Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

2kg po 55 joooo............... man jis tampa nebe toks gražus.........  :D  :D  Kaip bicepsiukai, Ristina?  :showoff:

Po pempenkis pirkau mažiukui megztukui :D

Dar reiktų paminėt, kad visas daiGtas megztas be siūlų. Nu tai rimtai pasitreniravau ir bicepsus ir tricepsus :angel_not: 

Atsakyti

ovajazau :blink:  dar ir visas iškart ant virbalų

Olaiva, nu. gal visai ir nieko bus bendras vaizdas, bet man asmeniškai tada jau norėtųsi ne servetėlių tipo, t.y. ne iš vidurio, o kokių nors kitokių :D  na, dryžiais, kampais, burbulais :D pagalbininkai tai super :clap_1:

Atsakyti

mer12_medium2.jpg

mer4_medium2.jpg

mer1_medium2.jpg

moonlightdancer1009_medium2.jpg

IMGP5514_medium2.JPG

20170708_114437_medium2.jpg

IMG_20151228_185628_medium2.jpg

12107505_1664211353792526_1322167011_n_1

001_medium2.jpg

Atsakyti

P1230236_medium2.JPG

10lilo_medium2.jpg

DSC_8671-COVER-WEB_medium2.jpg

IMG_2420_medium2.JPG

DSC_3947copy_medium2.jpg

DSC_3942copy_medium2.jpg

Sharman__Knitting_Outisde_The_Box_by_Bri

Sharman__Knitting_Outisde_The_Box_by_Bri

Va kokios originalios kišenės :D

19850704_10155425727682567_1485710519_o_

IMG_1997_medium2.JPG

Atsakyti

Du kilai skamba rimtai. :)

Bet jo rankovės tokios juokingai mažos atrodo :)

Įdomu būtų ant žmogaus pamatyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 sausio 2018 - 11:12

Trumpos atrodo, nes pečiai "nuleisti" :D
Priedas  001.JPG   178,5KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos

oho, Ristina, sportininkė  :) Atrodo dailiai, bet svoris svoris...

Olaivos ferma  :wub: 

H&M ir man nepatinka. Kiek ko pirkau dukrai, kainos ne tokios jau mažos, o po kelių skalbimų į skuduriukus pavirsta. Jau tada geriau biškį brangiau sumokėt, bet bent sezoną atnešioja. Kaip kažkas labai gerai pavadino, kad H&M išsišifruoja Chu***nia Muinia :D

Rituosi į LT laiką po biškį. Nesimiega ir naktį, ir ryte :D 

Lietuviško pavasario kaip laukiuuuu  :wub: US tie perėjimai žymiai švelnesni, nėra tos magijos. Pavasaris ateina ir praeina nepastebėtai. Vakar FB radau, kad prieš pora metų vasario 10 pražydusias magnolijas uostėm lengvom bliuskutėm apsirengę.

Atsakyti

KGB :B

Kur dedat, ar kaip kitaip panaudojat senus frotinius rankšluosčius, paklodes padilusias/plyštelėjusias, užvalkalus. Metat lauk, ramia sąžine ar randat kokį antrą gyvenimą jiems?? :rolleyes:
Mano mama iš senų paklodžių pakraščių, siūdavo virtuvinius rankšluosčius. Bet paklodės buvo linininės  :hmm: o ką veikt su satininėm ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 23 sausio 2018 - 11:28

kgb metu lauk...nu rankšluosčius už grindų skudurus panaudoju, arba megztiniams džiovint

Atsakyti

KGB Metu lauk arba perleidžiu, kas turi kaimus etc.

Atsakyti

vyrui prie statybu ir prie masinos, tik duok tokiu ranksluosciu ir paklodziu :))))

grazi qqskos suknyte :)  labai daili mergele ir suknele:)

nuosirdukas ji iveike, super. labai mano  skonio megztukas :)

as toliau  mazinu megztinius.  senus megztinius, kurie skalbti masinoje ne karta irne du ... vel turiu pora  pamazintu. nors si karta kisau bandymui i  wool programa su 30 laipsniu ir 400 apsuku ... gerai, kad megztiniai  jau seni, daug nesioti. ne taip gaila. bus dukrai, nes nepavyko istampyt net su plauku balzamais  iki buvusio lygmens. ir svarbiausiai, kad detas vienas siulas tas merinas, kur capri aprupindavo, o kitas viskoze. kitam megztinyje tas siauliu merinas ir   kazkoks burbuliuotas siulas  be "veisles". sunaus megztainiu nesutrauke. o vat vyro misruniska sudetimi, kur buvo tik viena gija rogutinio merino, viena medvilnes ir viena akrilano, biski pamazino . bus sunui .  dabar tai jau tikrai gerus skalbsiu tik rankomis.

ale kokia  palaima, kad dabar galiu megzt, ka pamazinau :D

o rogutiniai kacmyreliniai sukasi sau  skalbiankeje ir  super. kaip tik tokiems orams po lauka vaiksciot :)

drakius nauju siulu kad laukia :angel_not:. vesiu iki pastomato, ten jo jau laukia  nuo ryto :) 

Atsakyti

Labas dienas :4u:

Spekit ka sapnavau :D dauuug babinu ir visos buvo mano :D

Pagaliau susideliojau kuklu babinaiciu uzsakyma, tik va berniukai merino spalvu neturi tokiu kokiu noriu.. :blink: parasiau i siulu sandeli .

Dabar lauksiu palaiminimo ar turi visu norimu svoriu tiek berniukai, tiek kitas taskas :D

Ristina, oho koks diddarbis  ir svoris :blink:

O senus ranksluoscius metu lauk.. nors maciau kazkada video, kaip is viso tokiu reikaliuku pagamina voniai kilimelius :D

Atsakyti