Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

20+10% DVIGUBA NUOLAIDA kuno sviestams - https://iherb.co/cnEj6vPN 
Kaina krepselyje €2.59 - €3.24. Sie produktai truputi mazina siuntima.

0.jpg   0.jpg
Atsakyti
Kas atsimena fainus Method valiklius https://iherb.co/ws5gKBN2 gal ką galit patarti analogiško pirkti pas mus? Buvo nerealus. Buvo assorti, bet jau ne be.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2019 07 18, 21:38)
Kas atsimena fainus Method valiklius https://iherb.co/ws5gKBN2 gal ką galit patarti analogiško pirkti pas mus? Buvo nerealus.  Buvo assorti, bet jau ne be.

amazone perku
Atsakyti

Padekite suprasti, kas vyksta. Surenku krepseli, o einant prie apmokejimo skaiciai pasikeicia ir suma padideja. Kodel?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolale: 18 liepos 2019 - 23:03

Sveikos :4u: pirmą kartą man taip, kad negaunu siuntinio, matau, kad jis birželio 26 jau buvo Lietuvoje, bet nuo birželio 27 dienos rašo PROCESSED AT TRANSIT FACILITY, Frankfurt. Dhl atseit niekuo padėti negali, nes siuntinį perdavė Lietuvos paštui, o Lietuvos paštas nieko nemato, nes aš turiu tik Dhl sekimo numerį, paprašius jų pateikti Lietuvos pašto registracijos numerį, jie niekuo padėti negali, prašo kreiptis į pardavėją dėl pinigų grąžinimo. Nejau nieko negalima padaryti?

Atsakyti
QUOTE(liepa1 @ 2019 07 18, 10:53)
Kokie vaistukai geri nuo kirmėlių? Patarkite smile.gif  Vaikui 12 metų.

O gal kas bandete su graikisku lapu nuoviru issivalyti? Turim kieme graikini medi. Daug sutaupytume jei visi 4 nereiktu pirkti vaistu.
Atsakyti
QUOTE(Jolale @ 2019 07 19, 00:59)
<p>Padekite suprasti, kas vyksta. Surenku krepseli, o einant prie apmokejimo skaiciai pasikeicia ir suma padideja. Kodel?</p>

Gal krepselyje yra 2 prekes is Trial, nes nuolaida duoda tik vienai. Gal perkate kazka is iherb nuosavu brendu ir prisikabino jusu ref.kodas - reikia keisti i kito zmogaus. Gal nustatymuose kita salis, tada apmokant gali automatiskai kita siuntimo buda nustatyti.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2019 07 18, 14:49)
kaip tai nevirsija?

ar as neivaziuoju jau?...


Paskaitykit Europos Parlamento ir Tarybos reglamento 70 straipsnį 4u.gif
Aš ne teisininkė, bet pagal reglamentą muitinė turi žiūrėti į faktiškai sumokėtą sumą (Order total 21,72 Eur), o ne į sumą prieš nuolaidas (Subtotal 25,85 Eur).

Mano nuomone, galima pirkti ir prekę, kurios kaina 900, bet jei ją pardavėjas sutinka parduoti už 21,99 eur, tai ir būtų siuntos muitinė vertė. Ar jūs sutiktumėt, kad jums skaičiuotų PVM ir muitą nuo 900? mirksiukas.gif

Dabar mūsų muitinė taip ir pasielgė su mano siuntiniu ir tai nesugebėjo teisingai apskaičiuoti PVM blink.gif Pažiūrėsim, ar po prašymo įteikimo panaikins priskaičiuotus muito mokesčius ar ne. biggrin.gif
Atsakyti
Naujas krepšelis, viskas su nuolaidomis - https://iherb.co/t2uUCcCi, siuntimas nemokamas.
1. Omega 3;
2. Geri vitaminai šunims.
Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2019 07 19, 14:55)
Paskaitykit Europos Parlamento ir Tarybos reglamento 70 straipsnį  4u.gif
Aš ne teisininkė, bet pagal reglamentą muitinė turi žiūrėti į faktiškai sumokėtą sumą (Order total 21,72 Eur), o ne į sumą prieš nuolaidas (Subtotal 25,85 Eur).

Mano nuomone, galima pirkti ir prekę, kurios kaina 900, bet jei ją pardavėjas sutinka parduoti už 21,99 eur, tai ir būtų siuntos muitinė vertė. Ar jūs sutiktumėt, kad jums skaičiuotų PVM ir muitą nuo 900?  mirksiukas.gif

Dabar mūsų muitinė taip ir pasielgė su mano siuntiniu ir tai nesugebėjo teisingai apskaičiuoti PVM  blink.gif Pažiūrėsim, ar po prašymo įteikimo panaikins priskaičiuotus muito mokesčius ar ne. biggrin.gif

Rewardsai ir l.kredit ne nuolaidos, o skaito jas kaip uždirbtus pinigus, rewards net išsigryninti galima, jei nenori nieko pirkti, jau senai tas buvo išaiškinta.
Atsakyti
NAUJA NUOLAIDA!

20-30% nuolaida riebalų degintojams - https://iherb.co/gZ9qXEbX

Akcija iki liepos 24 d.
Atsakyti
Naujas bandinukas:

iHerb Goods, Natural Beauty Bag, 8 Pieces €9.36 https://iherb.co/ddJCwV9d
Įeina 8 priemonės:
Iherb veidrodėlis
Andalou Naturals kūno losjonas
Desert Essence Coconut šampūnas sausiems plaukams
Desert Essence Coconut kondicionierius sausiems plaukams
Sierra Bees lūpų balzamas su greifruktais
InstaNatural serumas su retinoliu
Leven Rose rožių vanduo
Now Solutions dantų pasta su ksilitoliu

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 20 liepos 2019 - 09:40