..  unsure.gif nu taip ir gaunas.. Aciu!  4u.gif Ot dasigyvenau.. nervinuos,nes manim per daug rupinas.. bet supras mane tos, kurios pan situacijoj  biggrin.gif

Vyrui pasakyk kad nupirktų tau Valerijono, ikalsi gramuku ir nurimsi biggrin.gif
Atsakyti
Zaliaskare, ramiai tik... Isivaizduoju, kad baisu, bet nusiteik tam, kad gydytojai - ne visaziniai. O echo - oiiiiii, kaip daznai gryba supjauna... Su pirmu mane gasdino, kad gigantas bus... Ir ka - gime 3490 g. Visai normalus. Su dukryte tas pats - oiiii, mergyte apvalute bus... Vos 3049 g. Tai kai pasake svori - paklausiau, - o kur likusi dalis??? Tiesa, dabar mano gyd yra sakes, kad kuo arciau nestumo pabaiga, tuo didesne svorio paklaida. Be to - pati esi smulkute.
Ir dar, su mama esu kalbejus kudikiu svorio tema, kai dukra is ligonines parsivezem - ji svere 2700 g. Man nesipasakytras mazumas buvo... O mama sake, kad cia absoliuciai normalus svoris ju laiku buvo... Ir daug vaiku gimdavo ir kur kas mazesnio svorio. Vaikai, virsije 3500 g buvo tiriami, kaip per didelio svorio... Tai, kad - aukstyn nosi smile.gif

O as pagaliau padejau sedimaja ant kedes... Vyras isejo i lauka su mazuoju pusvalandukui. Iskepiau keksa, pyragelius su mesa, padariau dar zele... Supratau viena dalyka - dvi rankos yra tikru tikriausia prabanga biggrin.gif Va, keksa puikiai pagaminau ir viena ranka biggrin.gif Siek tiek ilgiau truko, bet, daugiau nei imanoma biggrin.gif O be to, paeiliui treniruoju rankas su svoriu biggrin.gif Cia sian kai tycia - vyras isvaziavo i darba... O as vyliausi, kad gausiu pora/trejeta valandu ramybes per rytini miegeli, kaip pastarasias kelias dienas buvo... Aha, mamka, pasvajok... Pora kartu istaikiau po pusvalanduka... Tai darbus, kur abieju ranku reikia apsidirbau biggrin.gif
Fsio, ieskausi vaikjuostes, ar kazko panasaus... Nu verkiant reikia...
Gal yra patyrusiu vaikjuostese? Kaip suprantu, reikia ieskoti plono audinio, kad nebut per karsta, ane? Kokiu ju buna? - zinau, kad trikotaziniu, o ne trikotaziniu buna? Ir kokios geresnes? Zinau, kad issiguglinti daug ka galima, bet mane labiau patirtys domina... Pliusai ir minusai... Nesyne butinai pirksim didesniam, o dabar galvoju, kad vaikjuoste palengvintu man buiti... Su sunum slinga turejau... Tai keliskart pameginau ji ten itaisyt - absoliuciai nepavyko verysad.gif Tai pardaviau...
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 12 30, 16:47)
As su mama kovoju.. ji mane taip myli, kad ta meile mane zudo.. rupestis yra lb gerai, bet per didelis jis zalos daugiau pridaro..  unsure.gif nu taip ir gaunas.. Aciu!  4u.gif Ot dasigyvenau.. nervinuos,nes manim per daug rupinas.. bet supras mane tos, kurios pan situacijoj  biggrin.gif

Oiiiii, patikek, kaip as tave suprantu... Is to per didelio rupescio, mama absoliuciai nenori jokiu pokyciu mano gyvenime. Visus nestumus priesiskai prieme - nes ju metu as blogai jauciausi. Kitaip tariant, jos nuomone, mano sveikata per silpna but nesciai. Tai sio nestumo metu atsitveriau absoliucia tylos siena. Ir apie savo sveikata nei zodziu neuzsiminiau. Tik, kai del cholestazes ligoninej gulejau - teko prisipazint, nes reikejo pagalbos su vaikais. O dabar - 100 skambuciu per diena... Jei nepakeliu - visais vapais skambina... Vyrui, uosviams ir t.t. Kai galu gale atsiliepiu - bliauna visa gerkle, kad is proto ciut neissikrauste, kai nepakeliau ragelio... Bliaaaaa, tai kai kantrybe truko - issirekiau kai reikalas, kad issikraustysim su seima is LT, jei ji nebaigs manes dusint!!! Siek tiek aprimo... Tai dabar stengiuosi pati jai paskambint kasdien/kas antra diena ir trumpai atraportuot, kad viskas ok, kad baisiai neturiu laiko pasnekesiams...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 30, 15:56)
Zaliaskare, ramiai tik... Isivaizduoju, kad baisu, bet nusiteik tam, kad gydytojai - ne visaziniai. O echo - oiiiiii, kaip daznai gryba supjauna... Su pirmu mane gasdino, kad gigantas bus... Ir ka - gime 3490 g. Visai normalus. Su dukryte tas pats - oiiii, mergyte apvalute bus... Vos 3049 g. Tai kai pasake svori - paklausiau, - o kur likusi dalis??? Tiesa, dabar mano gyd yra sakes, kad kuo arciau nestumo pabaiga, tuo didesne svorio paklaida. Be to - pati esi smulkute.
Ir dar, su mama esu kalbejus kudikiu svorio tema, kai dukra is ligonines parsivezem - ji svere 2700 g. Man nesipasakytras mazumas buvo... O mama sake, kad cia absoliuciai normalus svoris ju laiku buvo... Ir daug vaiku gimdavo ir kur kas mazesnio svorio. Vaikai, virsije 3500 g buvo tiriami, kaip per didelio svorio... Tai, kad - aukstyn nosi smile.gif

O as pagaliau padejau sedimaja ant kedes... Vyras isejo i lauka su mazuoju pusvalandukui. Iskepiau keksa, pyragelius su mesa, padariau dar zele... Supratau viena dalyka - dvi rankos yra tikru tikriausia prabanga biggrin.gif Va, keksa puikiai pagaminau ir viena ranka biggrin.gif Siek tiek ilgiau truko, bet, daugiau nei imanoma biggrin.gif O be to, paeiliui treniruoju rankas su svoriu biggrin.gif Cia sian kai tycia - vyras isvaziavo i darba... O as vyliausi, kad gausiu pora/trejeta valandu ramybes per rytini miegeli, kaip pastarasias kelias dienas buvo... Aha, mamka, pasvajok... Pora kartu istaikiau po pusvalanduka... Tai darbus, kur abieju ranku reikia apsidirbau biggrin.gif
Gal yra patyrusiu vaikjuostese? Kaip suprantu, reikia ieskoti plono audinio, kad nebut per karsta, ane? Kokiu ju buna? - zinau, kad trikotaziniu, o ne trikotaziniu buna? Ir kokios geresnes? Zinau, kad issiguglinti daug ka galima, bet mane labiau patirtys domina... Pliusai ir minusai... Nesyne butinai pirksim didesniam, o dabar galvoju, kad vaikjuoste palengvintu man buiti... Su sunum slinga turejau... Tai keliskart pameginau ji ten itaisyt - absoliuciai nepavyko verysad.gif Tai pardaviau...

Uch, mamuk, laikykis 4u.gif

Man labiau patiko trikotažinės vaikjuostės. Tik turėk omenyje, kad vaikjuostė ne šiaip medžiagos gabalas, ten tam tikra audimo ar kirpimo kryptis turi būti. Nesu siuvėja, nepasakysiu kas tiksliai, bet gal kitos labiau. Aš turėjau pasiskolinus su antrąja, o dabar nusipirkau šitą
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2016 12 30, 15:36)
O tai kokio dydzio lelyte? Nu tu pati kudumelis, tai ner ko noret, kad 4kg vaikas uzaugtu pas tave pilve  ax.gif

Ar ten jie mato kazkokiu nuokrypiu kitu?

kazkas ten buvo 2 cm maziau nei mano gyd ismatavus, bet.....pagrinde taip cia jos sumiso tik del svorio to...poto man spaudima matuodama irgi uzmete jog mamyte kokios plonos rankytes jusu...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 30, 16:01)

Papildyta:
Oiiiii, patikek, kaip as tave suprantu... Is to per didelio rupescio, mama absoliuciai nenori jokiu pokyciu mano gyvenime. Visus nestumus priesiskai prieme - nes ju metu as blogai jauciausi. Kitaip tariant, jos nuomone, mano sveikata per silpna but nesciai. Tai sio nestumo metu atsitveriau absoliucia tylos siena. Ir apie savo sveikata nei zodziu neuzsiminiau. Tik, kai del cholestazes ligoninej gulejau - teko prisipazint, nes reikejo pagalbos su vaikais. O dabar - 100 skambuciu per diena... Jei nepakeliu - visais vapais skambina... Vyrui, uosviams ir t.t. Kai galu gale atsiliepiu - bliauna visa gerkle, kad is proto ciut neissikrauste, kai nepakeliau ragelio... Bliaaaaa, tai kai kantrybe truko - issirekiau kai reikalas, kad issikraustysim su seima is LT, jei ji nebaigs manes dusint!!! Siek tiek aprimo... Tai dabar stengiuosi pati jai paskambint kasdien/kas antra diena ir trumpai atraportuot, kad viskas ok, kad baisiai neturiu laiko pasnekesiams...

Maniske ziuriu irgi rankinuke darosi bigsmile.gif Tai kol tryse namie ir darbu daug man nereikia atlikti, tai miela ta kukuli glausti. Ziuresim kaip bus toliau.
Siandien aplanke sesele 12h, mes ka tik atsibude buvom, dar su naktiniais doh.gif

Mano tevai irgi labai manim rupinasi, bet stengiasi akivaizdziai neparodyti. Jei skambina, tai randa kokia priezasti kita ar per mesengeri vaiku kokua fotke atsiuncia ir tada jau pokalbis uzsiveda kaip gyvenam ax.gif Tai as irgi pati stengiuosi paskambinti, tai tokia mama laiminga buna biggrin.gif

Zaliaskare, nesijaudink labai del to svorio. Svarbu kraujotaka gera. Tie daktarai kartais neparenka zodziu snekedami ir taip prigasdina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 30, 16:12)

Zaliaskare, nesijaudink labai del to svorio. Svarbu kraujotaka gera. Tie daktarai kartais neparenka zodziu snekedami ir taip prigasdina doh.gif

Aciu uz paguodas visoms 4u.gif
Su kraujotaka irgi cirkas buvo....neranda virksteles...nu niekur nemato nors tu kaa.....tai dar kaip karve ant tos kusetes voliotis turejau nes ji pasirodo uznugari kazkur susmukus, bet viskas ok tuo klausimu..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 30, 16:12)
Maniske ziuriu irgi rankinuke darosi  bigsmile.gif Tai kol tryse namie ir darbu daug man nereikia atlikti, tai miela ta kukuli glausti. Ziuresim kaip bus toliau.
Siandien aplanke sesele 12h, mes ka tik atsibude buvom, dar su naktiniais doh.gif

Mano tevai irgi labai manim rupinasi, bet stengiasi akivaizdziai neparodyti. Jei skambina, tai randa kokia priezasti kita ar per mesengeri vaiku kokua fotke atsiuncia ir tada jau pokalbis uzsiveda kaip gyvenam  ax.gif Tai as irgi pati stengiuosi paskambinti, tai tokia mama laiminga buna  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Kaip smagu , skaityti apie mūsų leliukus bigsmile.gif
Aš ir per daug nepasakoju, kaip sveikata, tada prasideda man taip nebuvo . O jei į ligoninę papuolu tai skambina kas 5 minutes biggrin.gif kuomet išsikraustėme iš jos jai buvo šokas, tai pas mus savaitgalį nuo 8 ryto jau būdavo, sako pasiilgau. biggrin.gif
Bet nėra geriau kaip atsikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 12 30, 17:03)
Uch, mamuk, laikykis  4u.gif

Man labiau patiko trikotažinės vaikjuostės. Tik turėk omenyje, kad vaikjuostė ne šiaip medžiagos gabalas, ten tam tikra audimo ar kirpimo kryptis turi būti. Nesu siuvėja, nepasakysiu kas tiksliai, bet gal kitos labiau. Aš turėjau pasiskolinus su antrąja, o dabar nusipirkau šitą

vat, man regis ir trikotazine geriau. Nespaudzia, prisitaiko. Ieskojau devetos. Nelabai ko yra... Tikejaus neislaidaut labai... Bet, teks jauciu...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 30, 16:34)
vat, man regis ir trikotazine geriau. Nespaudzia, prisitaiko. Ieskojau devetos. Nelabai ko yra... Tikejaus neislaidaut labai... Bet, teks jauciu...

Aš mūsų mažyliuose radau vos bandytą už 20eur
Atsakyti