Nu Katuk sveikumu nelabai užsikrečiama kiek žinau
Sveikos aš tai gal negrinčėju.
nors labai ramiai ir laimingai irgi nesijaučiu. Tiesiog žinau, kad šeštadienį (o gal net penktadieni vakre) pajusiu ir laimę, ir ramybę
vat tik nebaigta kišenėta smegenis spaudžia, bijau, kad galiu nespėti. Bet tai irgi ne problema - blogiausiu atveju padovanosiu truputį vėliau.
Liniuka, papasakok, kurį Filorga kremą naudoji Noriu ką nors naujo pabandyti.
kažkodėl mano santykiai su kremais labai įtempti pasidarė. Ryte pasitepu, lyg ir viskas gerai, o po poros valandu veido odą imą tempti, lyg perštėti truputi, raudonis atsiranda. Bandžiau keisti kremą - tas pats gaunasi. Tai ir nebesuprantu - ar čia alergija kremui, ar darbui
nes tik darbe tie nemalonūs požymiai išlenda.
Nite, tavęs tai iš pavydo negiriu jau taip fabričnai tau gaunasi
noriu ir aš ką nors tobulai preciziško sumeistrauti.
Nu Katuk sveikumu nelabai užsikrečiama kiek žinau
![]()
bloga nuotaika galima užsikrėsti, tai gal ir gera galima
a čia taip netiesiogiai tas nelabai laimingas ligonėm išvadinote
Nu čia apie užkrečiamumą kalba buvo paprastai tuo ko nėra nelabai užkrėsi gi...
pas mane nėr nei geros nei blogos nuotaikos aš kažkokia jokia va
Nu čia apie užkrečiamumą kalba buvo
paprastai tuo ko nėra nelabai užkrėsi gi...
pas mane nėr nei geros nei blogos nuotaikos
aš kažkokia jokia va
nu va: jeigu pas mus nuotaikos NĖRA, tai neužsikrėsit
Lace gal darbe labai silta? Gal ten kitoks sildymo budas? Ar tai prasidejo tik sildymo sezonui prasidejus ar anksciau? Ar dirbi ten pirma ziema? Ar tik siemet tai pasirode Padeliok klausimus ir atsakymus ir rasi sprendima. Kremas ar darbas kaltas. 😉
pamegzkime
topas
ypatingai rankinukas prie pižamos
Aš irgi prie grinčejančiu nors pas mane tai gal labiau nesibaigiantis PMS
sveikos
Lace, aš nuo pavasario savo probleminiam veidui toki seruma naudoju http://www.molecule....s-veido-serumasLabai patenkinta ir kosmetologe sake, kad labai atsigavo veidas
o jau rankos rankos
Ilgokokos rankenos .
Buvau verslo pietų, prisipliurpėm moteriškai ir ... prisivalgiau... Uf, reikėjo atsisakyti deserto. bet kaip dabar jaučiasi, kai suvalgau, ko nevertėjo, to anksčiau nebūdavo. Aišku, ir džiaugiuosi tuo atsiradusiu jautrumu, bet kartu pačiai lengvėjant - gyvenimas pasunkėja. Katuko vyro atvejis tai toks bauginančiai mistinis... Labai linkiu "išaugti" šitą reikalą, nors gal suaugę mes labiau "priaugam" iki problemų, kurios savaime nesibaigia.
Qqute - sveikinu, radus priežastį, nors, oi, kokia man ji būtų nemaloni, pamenu iki šiol nors buvo prieš kokius 8 metus, nieko nesikasė, nors jau pamačiau bėginėjantį gyvį atsitiktinai... Iš 5 tuo metu net 4 jau turėjom. Tai buvo toks užmirštas reikalas, kad vos ne šokas ištiko, ir nuo kokio perplovimo šampūnu taip greit nesibaigė, teko nemažai trūčyti ir rinkti nuosekliai ir ilgai, ypač tas glindas.
Nite, tavęs tai iš pavydo negiriu
jau taip fabričnai tau gaunasi
noriu ir aš ką nors tobulai preciziško sumeistrauti.
nenori, tai ir negirk, o pavydėt nėr čia ko
pati ne blogiau sugebi
Ale kaip jūs tose padūmavusiose fotkėse įžiūrit tą "fabriką" čia šiaip pastebėjimas, nes aš nesikuklinu ten, kur neturiu pagrindo
Ir nuotaika mano keistai gera kad tik kuo ilgiau išsilaikytų