Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, buvau atskirą įrašą darius.

Reziumuojant:

1. Kaišiadorys- 10vietė - 450 eur arba 8vietė 350 eur. Kiekvienam namukui sava  pirtis, kubilas. Nauja, jauku.

2. Trakai - didesnė sodyba, gal iki 20 - 380 eur. Turėt savo rankšluosčius. Mažiau jauki. Atsiliepimai labai skirtingi, ypač dėl švaros.

Balsavimas; Liniuka, niuma- už pirmą :) 

Pigių jaukių variantų randu aplink Marijampolę, Lazdijus ir pan - toliau transportuotis. Pernykštė - užimta tą savaitgalį. 

Atsakyti

Man irgi ta pirma tada. Visgi smalsu, kiek Aukštadvaris dabar prašo, bet suprantu, kad Liniuka amžinai pikta ant jo :).

Atsakyti

Grįžo mano keliauninkė namo, patenkinta, sakė vertina 9/10 :) Aš irgi patenkinta, nes gavo savarankiškumo pamoką, viską pačios planavosi,  dėliojosi ir labai sėkmingai. Vyras gavo pasitikėjimo pamoką, kad jo mažas vaikas ne toks ir mažas ir galima jau paleisti :)

Gastrolės tuom nesibaigia, nes varys mėnesio gale į 3 dienų VU fizikos fuksų stovyklą kažkur Molėtuose. Šiaip faina iniciatyva supažindinti naujokus, kaip suprantu kiekvienas fakultetas po tokią stovyklą organizuoja. Smagu, kad iš klasės trise įstojo, tai nebus viena nieko nepažįstanti.

mano Nojus šiemet vienas skrido į Ispaniją, blūdijo, nakvynės namuose nakvojo, susirado draugelį, kitą vasarą jį Lietuvon pasikvietė :D man buvo daug streso, o jam geriausi nuotykiai.

tiek citavau ir viskas dingo.

na tai tik labas rytas bus :)

Atsakyti