Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai aš girdėjau vakar, o šįryt specialiai klausiau. Nieko labai nenusišnekėjo šiandien, bet demaskavosi juodai ....

Negaliu dirbti, reikėjo, matyt, geriau pačiai eiti į mitingą. na, dukra su 2 plakatais atstovauja Čiurlionkę. Sakė - sutiko direktorių - tas nusifotkino ir palaimino, mokytojai palaikė ir ragino eiti, kiti ir patys dalyvauja.

Atsakyti

Kaip ten ta svetima gėda vadinasi....

Man rodos, iš mūsų tiesiog viena politinė grupuotė tyčiojasi. Su aukščiausia valdžia priešaky

Atsakyti

Mano vaikas negrįžta dar, bet jaučiu, kad visą gerklę prarėkus bus. Nes girdėjau, kiek leido garsų visokių, matyt, už kameros stovėjo :).

Bandau kažkiek ataušti nuo tos temos, pačiai sau netikėtai ji mane labai sukrėtė ir įsivėliau nuolat apie tai gromuliuoti. Vis dar tikiu sveiku protu, kad greit pabyrės, jeigu ne visa vyriausybė, tai vargšas naujasis ministras pasigailės net pagalvojęs apie tokią avantiūrą.

Papietaut sulaksčiau iki Pirmo blyno su drauge, mano pirmas kartas ten buvo - ir labai skanu, ir aplinka savotiška ir vertybiškai man labai patiko. Baigus darbus varysiu su mezgėjom į Miesto laboratoriją į Knit&Wine vakarėlį. Na, man bus kombucha :).

Atsakyti

Labai pamokanti ši visa politinė situacija Lietuvai. Gal pagaliau dauguma pradės suprasti, kad per rinkinus privaloma balsuoti ir kiekvienas balsas svarbus. Pabus visas Vilnius, kad kaimą reikia šviesti. Labai gerai, tik ar ilgam šio sukrėtimo užteks.

Atsakyti

Sveikos :) Atrodo pilnai išsikapsčiau iš slogų ir virusų. Daug miegojau, šiek tiek mezgiau. Gražiai gavosi rankovė nuo viršaus statant, bet tokių pusiau nuleistų pečių. Tai konstantą išsivedinėjau, kad labai nenusmailinčiau, bet ir kirsta nebūtų. Čia tos vis dar vasarinės bliuskos, kur kažkada Emilis išrinko ir šiaip, labai populiarus modelis tapęs. Tik aš truputį pagal save pakoregavau, mažesnį plotį pečiams palikau. 

Atsakyti

Aš kuo toliau, tuo mažiau miegu, sūnus serga namie, gero nelauk. Bet kažkaip durnai užsisėdžiu iki 1, nieko gero neveikdama (telefonas...). Nepaisant to keltis nėra sunku.

Pasipliurpėm vakar visai smagiai nedideliam ratelyje -be politikos neapsiėjom, bet ir siūlus, siūlų parduotuves, mezginius apkalbėjom.

Atsakyti

Aš vakare vėlai gulu, o po darbo vos lovą pasiekiu ir atsijungiu. Užburtas ratas.

Bet vakar ir vakare jau anksčiau pavyko užmigt. Tai šiuo metu nėra padidintos žemės/ lovos traukos. Bet matysiu, kas bus, kai grįšiu. 

Atsakyti

Buvo įspūdinga masinė čiurlioniška diena.

Namuose, pavargus, bet užsifluencinus :D 

smagu buvo su kaunietėmis Kaune pasimatyt :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Man smagu jus buvo pamatyt. Ir šiaip, pilna laisvė čiurlionių. Linksma :) 

Gėlių dukterėčiai neradau, neišrinkau. Rytoj kažką nupirksiu.

Varškines spurgas Vilius suvalgė 😅 Broliams su džemu paliko.

Atsakyti

Niuma, vyriausias brolis turi teisę nuspręst :D 

Aš šiandien mėgaujuosi namais ir mažai žmonių :D Aišku po vakar geri įspūdžiai, gražiai užsibaigęs projektas :wub: Geros emocijos aplinkui. Ir įkvėpimo megzt pasikroviau.

Šiandien buvau turguje, nusipirkau subproduktų, išviriau, eisiu daryt kepeninės ir koldūnų vyniot. Vyras pietums šašlų iškepė. Pasodinau česnakus. Supjausčiau pusę svarainių. Va kiek darbų :D O labiausiai tai pamegzt noriu.

Atsakyti

Aš vakar grįžau vos gyva. Visgi išsikviečiau vyrą, tada griuvau nugarą pailsint, tada bandžiau pasiimti mezginį, sūnus įjungė Samoškos keliones, bet įkišau ranką vyrui į jo šiltą ranką pasišildyt, tada padėjau galvą jam ant krūtinės ir...aišku, užmigau :).

Šiandien apsipirkau, dabar išvarėm į sodą. Faktas, kad pritrūksiu dienos poilsiui... Bus reikalų su svarainiais, parsivežam visas cukinijas, teks Uncle Bens daryti ( ne šiandien turbūt). Vakare gal ir pamegsiu. Tik prieš tai reiks maisto parioštukų pasidaryt. 

Atsakyti

Aga, ypač, kai tų brolių namie nebuvo :) 

Atsakyti