Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 02, 19:53)
O ka reiskia "pakentek" biggrin.gif  manes kai prase pakentet, tai as pradejau saukti, kad niekaip, jauciu kaip pati slysta smile.gif aciudiev, spejo sugaut biggrin.gif bijau, kad ir siuo kartu taip nebutu smile.gif

Prakvepuot turi turbut galvoje.. bet kai pati slysta, tai slysta.. jei cia ne tu stumi, tai ir prakvepavimas nepades
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 02, 18:18)
Sveikos, na va pagaliau grįžom į namus, tai rašau savo žaibiško gimdymo istoriją  smile.gif

O tai paruošiamuosius jutai? Toks jausmas kad staigiai be skausmų atsidarė bigsmile.gif
Ramių naktų ir saldaus pienuko wub.gif
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 02, 19:02)
Uoj as tai jau laukiu sodros babkiu. Viska isleidau!!! bigsmile.gif
Dar negavau aisku ats i pateikta skunda...

Bet nuo šių metų lubas panaikino kaip suprantu?
Aš po ginės, tai pakėlė ant samalioto, viskas uždara, bet ***** pamaudzia dabar, ir eiti sunku verysad.gif verysad.gif sekantis vizitas penktadienį.užklausiau dėl ūgio tai sakė vidurkis 7,2 o manoji 7,8 ką tai reiškia nežinau biggrin.gif bet pranašauja apie 4 kg kaip ir pirmą.
Pagyrė nes per 2 savaites priaugau tik 600 g.
Prieš važiuojant pas ginę pasukau mamai, gal namo parvežti ją reiks. Sutarėm kai atliksiu ją paiimsiu.Ir ką jūs manot išeinu iš akušerės po toniukų, sėdi ji blink.gif Jau vos ne kartu pas ginę eiti norėjo, nu jo sakau , gal palauk čia geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvaciute: 02 sausio 2017 - 19:25
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 02, 20:18)
Sveikos, na va pagaliau grįžom į namus, tai rašau savo žaibiško gimdymo istoriją  smile.gif
pajutau prieš 5 val. ryto  vieną kartą sumaudimą kaip per mmm, tada užsinorėjau į tualetą, tada antrą kartą,pasirodė kraujo (žodžiu lig ir viskas taip pat kaip su pirmais dviem nėštumais)  jaučiu sąremius, bet kadangi galvoj kaip nuvaziuot, tai net nežiūriu kokio dažnumo. Vyrui sakau, einam ruoštis, pasikviečiam anytą ir keliaujam į Klaipėdą, bet už kokių 20 min. viskas įvyksta ne pagal mano sumąstytą scenarijų ---gi nubėgo man vandenys  blink.gif ir siaubinga mintis---viskas pagimdysiu namie, jausmas toks, kad beliko tik stumt užėjus sąrėmiui ir vaikas užgims, vyras perbalęs iškvietė greitąją, toji užtruko 20 min kol atvyko, su neštuvais nunešė jau mane į greitąją, ir ką gi už 13 min (žodžiu, visą tą laiką prakentėjau, kad nepagimdyčiau), atsidūrėme ligoninėje. žodžiu 6.13 gimdykloje buvome, dar ten liepė man "pakentėt" , kad įstatytų kateterį ir pan., ir 6.26 gimė mūsų greituolė mazgė per 1 stumimą, neplyšau, tik vieną įdrėskimą sukabino.
na ir kadangi turėjau streptokoką b, ir kad ir kaip būčiau planavus ir kokiu greičiu vykus į ligoninę vistiek nebūtų man spėję nieko suleist, užtat dukrytei darė kraujo tyrimą, ir rodmenis buvo į blogąją pusę, todėl tris dienas leido mums antibiotikus, ir šiandien tepaleido, įsitikinę, kad viskas jau gerai.

bigsmile.gif bet tai greit pagymdei eina sau bigsmile.gif
Atsakyti
Nerijabel - nu kaip greit ir šauniai viskas, net ir su streptošūdu viskas puikiai! Pieno upių ir gero miegelio!

O aš rodaus savo ką tik pabaigtą darbelį kruopiukui, migduką rolleyes.gif mezgiau, siuvau pati, tik ausytes ir snukutį turėjau smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 01 02, 18:18)
pajutau prieš 5 val. ryto  vieną kartą sumaudimą kaip per mmm, tada užsinorėjau į tualetą, tada antrą kartą,pasirodė kraujo (žodžiu lig ir viskas taip pat kaip su pirmais dviem nėštumais)  jaučiu sąremius, bet kadangi galvoj kaip nuvaziuot, tai net nežiūriu kokio dažnumo. Vyrui sakau, einam ruoštis, pasikviečiam anytą ir keliaujam į Klaipėdą, bet už kokių 20 min. viskas įvyksta ne pagal mano sumąstytą scenarijų ---gi nubėgo man vandenys  blink.gif ir siaubinga mintis---viskas pagimdysiu namie, jausmas toks, kad beliko tik stumt užėjus sąrėmiui ir vaikas užgims, vyras perbalęs iškvietė greitąją, toji užtruko 20 min kol atvyko, su neštuvais nunešė jau mane į greitąją, ir ką gi už 13 min (žodžiu, visą tą laiką prakentėjau, kad nepagimdyčiau), atsidūrėme ligoninėje. žodžiu 6.13 gimdykloje buvome, dar ten liepė man "pakentėt" , kad įstatytų kateterį ir pan., ir 6.26 gimė mūsų greituolė mazgė per 1 stumimą, neplyšau, tik vieną įdrėskimą sukabino.
na ir kadangi turėjau streptokoką b, ir kad ir kaip būčiau planavus ir kokiu greičiu vykus į ligoninę vistiek nebūtų man spėję nieko suleist, užtat dukrytei darė kraujo tyrimą, ir rodmenis buvo į blogąją pusę, todėl tris dienas leido mums antibiotikus, ir šiandien tepaleido, įsitikinę, kad viskas jau gerai.

bigsmile.gif Sveikinimai su tokiu paturbintu gimdymu bigsmile.gif Ei, o rimtai, tai paruošiamukai buvo? Nes nu man tokių pamaudimų ir geresnių negu per mėnesines tai kasdien ir kasnakt būna kiek tik nori smile.gif
Aukit sveikos, ramios ir gražios smile.gif O koks vardukas?
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 02, 20:31)
Nerijabel, nu tikrai amagu, kad viskas taip žaibiškai 4u.gif Bet jei man taip, nežinau, aš sakau, jau nakties bijau rolleyes.gif

Aš nakties tai nebijau aš dienos bijau kur kist vaiką ant staigių , vyras darbe o naktį parpia vaikas vyras šalia Ramai važiuot galima , uosviams paskambinti mes i ligonine jie pas mus , turi raktus palikau smile.gif

Uh prisedau , žemaičiai kameroje ir lietiniai , vakarienė pagaminta plovas, namai aptvarkyti , grindis iš plautos ... Bet reiks eit vaikui košė tuoj virti ir griusim i lova 21h smile.gif vištienos ne kepiau ,rytoj smile.gif rytoj vištiena ir vaikui kotletai biggrin.gif
Atsakyti

O pas mya dar su dukra reik derint biggrin.gif Bet ją galima įkalbėt, reika sau kaip sąjungininkę paprašyt būt, bus du prieš vieną biggrin.gif

Ir pas mus panaši situacija.  Reikia su dukra derinti.  Jis vis su savo pasiūlymais 😊 

O daugiau niekas nesikiša... 

Nerijabel,  tikrai,  pavydėtinas  gimdymas.  

Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 02, 21:29)
Nerijabel - nu kaip greit ir šauniai viskas, net ir su streptošūdu viskas puikiai! Pieno upių ir gero miegelio!
O aš rodaus savo ką tik pabaigtą darbelį kruopiukui, migduką  rolleyes.gif  mezgiau, siuvau pati, tik ausytes ir snukutį turėjau smile.gif

Koks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2017 01 02, 21:29)
O aš rodaus savo ką tik pabaigtą darbelį kruopiukui, migduką  rolleyes.gif  mezgiau, siuvau pati, tik ausytes ir snukutį turėjau smile.gif

Koks grozis? wub.gif auksaranke
Atsakyti
QUOTE(Akvile30 @ 2017 01 02, 18:53)
nerijabel, sveikinimai  wub.gif 

O ka reiskia "pakentek" biggrin.gif  manes kai prase pakentet, tai as pradejau saukti, kad niekaip, jauciu kaip pati slysta smile.gif aciudiev, spejo sugaut biggrin.gif bijau, kad ir siuo kartu taip nebutu smile.gif

Man irgi liepe pakenteti, kol akusere gimtadienio rubais pasipuos, reikejo iskvepuoti. Sunku buvo ax.gif

Nerijabel, dar karta sveikinu. Kaip pavadinsit mazyle?
Papildyta:
Tute, labai fainas zuikis wub.gif
Atsakyti
Nerijabel Wow bigsmile.gif Ziuriu cia pas mus treciakartes rekordus gimdymo musa thumbup.gif Nu tikrai pavydet tik galima wub.gif

B baigineja WC, siandien tikrai bus baigta thumbup.gif
Ryt planas susitvarkyt, issiskalbt ir t.t..
Treciadieni susikrausiu tase jau (taip taip, ji pas mane dar net nepradeta kraut lotuliukas.gif), suruost dukra pas ExB tevus dar reik smile.gif
Na o ketvirtadieni uzvezam dukra pas senelius ir B i ligonine jau mane pristatys 11val blink.gif

Mergos.. Sia savaite jau tuesiu lelyte blink.gif wub.gif
Isivaizduojat? blink.gif Kazkokia pieva, as tai netikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nerijabel, eina saaaaau. blink.gif man tai cia visai ne svajoniu gimdymas, per valanda nuo saremiu pradzios unsure.gif as net i ligonone nespeciau unsure.gif
Linkiu taip pat greit ir atsigauti ir augti wub.gif
Atsakyti