Sveikos, grįžau apžiūrinėti nekomentuotų mezginių, kuriuos tik per tel mačiau. O, kaip žinia, mažai mano akys dažiebia... Tai Lace moherinukas dailus, jeigu nežinočiau, kiek vargai, tai net nepastebėčiau, nes atrodo "rodos ir vargo nebuvo", bet va tą efektą pasiekti ir reikia privargti. O kokie čia siūlai - Rowan? Nes spalvų grožio mano monitorius neatskleidžia, tokios murzinokos atrodo, bet galiu įjungti vaizduotę
. Ar tiko dukrai?
Kerpenos kaklo spalvynas gražus ir pati graži, nors aš irgi kvarbatkių būčiau nedarius. Skonio reikalas.
Virdulio nepirkčiau plastmasinio. Nes įvairi plastmasė būna, mes buvom pirkę tokį Bosch limited edition, kurį keitėm, nes neįmanoma buvo gerti vandens, matyt, plastmasė kažką paleido. Tai tiesiog nerizikuočiau iš principo. Turim kažkokį Acme metalinį. Visos savybės, kurias apibūdinai, Katuk, man atrodo elementarios, negi dar kitokių būna?
Savaitgalį per bastymusis mažai pamezgiau, tik mažės Bullei kišenes ir rankoves bei siūlgalius sukaišiojau, trūksta 2-iejų sagų. Jeigu pavyks, prasuksiu pro Kąsiūlus, nors moteriškė jau namie susirado , jai patinkančias. Ir nusimezgiau mėginuką. pats siūlas melanžinis ir dar po giją kitokio siūlo pridėdinėjau, tai melanžų melanžas. neapsisprendžiu ar man gražu, nors iš principo melanžas man yra neblogai, kur tinka. netgi galvoju apie tokį modelį: http://www.mezgimozo...-ermukniai.html, nes kažkaip vos vieną megztinį kasdienai tampau, reikia atsinaujint. bet ir į darbą jau reikia... Žodžiu, aš tai tikrai greičiau sunešioju mezginius, nei nusimezgu, ne taip, kaip kai kurie kiti asmenys...Ar čia reikia džiaugtis, kad nešiojamus nusimezgu
.