QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 29, 22:56)
QUOTE(dynka @ 2016 12 30, 00:19)
Apie spaudima kalbejot, tai kai man uzkiles buvo iki 140/80 nuvaziavus i priimamaji dar pasimaive, ko cia nori juk normalus.
Cia matyt ir nuo gydytojo priklauso, kaip jam atrodo.
Prigeriau arbatos, pasiskaiciau kad nuo skrandzio skausmu misinys: metos, ramuneles ir medetkos. Jauciu nelabai galima tu zoliu, bet nebezinau ka daryt.
Dar man toks durnas klausimas. Speniai labai jautrus, tiesiog priliest baisu. O tai kaip vaikui papa reiks duot, jei taip bus? Taigi skausmelis bus jomajo. Man su pirma to jautrumo nebuvo labai, tai net nezinau.
Cia matyt ir nuo gydytojo priklauso, kaip jam atrodo.
Prigeriau arbatos, pasiskaiciau kad nuo skrandzio skausmu misinys: metos, ramuneles ir medetkos. Jauciu nelabai galima tu zoliu, bet nebezinau ka daryt.
Dar man toks durnas klausimas. Speniai labai jautrus, tiesiog priliest baisu. O tai kaip vaikui papa reiks duot, jei taip bus? Taigi skausmelis bus jomajo. Man su pirma to jautrumo nebuvo labai, tai net nezinau.
As tepu jau kremu tikrai ne taip skauda kai paima , skaudes o gal ir ne . Pripras speneliai ir viskas.
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 29, 23:19)
Papildyta:
QUOTE(varlius @ 2016 12 29, 23:24)
As su savo gyvenu, tai neisvengsim, o uosviai veliau atvaziuos.. BET pvz kaip jus darot.. kai lanko tevai??! Buciuoja leliuka??! I veida..?
Nu ir turi gerbt tavo nora.. palauks!!! Ko cia lekt is kart.. neisileisk **
Papildyta:
QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 29, 23:44)
Jei gerai pamenu tai šios merginos savo pozicijų niekam ir neužleidžia nuo pradžių

Papildyta:
QUOTE(pro100egle @ 2016 12 30, 00:22)
jau net ir avent garpuodi parsisiunciau . zozdziu uzsipirkau visko ziuresiu kas pasiteisins kas nelabai bet kadangi turesiu du o nebe viena tai pagalba bet kokia manau bus tik i gera. Kaip sakant esu pasiruosusi visiems gyvenimo atvejams 
Kiek Avent garpuodis kastavo? kur pirkai jei nepaslaptis?
Aš ryt važiuoju į Santariškes dėl planinio cp, įdomu ką pasakys
Sergančiom
Aš kažkaip stengiuos niekur labai ir nebesitampyt,kad tik nepasigaut kokios nesamonės.....
Man rodos,kad sausio 1 d. pasitiksim vsivien su nauja tema
Sergančiom
Man rodos,kad sausio 1 d. pasitiksim vsivien su nauja tema
QUOTE(amberr. @ 2016 12 30, 01:30)
Papildyta:
As su savo gyvenu, tai neisvengsim, o uosviai veliau atvaziuos.. BET pvz kaip jus darot.. kai lanko tevai??! Buciuoja leliuka??! I veida..?
Papildyta:
Papildyta:
Jokių bučiavimosi jokių jokių... Juk bacilų naujagimiui pri...
Kai pas mus ateidavo tėvai ar svečiai (jau buvom didelį kas su svečiais liečia ) tai iškart sakydavau rankas plauti marš . Ir dabar iki šiol sakau ir vaikas, ismokintas po lauko ar iš kažkur rankas plauti , po wc ir prieš wc rankas plauti . Tai dar vaikas pamoko senelius Žinok
QUOTE(amberr. @ 2016 12 30, 00:30)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
as ebay ir amazon fane tai si karta nauja garpuodi per ebay laimejau aukciona, ziauriai pigiai 35 svarai nu kazkur 40 eu gautusi tai pusbrolis parveze is UK. ir vezimelius viska as is ten brangesnio susiperku poto zinau kad jei ne tiek tai net daugiau LT atgausiu. va ir babybjorn gultuka laimejau deveta vieno vaikucio bet uz 15 svaru juokinga suma LT devetus uz 90 euru parduoda ir nezinosi ar vieno ar triju devetas o cia su cekiu kaip irodymas viskas grazu. tik kad daug laiko reikalauja surast poto pats aukcionas daug nervu kainuoja man spaudimas net pakyla kai lieka kokios 3 min iki pabaigos
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 30, 00:35)
Jokių bučiavimosi jokių jokių... Juk bacilų naujagimiui pri...
Kai pas mus ateidavo tėvai ar svečiai (jau buvom didelį kas su svečiais liečia ) tai iškart sakydavau rankas plauti marš . Ir dabar iki šiol sakau ir vaikas, ismokintas po lauko ar iš kažkur rankas plauti , po wc ir prieš wc rankas plauti . Tai dar vaikas pamoko senelius Žinok
Tai va.. as irgi taip galvoju, tik nenorejau is kart sakyt, nes bijojau, kad isvadinsit kokia bacilofobike..
Papildyta:
QUOTE(pro100egle @ 2016 12 30, 00:50)
as ebay ir amazon fane tai si karta nauja garpuodi per ebay laimejau aukciona, ziauriai pigiai 35 svarai nu kazkur 40 eu gautusi tai pusbrolis parveze is UK. ir vezimelius viska as is ten brangesnio susiperku poto zinau kad jei ne tiek tai net daugiau LT atgausiu. va ir babybjorn gultuka laimejau deveta vieno vaikucio bet uz 15 svaru juokinga suma LT devetus uz 90 euru parduoda ir nezinosi ar vieno ar triju devetas o cia su cekiu kaip irodymas viskas grazu. tik kad daug laiko reikalauja surast poto pats aukcionas daug nervu kainuoja man spaudimas net pakyla kai lieka kokios 3 min iki pabaigos 
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 30, 00:32)
Lauksim ziniu..
Avent garpuodis man vienas is geriausiu pirkiniu vaikui buvo
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 30, 00:55)
A tu kur pirkai? Turbut geriausia siustis aisku..
QUOTE(amberr. @ 2016 12 29, 23:54)
Lauksim ziniu..
as tyrimo ats irgi dar nzn...bet turi man paskambint ir i el pasta atsiust viska.... tikiuos spes....
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 12 29, 23:56)
A tu kur pirkai? Turbut geriausia siustis aisku..
as pirkau man rodos tada per grupini akcija jam ismete buvo jog gavos 40 oroc pigiau ur nebegakvojau...iskart imiau... seip kai purmo vaiko laukiaus ir kol mazytis buvo tuo metu per grupini ir beta vis avent produkcijai akcijas mete geras....
Hm, mąstau aš apie vaikjuostę. Bet jaučiu pasisiūt tokią žiauriai lengva, o medžiagų pasirinkimas nemenkas dabar. Ilgis jos kaip supratau būna įvairus, apie 5m, o va kaip su pločiu? Gal yra turinčių ir galėtų plotį pamatuot?
dar nuo dičkio laikų turiu užsilikusią berods womar nešynę, tai manau sueis ji. Kol leliukas panaudosiu vaikjuostę, o vėliau nešynę.
Uf, sunki naktis laukia. Vėl knarksiu
Uf, sunki naktis laukia. Vėl knarksiu
Nu mamytės,šiandien nesireiškiau, bet perskaičiau, ką kalbat. Nemanau, kad tokiaias tempais tema iki sausio 1 pritrauks
Vis dėlto nusipirkau tuos h&m liemenukus maitinančioms, kaip Smurcytė turi. Tikiuos M dydis bus normaliai, nes nu po krūtine pilvas pakilęs ir neaišku kaip ten bus.
Nes nu L tai didelis... Ir jau viskas, jaučiu irgi į jokius prekybcentrius neisiu, vaikščiot ten sunku, o ir ligų nesinori pasigaut, bent jau šiandien tiek žmonių
Norėjau droge sau ir dukrai nupirkt rankų dezinfekatorius, tai išpirkti visi
Vis dėlto nusipirkau tuos h&m liemenukus maitinančioms, kaip Smurcytė turi. Tikiuos M dydis bus normaliai, nes nu po krūtine pilvas pakilęs ir neaišku kaip ten bus.