QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2019 07 22, 12:15)
Ateinu pasidžiaugti
Tris dienas žaidžiau su krepšeliu,pagaliau pavyko žiauriai gerai sumažinti siuntimą iki 1,26 eur !!!
https://www.iherb.co...p;rcode=VAM4353
Pasinaudojau geriausios mūsų patarėjos rekomendacija dėl vit.B,o kitus pasirinkau iš lempos
Tikiuosi nors kiek organizmas pasisavins,nes po išsivalymo su Silymarinu kaip ir silpna,nėr energijos,svoris nenustoja krist

7 kg per 5 mėn
Pakeičiau mitybą,nevartoju pieno produktų,miltų,cukraus. Bulvių,ryžių ir makaronų labai labai minimaliai retkarčiais. Apetitas žvėriškas,valgau daug ir dažnai.
Švieži ir džiovinti vaisiai,daržovės žalios,troškintos,keptos,kažkiek mėsos.
Būna dienų (retai)kai apsiryju saldainiais

Vis dar kankina saldumynų priklausomybė. Bet aš sau atleidžiu ir toliau sveikai maitinuosi
Veido bėrimai nepraėjo anei kiek,bet nenuleidžiu rankų ir toliau ieškau info ir sprendimų.
Anksčiau rašiau,kad turiu didelių problemų su cistom,matyt hormonai vis dar siaučia...
Ačiū,kad dalinatės rekomendacijom ir patarimais. Jūs auksas !!!
Aš irgi kažkada turėjau saldumynų priklausomybę, nes paprasčiausiai neturėjau ką valgyti, nes labai daug produktų man neskanu, smirda

nuo vaikystės man smirda pvz. visi pieno produktai, žuvis, silkė...
tai tiesiog pasidariau sau ritualą

prie kavos kuo didesnio procento juodas šokoladas. Kažkada dar daugiau jo suvalgydavau per dieną, nes būdavo dar pietums paimu, bet dabar tik rytais ir tai ne kiekvieną būna. Na ir per laiką aš nebenoriu jokio kito saldumyno. Galite mane apkrauti tortais, saldainiais, kuo tik norite. Jei žinosiu, kad juose yra visokių dažiklių, baltų miltų ar pan., man jie giliai vienodai, visiškai nenorėsiu nę gabaliuko.
Organizmas per laiką pats apsivalo ir nebereikia valios pastangų, jų reikia tik iš pradžių, kol pasilieki tik šokoladą, o nuo visų kitų saldumynų barikaduojies. Tada būna, kad per šventes pvz. dar nesusilaikai, bet vėliau ir šventės jau dzin. Pas mane jau nebėra net per šventes jokių nukrypimų natūrlaiai, be valios pastangų