Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

Žaliaskare - o jūs prie to vardo, kur žadėjot pasilikot? blush2.gif ar kokį kitą variantą turit?

Man dar vardas į galvą atėjo - Natas. Bet kažkaip, tas kurį mes jau seniai sugalvoję limpa labia, šiltesnis ir mielesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Man turbūt pasisekė tuo klausimu, kad uošviai išvis nesikiša nei dėl gimdymo, nei dėl vardų, o mano mama siūlo įvairius vardus, bet nė vieno primygtinai, jei pasakau, kad ne, tai ne. Beje, dukrai mano irgi mano mamos pasiūlytas buvo ir labai tiko ir patiko. Šiaip mano ir mamos skonis sutampa dažniausiai, sunkiau su vyru man dėl to biggrin.gif
Nu kažkaip prasiblaiviau aš į vakarą biggrin.gif Gal irgi kokių mielinių blynų užmaišyt biggrin.gif Bet jau nujaučiu, kad naktis vėl bus dieve padėk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 02 sausio 2017 - 17:08

Man turbūt pasisekė tuo klausimu, kad uošviai išvis nesikiša nei dėl gimdymo, nei dėl vardų, o mano mama siūlo įvairius vardus, bet nė vieno primygtinai, jei pasakau, kad ne, tai ne. Beje, dukrai mano irgi mano mamos pasiūlytas buvo ir labai tiko ir patiko. Šiaip mano ir mamos skonis sutampa dažniausiai, sunkiau su vyru man dėl to biggrin.gif
Nu kažkaip prasiblaiviau aš į vakarą biggrin.gifGal irgi kokių mielinių blynų užmaišyt biggrin.gifBet jau nujaučiu, kad naktis vėl bus dieve padėk...

Pas mane tokia pati situacija del vardo, nei anyta nei kas... Tik mes su vyru negalim apsispresti 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(Brunete7 @ 2017 01 02, 17:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Rasuolė*" data-cid="71329706" data-time="1483369580"><div><p>Man turbūt pasisekė tuo klausimu, kad uošviai išvis nesikiša nei dėl gimdymo, nei dėl vardų, o mano mama siūlo įvairius vardus, bet nė vieno primygtinai, jei pasakau, kad ne, tai ne. Beje, dukrai mano irgi mano mamos pasiūlytas buvo ir labai tiko ir patiko. Šiaip mano ir mamos skonis sutampa dažniausiai, sunkiau su vyru man dėl to vartotojo įkelta nuotrauka
Nu kažkaip prasiblaiviau aš į vakarą vartotojo įkelta nuotraukaGal irgi kokių mielinių blynų užmaišyt vartotojo įkelta nuotraukaBet jau nujaučiu, kad naktis vėl bus dieve padėk...</p></div></blockquote><p></p><p>Pas mane tokia pati situacija del vardo, nei anyta nei kas... Tik mes su vyru negalim apsispresti 😂😂😂</p>

O pas mya dar su dukra reik derint biggrin.gif Bet ją galima įkalbėt, reika sau kaip sąjungininkę paprašyt būt, bus du prieš vieną biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus su vardais tai irgi neduok Dieve, jau aš išmokau kad nereik mamai sakyt tol, kol nebus jau duotas tas vardas, bet vis klausinėja.. O pasakius kokiusnors variantus (tik ne tą, apie kurį jau ilgai galvojam) prasideda 'oi, šitas žydiškas kažkoks, šitas šuniškas, šitas baisus, jums reikia gražaus senovinio' , ir pradeda savo variantus vardint.. Sakau nu man visi tavo išvardinti baisūs, tai dar įsižeidžia doh.gif o kad pati išdeda į šuns dienas visus vardus, tai pofig:D bl negaliu, kaip biesina, savo šansą turėjai, vaikams vardus davei, anūkai nebe tavo reikalas.. Taikykis su tuo, koks jis bus, negi sunku..
Atsakyti
Sveikos, na va pagaliau grįžom į namus, tai rašau savo žaibiško gimdymo istoriją smile.gif
pajutau prieš 5 val. ryto vieną kartą sumaudimą kaip per mmm, tada užsinorėjau į tualetą, tada antrą kartą,pasirodė kraujo (žodžiu lig ir viskas taip pat kaip su pirmais dviem nėštumais) jaučiu sąremius, bet kadangi galvoj kaip nuvaziuot, tai net nežiūriu kokio dažnumo. Vyrui sakau, einam ruoštis, pasikviečiam anytą ir keliaujam į Klaipėdą, bet už kokių 20 min. viskas įvyksta ne pagal mano sumąstytą scenarijų ---gi nubėgo man vandenys blink.gif ir siaubinga mintis---viskas pagimdysiu namie, jausmas toks, kad beliko tik stumt užėjus sąrėmiui ir vaikas užgims, vyras perbalęs iškvietė greitąją, toji užtruko 20 min kol atvyko, su neštuvais nunešė jau mane į greitąją, ir ką gi už 13 min (žodžiu, visą tą laiką prakentėjau, kad nepagimdyčiau), atsidūrėme ligoninėje. žodžiu 6.13 gimdykloje buvome, dar ten liepė man "pakentėt" , kad įstatytų kateterį ir pan., ir 6.26 gimė mūsų greituolė mazgė per 1 stumimą, neplyšau, tik vieną įdrėskimą sukabino.
na ir kadangi turėjau streptokoką b, ir kad ir kaip būčiau planavus ir kokiu greičiu vykus į ligoninę vistiek nebūtų man spėję nieko suleist, užtat dukrytei darė kraujo tyrimą, ir rodmenis buvo į blogąją pusę, todėl tris dienas leido mums antibiotikus, ir šiandien tepaleido, įsitikinę, kad viskas jau gerai.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif nu jo.. kazkaip idomiai zmones jauciasi tury teise sakyt savo norus, kas liecia vardus.. ne pageidavimu koncertas cia, sakykit..
Papildyta:
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 02, 19:18)
Sveikos, na va pagaliau grįžom į namus, tai rašau savo žaibiško gimdymo istoriją  smile.gif

Dar karta sveikinimai dideliausi!!! bigsmile.gif bet tu man pasakyk.. kas su tais treciais gimdymais!!! Nu visos kiek gimde trecia ciut spejo... wtf biggrin.gif smagu, kad jau namie..
Atsakyti
Nerijabel, nu tikrai amagu, kad viskas taip žaibiškai 4u.gif Bet jei man taip, nežinau, aš sakau, jau nakties bijau rolleyes.gif
Atsakyti
Nerijabel na baltas pavydas apima skaitant tokias superines gimdymo istorijas wub.gif norėčiau, kad man nors dvigubai ilgiau užtruktų ir tai kaip greitą gimdymą užsiskaityčiau biggrin.gif o dar nekirpo/neplyšo bigsmile.gif Sveikinimai nuoširdžiausi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Averi: 02 sausio 2017 - 18:51
nerijabel, sveikinimai wub.gif

O ka reiskia "pakentek" biggrin.gif manes kai prase pakentet, tai as pradejau saukti, kad niekaip, jauciu kaip pati slysta smile.gif aciudiev, spejo sugaut biggrin.gif bijau, kad ir siuo kartu taip nebutu smile.gif
Atsakyti
Bleeee ... taigi ir as bijau nespet... ir dar tas streptokokas yra...
***** kaip ir dziugu, kad viskas ok, beet kartu man ir labai baisu su tuo zaibisku gimdymu. Man turi suleisti de strepto B ir ar rezus - antikunius...
Paskaitau ir susiprainu, eina svilpt. Taigi visom, staigiai viskas varliui, smurcytei...

Uoj as tai jau laukiu sodros babkiu. Viska isleidau!!! bigsmile.gif
Dar negavau aisku ats i pateikta skunda...
Atsakyti
Sveikos būsimos mamytės, aš esu akušerijos IV kurso studentė. Vykdau tyrimą, kuriuo siekiu nustatyti nėščiųjų pasirengimą motinystei. Labai prašyčiau užpildyti šią anketą: http://www.manoapkla...ausa/859917775/
Klausimynas yra anoniminis, skirtas nėščioms moterims, visi duomenys yra konfidencialūs ir bus panaudoti tik šio tyrimo tikslams.
Iš anksto dėkoju už atsakymus ir skirtą laiką!
Atsakyti