na mano 09.22 dienos siuntinio statusas pasikeite, jau uzsakomas vykdomas, tai tikiuosi siomis dienomis isius.
QUOTE(Arkana @ 2018 09 29, 21:41)
Esu kažkada tokį sąrašą išsisaugojusi: Eteriniai aliejai, bet nežinau, ar visus juos ir tebesiunčia. Gal dar ir naujų atsirado.
Dėkui

QUOTE(slitka @ 2018 09 30, 14:23)
na mano 09.22 dienos siuntinio statusas pasikeite, jau uzsakomas vykdomas, tai tikiuosi siomis dienomis isius.
processing? jei taip, tai man procesina gal jau 5-6 dienas ir kas iš to.
Nu parazitai, neturiu žodžių

QUOTE(Monteverte @ 2018 09 30, 18:37)
processing? jei taip, tai man procesina gal jau 5-6 dienas ir kas iš to.

Man taip pat procesino nuo 22 d, siandien jau buvo kitas statusas -Fulfilling- ir gerokai po pietu siuntinys jau buvo issiustas.
Na siandien gavau iherb siunta, kur uzsakyta buvo su -25 nuolaida, tik kas idomu pagal sekimo nuoroda rodo, kad ji dar Vokietjoje....
QUOTE(kriisti @ 2018 10 01, 08:20)
Na siandien gavau iherb siunta, kur uzsakyta buvo su -25 nuolaida, tik kas idomu pagal sekimo nuoroda rodo, kad ji dar Vokietjoje....
As tokiu jau tris gavau. Prekes pas mane,o siuntiniu statusas,kad Frankfurte, iki siol rodomas.
QUOTE(Robi24 @ 2018 09 30, 14:09)
Bet kaip suprantu jo nesiunčia.
Kaip ir kur pamatyti siuncia/nesiuncia?

QUOTE(kriisti @ 2018 10 01, 09:20)
Ir aš šiandien gavau
dar nezinot kas nuo treciadienio laukiama? kokios nuolaidos?

Gal yra analogas Iherbe?
Virškinimui
Virškinimui
Turi tuoj pradeti veikti nuolaida kategorijai moters sveikata - 10 proc. Galima pabandyti kolagena nusiipirkti su 10 proc. + 22 proc. nuolaida su kodu 22COLL. Nes kartais kol pajungia naujas akcijas, dar senos galioja, tai apie 20 val. turetu abi veikti 
Papildyta:
Milteliais ispirkta, yra kapsules ir skystas https://www.iherb.com/c/Silica

Papildyta:
QUOTE(Supronti @ 2018 10 01, 16:33)
Milteliais ispirkta, yra kapsules ir skystas https://www.iherb.com/c/Silica