Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas. Aš tai ateinu tik apie virtuvinę techniką pasisakyt pastaruoju metu, pasirodo  :lol: O kas belieka, kai nelabai mezgu...

Šiaip virdulius rekomenduoju Philips. Vieną 10 metų turėjau - spėjo ir snapelio filtras išplyšti per tą laiką, o jis virė, virė... po dešimtmečio pradėjo kažkur sunktis ne vietoj drėgmė, pirkom vėl panašų Philips, ketvirti metai puikiai veikia. Vizualiai gal toks: https://www.elektromarkt.lt/lt/hd9324-50-philips-elektrinis-virdulys :rolleyes:

Atsakyti

Nu voi ir  musu panasus

ir darbinis tokis pats

Atsakyti

aj, dėl stiklinio ir kalkių nelabai aktualu, nu nes turim filtrą nuo kalkių. tikrai neapkalkėja.

bet šiaip manęs nelabai vilioja stiklinis, nes ant jo spėju ir visi kiti taškiukai tyškiukai matosi labiau nei ant kitų.

jasno, brangių neapsimoka, nes langeliai jo, mūsiškiui ankstesnam tas pat - langelis prakiuro. bet čia gal irgi kalkių problema :hmm:  nes senasis dar buvo kalkių gavęs

Atsakyti

musu neuzmusamas pilipukas irgi inklileliu virto. prakiuro stikliukas. skylute viduryje ir vandenuka leido. taip keistai, lyg kas pragrezes butu :)   teko pirkt kita .

namie mes ju nenaudojam, tik sode .

nemezgiau vis dar ...

Atsakyti

o aš jau apsispakajinau,mezgu  :wub:​ 

Atsakyti

Mes perkam pigesnius, ką dažnai naudojame, nes neapsimoka brangiu pirkti jei pora metu tarnauja. Virdulys lyg scarlet iš paprastesnių, bet mums laiko, nes jau kelintą esame pirkę. Mikseriukus ir skrudintuves, ir paprastas, kažkaip greitai sunaudojame :)

Anskčiau kalbėjote apie kombainus, tai buvau užsidegusi ir, vėliau kada nusipirksiu :) Sunkoka išsirinkti...

O kaip su kavos aparatais, ar turite, ar naudojate? Nes noretusi, ar jis reikalingas...

Atsakyti

Sveikos, grįžau apžiūrinėti nekomentuotų mezginių, kuriuos tik per tel mačiau. O, kaip žinia, mažai mano akys dažiebia... Tai Lace moherinukas dailus, jeigu nežinočiau, kiek vargai, tai net nepastebėčiau, nes atrodo "rodos ir vargo nebuvo", bet va tą efektą pasiekti ir reikia privargti. O kokie čia siūlai - Rowan? Nes spalvų grožio mano monitorius neatskleidžia, tokios murzinokos atrodo, bet galiu įjungti vaizduotę :). Ar tiko dukrai?

Kerpenos kaklo spalvynas gražus ir pati graži, nors aš irgi kvarbatkių būčiau nedarius. Skonio reikalas.

Virdulio nepirkčiau plastmasinio. Nes įvairi plastmasė būna, mes buvom pirkę tokį Bosch limited edition, kurį keitėm, nes neįmanoma buvo gerti vandens, matyt, plastmasė kažką paleido. Tai tiesiog nerizikuočiau iš principo. Turim kažkokį Acme metalinį. Visos savybės, kurias apibūdinai, Katuk, man atrodo elementarios, negi dar kitokių būna?

Savaitgalį per bastymusis mažai pamezgiau, tik mažės Bullei kišenes ir rankoves bei siūlgalius sukaišiojau, trūksta  2-iejų sagų. Jeigu pavyks, prasuksiu pro Kąsiūlus, nors moteriškė jau namie susirado , jai patinkančias. Ir nusimezgiau mėginuką. pats siūlas melanžinis ir dar po giją kitokio siūlo pridėdinėjau, tai melanžų melanžas. neapsisprendžiu ar man gražu, nors iš principo melanžas man yra neblogai, kur tinka. netgi galvoju apie tokį modelį: http://www.mezgimozo...-ermukniai.html, nes kažkaip vos vieną megztinį kasdienai tampau, reikia atsinaujint. bet ir į darbą jau reikia... Žodžiu, aš tai tikrai greičiau sunešioju mezginius, nei nusimezgu, ne taip, kaip kai kurie kiti asmenys...Ar čia reikia džiaugtis, kad nešiojamus nusimezgu :).

Atsakyti

Mūsų virdulys metalinis, be langiuko, bet neatsimenu kokios firmos. Tada kaip pirkom, kažkokia banga tarp pažįstamų buvo, kad plastmasėje negerai ką nors kaitinti, nes kažkas ten gaminasi, tai vyras ant tos bangos ir nupirko metalinį. Tai jau keli metai puikiai laikosi.

Nors darbe iš tų pigiųjų Scarlet Fiona jau kokius 7 metus tarnauja.

Ryte eglutė dar buvo švytinti visais savo bantais, o dabar jau ir griaučius baigia išrinkti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 sausio 2018 - 12:30

Plastmasinio irgi nepirkčiau, dėl visų įvardintų priežasčių. Šiaip visa technika Philipso mano favoritė, daug ką turiu ir viskas gan gerai ir ilgai laiko. Pvz. fenui jau 14m.  :super: 

Olaiva, tai ką vėl pradėjai? :D

Atsakyti

Dėl virdulio nesukčiau galvos - ne karvę kainuoja, o funkcijos pas visus panašios. 

Kavos aparatą turiu, naudoja tik vyras pora kartų per savaitę. Kai pirkau labai norėjau aparatinės kavos, o dabar darbe kokios tik nori pilna, tai namie užpilamos norisi.

Aš kažkada irgi buvau trandalietų pardavėja :D  Pardavusi esu 4. Vieną iš jų kirgizams :D​ 

Atsakyti

man alergija eglutėm iškarto po Naujų.

Tai yra nebegaliu žiūrėt, nedžiugina , o nervina.

Savąją nupuošiam sausio 2, o kartais jei sveikata leidžia ir 1 ąją sausio.

Tai man negaila o džiugu dėl nupuošimo :)

Atsakyti

Ingriduska tai tu kaip as

as irgi po nauju eglutes nebenoriu, nu bet palaikom del mados iki 3 karalių :) tai va sestadieni nupuosinejom tai vaiko klausiu nu kaip ar negaila kad kaledos praejo

sako nu ir kas kad praejo, uztat nauji metai ("nu ir kas" tai jau labai jo megstamas posakis...nu tai kas bus paauglystej :D )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 sausio 2018 - 13:07