Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Egloshke - didelis streptokokų kiekis rodo lėtinę infekciją. (Tyrimus darėm nuėję dėl visą savaitę skaudančios galvos. Nelabai rado prie ko prikibti, ale užsiminiau apie nuolat (keli metai) esančią slogą; bandėm ieškoti pagalbos kelis kartus, galų gale nusipjovėm....) Abelo man ir nušvietė, kas gali laukti. Dar ketvirtadienį einam pas LOR., Mes jau pripratę prie tos slogos, šiaip kitkuo nedažnai serga, bet tai sėdi ten nosy negerovės ir nuodija viską...

O dėl pūkų, tai nors dabar nebesu tokia baisi šalčmirė ir golfų nebenešioju, dar ir pėdkelnių po kelnėm nebuvau apsiavus, bet šiluma man kaulų nelaužo:), tai šiluma - tik privalumas. O jeigu + 10 kg "grožio" dar pridės, nu tai atrodysiu, kaip 2017 m. vasarą, ne baisiau :), išgyvensiu. Bet turbūt ir žiema praeis, kol man rankos prieis iki suknelės sau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 sausio 2018 - 14:40

Sveikos. Restar, o kodel Abelo prigasdino? Mano Ugnei po tokios operacijos labai palengvejo. Daaaaaauuuuug maziau serga. Baigiu pamirst kas yra ausu udegimai ir t.t. Aisku, operacijos priezastys kitos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 16 sausio 2018 - 14:53

Qqšk, tai gal jau ryt poryt buuuuus :D. Ryt gal jau sutiksi pašto karvelį :bigsmile:, vakar vakare išskrido :victory2: 

Ale kai greit žmogus iššpindėji :D kai prasideda jūsų dedami vaizdai tai taaaip norisi jų vos ne kas dieną :D  :D .

Atsakyti

Qqšk, tai gal jau ryt poryt buuuuus :D. Ryt gal jau sutiksi pašto karvelį :bigsmile:, vakar vakare išskrido :victory2: 

Ale kai greit žmogus iššpindėji :D kai prasideda jūsų dedami vaizdai tai taaaip norisi jų vos ne kas dieną :D  :D .

o megzt noras neiškyla? :D

Atsakyti

Ramintuk, gąsdintoja Abelo ;) pasakė, kad gali tekt operuot kraujo tyr pamačius, o ne tik vaistus gert. Operacija bet kokia apskritai yra baisu, neramu ir pan.

Kažkaip šiom dienom vis pakliūna man pagąsdint :( nu nenoriu visiškai, bet žinau, kad nežinia blogiau, tai ai, bijokit ko nors konkrečiau ;)

Atsakyti

Abelo, nu jo, vien tas zodis baisus. Bet, va as nesigailiu, kad pasiryzau maziuke isoperuot.

I tema, tai mezgu toliau paprastuoliskas kojines. Tik dabar SAU mieliausiai, nes labai sala kojos su auliniais. Ir tikiuosi paskutine pora ju, nes jau feeeeeeeeee, nusibodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 16 sausio 2018 - 15:00

Nu tai aš gąsdinsiu, o tu galėsi nuramint ;) būsim puikus duetas :D džiugu, kad nesigaili ir kad padėjo. Visko būna. Bet ir neoperuoja gi kiekvieno, yra tam tikros indikacijos kada reikia, tiems ir rekomenduoja.

Atsakyti

Abelo, bet kokiu atveju, tu daugiau matai...

Atsakyti

Sveikos, 

Abelo, džiaugiamės tame turėdamos, ir geriau išsigąsti, bet laiku nutverti kokią negėrybę, nei mūčytis nežinioj :4u: 

Lace, labai puiki kepurė, o ir tau tinka, bet kažkaip kitko ir nesitikėjau :rolleyes: 

Olaivos, nuotraukos :wub: lauksiu vaizdų ant mergytės...mąstau, kad ir mano vaikui reiktų dar vienos kepurės, širdukinė tokia tik, tik, gavosi, kažkaip praskaičiavau...

Limit, kokios smagios timpės, o jau pozuotoja tai iš vis kietuolė...tavo mezginiai vis turi kažką tavito :rolleyes: , tik barti gausi, kad ne viską paveiksluoji. 

Aš vis dar be mezginio :unsure:  baisuma

Atsakyti

Ačiū, Ramintas, už padrąsinimą. Abelo negąsdino iš tiesų, o labai išsamiai ir profesionaliai pakonsultavo, už ką esu be galo dėkinga ♥. Dar buvo klausimų, bet per darbus pamiršau, į kitką susikoncentravau, tai vėliau dar paklausinėsiu :). Kai nieko labai rimto atrodo, kad nėra (nes nu sloga - ne liga, bet kai ji tęsiasi daugiau kaip pusę gyvenimo), tai ir atrodo, kad gal nereikalingos jokios rimtesnės intervencijos... O aš ir apskritai gi visokia alternatyvščikė, bent norėčiau ja būti... ir žinau, kaip mano bailiukė reaguos, vajė, vajė, jeigu 11 m panelei tik užsiminus apie kraujo ėmimą persimaino veidas ir ašaros kaupiasi, taigi ligoninėj ten siaubas jai bus... man sunku net tai įsivaizduoti... Ji tai kol kas nieko nežino :).

Atsakyti

Katuk, kyla kyla tas noras :Dbet pasidžaugt vis tiek  :wub:  :wub: . Dabar mezgu iš Olaivos kačmyro 3 gijų draugės dukrai storą ripsinį megztinį- paltuką, tik ar nebus numestas kaip kišenėta tai da klausims :D ai, svarbu mezgu :D i nesvarbu kad čia tai nėėėr ką parodyt :D  :D .

Atsakyti

Jei viskas gerai, tai teks pakentet gera pusdieni. Vaikams buvo baisiau pabut negerus ir nevalgius. Mamoms - kol vaikai isejo is narkozes. Juokingiausia, kad paaiskine apie kuri laika taikoma dietine mityba, atnese kugelio su spirgais. Ir kol nepavalgysi, namo neleidz.

Atsakyti