Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Panos, kaži šits daikts nėštukėm galimas? Sudėtis tai kaip ir normali. Pasirodo, turiu jo namie, B kažkada sau pirko:

https://www.hifamed....ma-baltics.html
Atsakyti
Kas paskelbė žinutes: 2017 Sausinukų namučiai
Paskelbė Žinutės
Tauskute_ 78
amberr. 66
TutėFrutė 55

Nu kas gi daugiau... Liolikas, Bolikas ir Gena su krokodilu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sveikinimai mums!
Atsakyti
Aš iki ryt vakaro negaliu gimdyt, išleidžiu SB su vaikais į žygį visai dienai. Nenoriu nei vaikams žygio sugadint, ne MB turėtų kaip iš Smiltynės miškų parlėkt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 21:48)
Panos, kaži šits daikts nėštukėm galimas? Sudėtis tai kaip ir normali. Pasirodo, turiu jo namie, B kažkada sau pirko:

Liuks daiktas. Daug iš šitos serijos naudoju sau ir vaikams. Veikia smile.gif
Aš savo gerkles ir kosulius su islandinės kerpenos arbata gydausi ir per 2, max 3 dienas būnu sveika. Bet darausi stiprią, du pakeliai į puodelį ir kelis kartus per dieną. Šlykštus skonis, bet veikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 29 gruodžio 2016 - 21:58
Turim da viena leliuka!!!! Daim blond prasinesk ir cia 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Amberr, tai va, būčiau pagalvojus tada būčiau ir nesakius niekam, bet laimės tiek buvo, kad pasisakiau
Dėl svečių aš ir griežtai visiems pasakiau. Ligoninėj iš vis jokių. Seneliai aplankys kai grįšim namo, o visi kiti tai jau nežinau kada, kai atsigausim ir būsim pasiruošę. Bus ir taip streso, juk pirmas vaikas, o dar čia svečius apšokinėt, paruošt kažką tai iš vis. Tėvai mano čerkutės mėgėjai, tai kai pasakiau, kad nebus jokių "laistymų" tai nepatenkinti liko, kaip čia dabar atšvęst neleidi anūkės gimimo. Bet aš kai tarp alkoholikų augus tai prie vaiko neprileisiu nei vieno išgėrusio. Namie pas save tegul laistosi kiek nori, o pas mane ramybė bus biggrin.gif bjauri aš, bet ką padarysi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 29, 21:57)
Amberr, tai va, būčiau pagalvojus tada būčiau ir nesakius niekam, bet laimės tiek buvo, kad pasisakiau
Dėl svečių aš ir griežtai visiems pasakiau. Ligoninėj iš vis jokių. Seneliai aplankys kai grįšim namo, o visi kiti tai jau nežinau kada, kai atsigausim ir būsim pasiruošę. Bus ir taip streso, juk pirmas vaikas, o dar čia svečius apšokinėt, paruošt kažką tai iš vis. Tėvai mano čerkutės mėgėjai, tai kai pasakiau, kad nebus jokių "laistymų" tai nepatenkinti liko, kaip čia dabar atšvęst neleidi anūkės gimimo. Bet aš kai tarp alkoholikų augus tai prie vaiko neprileisiu nei vieno išgėrusio. Namie pas save tegul laistosi kiek nori, o pas mane ramybė bus biggrin.gif  bjauri aš, bet ką padarysi tongue.gif

Ne bjauri, bet teisinga 4u.gif
Atsakyti
Nebespėju su jūsų tempais... darbai darbeliai...ir dabar da visi iki termino dienos nori spėt aplankyt biggrin.gif
Šiandien buvo vyresnėlio bendraamžė su tėveliais. Turi ji broliuką 4 mėn, tai jetus maniškis galvojau ir nualps prie jo.... ir už rankos palaikyt ir paglostyt ir pabučiuot jam reikia... kol nenubudo davėsi su bendraamže... tik nubudo viskas nieko jam nebereikia tik to mažuliuko wub.gif wub.gif wub.gif
Išeinant klausia mama bendraamžės tai ko Ąžuolui reikia brolio ar sesės, tai ji supykus: Jam brolio reikia, kad nereikėtu mano brolio.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As visiems pasakius termino data, bet niekas i akis nelenda
Su pirmuoju irgi nebuvo klausinejimu. Arba zmones supratingi, arba zino, kad galiu toli pasiust jei suerzins biggrin.gif
Atsakyti

Registruojuos ir aš😊 

Daim_blond, sveikinimai ❤ 

Varlius,  na tu tikra supermoteris😊 dar ir  keksus kepa,  rankdarbiais užsiima.  

Aš tai dar pati vairuoju.  Šiandien kaip tik nemažai po miestą pavažinėjau👍

Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 29, 22:03)
Nebespėju su jūsų tempais... darbai darbeliai...ir dabar da visi iki termino dienos nori spėt aplankyt biggrin.gif
Šiandien buvo vyresnėlio bendraamžė su tėveliais. Turi ji broliuką 4 mėn, tai jetus maniškis galvojau ir nualps prie jo.... ir už rankos palaikyt ir paglostyt ir pabučiuot jam reikia... kol nenubudo davėsi su bendraamže... tik nubudo viskas nieko jam nebereikia tik to mažuliuko wub.gif  wub.gif  wub.gif
Išeinant klausia mama bendraamžės tai ko Ąžuolui reikia brolio ar sesės, tai ji supykus: Jam brolio reikia, kad nereikėtu mano brolio.... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

wub.gif wub.gif
Kaip pati jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2016 12 29, 21:56)
Aš iki ryt vakaro negaliu gimdyt, išleidžiu SB su vaikais į žygį visai dienai. Nenoriu nei vaikams žygio sugadint, ne MB turėtų kaip iš Smiltynės miškų parlėkt smile.gif
Papildyta:

Liuks daiktas. Daug iš šitos serijos naudoju sau ir vaikams. Veikia smile.gif
Aš savo gerkles ir kosulius su islandinės kerpenos arbata gydausi ir per 2, max 3 dienas būnu sveika. Bet darausi stiprią, du pakeliai į puodelį ir kelis kartus per dieną. Šlykštus skonis, bet veikia  rolleyes.gif

Geras! Pasidarysiu nakčiai į termosą bigsmile.gif net B pagyriau, kad ne kokius š namo tempia, o va bigsmile.gif ačiū! Laikyk kojas suglaudus, aš irgi suglausiu, oro ten pakankamai lotuliukas.gif reik sveikt ir lipt į 2017 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 22:48)

merginos del persalimo ypac gerkles tikrai galima Tantum verde purskala neščiosioms, ir jis tikrai neblogas. žinau nes mano mama vaistininkė net tuos vaistus kuriuos galima nėščiosiom peržiūri ir pasako ar rizikingi ar ne. žodžiu Tantum Verde saugūs.

QUOTE(grajauskiki @ 2016 12 29, 22:57)
Dėl svečių aš ir griežtai visiems pasakiau. Ligoninėj iš vis jokių. Seneliai aplankys kai grįšim namo, o visi kiti tai jau nežinau kada, kai atsigausim ir būsim pasiruošę. Bus ir taip streso, juk pirmas vaikas, o dar čia svečius apšokinėt, paruošt kažką tai iš vis. Tėvai mano čerkutės mėgėjai, tai kai pasakiau, kad nebus jokių "laistymų" tai nepatenkinti liko, kaip čia dabar atšvęst neleidi anūkės gimimo. Bet aš kai tarp alkoholikų augus tai prie vaiko neprileisiu nei vieno išgėrusio. Namie pas save tegul laistosi kiek nori, o pas mane ramybė bus biggrin.gif  bjauri aš, bet ką padarysi tongue.gif

Kas dėl išgerinėjančių tai pas mane uošvis tikras rusas tai jam dažnom progom reikia, nėra alkoholikas bet jau taip nervina tas išgėrinėjimas kad negaliu. Atvažiuojant i Klaipėda (męs su vyru buvę Klaipėdiečiai) įspėju uošvius kad vaiką paliksiu tik jei nebus progų. kažkaip susivaldo, žinau kad nepatenkintas bet man dzin, nutiks poto kokia nelaimė per užpiltas akis. Mes su vyru propoguojam nestiprius alkoholinius gerimus, vynas, na kartais alus, bet šventai tik kai vaikas jau miega.
manau nėra ko tiems vaikams rodyti kad geri ar aplinkiniai geria. Pamate jau mano trimetis kaip tėtis alaus atsigėrė kavinėj, tai dabar pastoviai noriu Avaus. biggrin.gif nors net ragves nėra.
Atsakyti