Sveikos, na va pagaliau grįžom į namus, tai rašau savo žaibiško gimdymo istoriją
pajutau prieš 5 val. ryto vieną kartą sumaudimą kaip per mmm, tada užsinorėjau į tualetą, tada antrą kartą,pasirodė kraujo (žodžiu lig ir viskas taip pat kaip su pirmais dviem nėštumais) jaučiu sąremius, bet kadangi galvoj kaip nuvaziuot, tai net nežiūriu kokio dažnumo. Vyrui sakau, einam ruoštis, pasikviečiam anytą ir keliaujam į Klaipėdą, bet už kokių 20 min. viskas įvyksta ne pagal mano sumąstytą scenarijų ---gi nubėgo man vandenys

ir siaubinga mintis---viskas pagimdysiu namie, jausmas toks, kad beliko tik stumt užėjus sąrėmiui ir vaikas užgims, vyras perbalęs iškvietė greitąją, toji užtruko 20 min kol atvyko, su neštuvais nunešė jau mane į greitąją, ir ką gi už 13 min (žodžiu, visą tą laiką prakentėjau, kad nepagimdyčiau), atsidūrėme ligoninėje. žodžiu 6.13 gimdykloje buvome, dar ten liepė man "pakentėt" , kad įstatytų kateterį ir pan., ir 6.26 gimė mūsų greituolė mazgė per 1 stumimą, neplyšau, tik vieną įdrėskimą sukabino.
na ir kadangi turėjau streptokoką b, ir kad ir kaip būčiau planavus ir kokiu greičiu vykus į ligoninę vistiek nebūtų man spėję nieko suleist, užtat dukrytei darė kraujo tyrimą, ir rodmenis buvo į blogąją pusę, todėl tris dienas leido mums antibiotikus, ir šiandien tepaleido, įsitikinę, kad viskas jau gerai.