Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

kazin sito daikto Kroeger Herb Co yra analogas?
Turiu 1 bonkute noriu pradeti gerti, bet gi reikia po pertraukos pakartot, o ju nera pirkti.
Laukti kol atsiras prekyboj nervina biggrin.gif
Atsakyti
Ar buvo koks kodas papildams nuo persalimu kad tiktu? Ar dar laukti? smile.gif
Atsakyti

Turiu 1 bonkute noriu pradeti gerti, bet gi reikia po pertraukos pakartot, o ju nera pirkti.
Laukti kol atsiras prekyboj nervina biggrin.gif

O jus bent tyrimus kokius pasidaret ar profilaktiskai  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leja11: 28 rugsėjo 2018 - 14:43
QUOTE(Ievuliuke @ 2018 09 28, 13:29)
raso uzejys ant siuntos frankfurte terimas pristatyno buvo 23d

Mano paskutinio pusmečio siuntiniai anot sekimo sistemos iki šiol guli Frankfurte, nors visus sėkmingai gavau. Jau nekartą kalbėjome, jog siuntų sekimo sistema ėmė kvailioti ir siuntas seka tik iki Vokietijos. Ieškokit savo siuntinuko pašte.
QUOTE(ra2ga @ 2018 09 28, 15:05)
Laukti kol atsiras prekyboj nervina  biggrin.gif

Laukit, o kas belieka biggrin.gif Aš taip pat turiu vieną buteliuką. Laukiu, kol atsiras prekyboje.
Atsakyti
QUOTE(Leja11 @ 2018 09 28, 15:41)
<p>O jus bent tyrimus kokius pasidaret ar profilaktiskai  biggrin.gif</p>

o kokius reikia daryt? smile.gif
Atsakyti

o kokius reikia daryt? smile.gif

As asmeniskai nerizikuociau gerti viska is eiles del "profilaktiskai".Bet cia jusu reikalas

Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2018 09 28, 14:15)
Man irgi rašė, kad Frankfurte, o pasirodo mėnesį gulėjo pašte. Paštininkė nesiteikė atnešti lapelių. Paprašykite, kad patikrintų pašte. Aš pvz. 22 pašte matau jau visą mėnesį gulinčias dvi dėžes iš Iherbo,nieks nepasiima.Jaučiu jos tuoj važiuos atgal į USA....

man pvz siunta tai tikrai dingo , nuo liepos menesio issiusta , 100 kart paste buvau , nera ir nebuvo . Pirma karta taip kad siunta is Iherb dingtu , kiek metu siunciu .... Laikau kumscius, kad dvi naujos rugsejo siuntos atkeliautu saugiai.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 09 28, 17:46)
man pvz siunta tai tikrai dingo , nuo liepos menesio issiusta , 100 kart paste buvau , nera ir nebuvo . Pirma karta taip kad siunta is Iherb dingtu , kiek metu siunciu .... Laikau kumscius, kad dvi naujos  rugsejo siuntos atkeliautu saugiai.

Ne visos paštininkės atsakingai peržiūri pašte gulinčius siuntinius.Galėjo ir nepamatyti per gausybę dėžių.
Atsakyti
Kada galima panaudoti sukauptus rewards pinigus? Pas mane yra nemažai susikaupę, bet vis dar neleidžia jų panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2018 09 28, 21:19)
Kada galima panaudoti sukauptus rewards pinigus? Pas mane yra nemažai susikaupę, bet vis dar neleidžia jų panaudoti.

Kaip suprantu po menesio nuo ju gavimo
Atsakyti
daėdė jau man tas jų gimtadienis visiškai. Kur tai matyta, savaitė laiko neišsiųstas siuntinys blink.gif
visiškai nebepatikimi darosi, nutrūks organizmo valymosi kursai ir tt.. Viską čia brangiau teks susipirkinėti. Tokia vat "nauda" iš jų to gimtadienio.
o kur dar galimybės, kad sumaišys visiems prekes? akivaizdu, kad jie nesusitvarko.
Kas dar neprisipirkote visokių šmutkių reik nereik, būkite protingos ir pagalvokite ar verta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 29 rugsėjo 2018 - 08:19
Ka as uzsakinejau, viska issiunte ta pacia arba kita diena, gal verta paklausti chate, gal kazkokio papildo truksta, laukia stock ax.gif
Atsakyti