Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas.

Tai kokia šiandien tema?

Lietutis dar žiūriu Amerikos laiku gyvena :D

Atsakyti

Labas rytas.

Tai kokia šiandien tema?

Apie mezgimą :P kaip netikėta, aniaaa  :lol: 

Taisau savo naująjį megztinį  :angel_not:

Padariau priekį trumpesnį, kad įdomiau būtų.

Kažkaip panašiai https://www.ravelry....chelsea-morning

Panešiojau ir supratatu, kad paveiksliuke gal ir gražiai atrodo, bet aš ne paveiksliukas :rolleyes:

Tai dabar ilginu tą priekį, bet linksmiausia visame tame, kad vieno iš siūlų buvo likę du mažyčiai kamuoliukai :bijau2:

Atsakyti

vakarykšte tema: rodyklės prie kuro lemputės neradau :D  nes kuro pilnas bakas ir ji tiesiog neužsidega :D  lauksiu, kol baigisis, jei nepamiršiu, kad noriu kai ką pamatyt :rolleyes:

automatinės degalinės: esu bandžiusi tik Neste, tai ten pirma turi susimokėt, o tada užsipilt :D tai man vat tas pirmą kart ir buvo neaišku, nu nes ką aš žinau kiek to kuro man tilps, t.y. už kiek, bet paskui supratau, kad taigi tik rezervuoja tuos pinigus, o nuskaito tiek, už kiek įsipylei, t.y. jei per daug rezervavai pinigų, nei tilpo degalų. durniausias man reikalas ten tai, kad mokėjimo aparatas yr už kokių 5 žingsnių nuo šlangos, tai bėgiot pirmyn atgal užknisa, būtent dėl to pirmą kart ir pamiršau uždaryt bako dangtelį

apie mezgimą: biškį mezgiau, nes pasidariau laisvą vakarą nuo maisto gamybos. bet spėkit, ar megzt prisėdau ne tuo pat laiku, kaip visada :D

tada dar ieškojau serialo ilgai ir nuobodžiai. radau kažkokį a la tęsinį Gera žmona, kuris vadinasi Gera kova. t.y. tos pačios juristų firmos istorijos, tie patys aktoriai, tie patys veikėjai, tik pagrindinis objektas kitas.

Atsakyti

vakarykšte tema: rodyklės prie kuro lemputės neradau :D  nes kuro pilnas bakas ir ji tiesiog neužsidega :D  lauksiu, kol baigisis, jei nepamiršiu, kad noriu kai ką pamatyt :rolleyes:

trikampiukas prie kuro ženkliuko neužsidega su kuro pabaigos lempute, jis ten tiesiog yra :D nu arba nėra  :rolleyes: bet net seniausioj geldoj, kurią teko vairuot trikampiukas buvo  :hmm: 

Atsakyti

Apie mašinas. Man atrodo buvom išsiaiškinę, kad prašo ar ne nurodyti sumą prieš pradedant pilti priklauso nuo banko, ar tai nuo kortelės. Aš irgi daug kartų pyliau Neste automatinėj, tai niekada neprašo nurodyti sumos, tik suvedi kortelės pin kodą ir eini piltis. rodyklės irgi nemačiau, nes dar mašinoje nebuvau. Bet šiaip tai, katu, nesąmonė gaunasi, jei taip yra, kaip parašei,kad rodiklytė matosi, tik kai užsidega lemputė. Juk ne visada gi piliesi kuro, tik kai lemputė užsidega.

Apie mezgimą. Mano neriama  suknelė patyrė visokius nusivylimo, abejonių  ir pan, etapus netikėtai transformavosi, įgijo naują idėją. kas šiek tiek džiugina, nes paskutiniu metu nieko nebemezgiau ir nenėriau.  :)

Atsakyti

Apie mezgimą. Mano neriama  suknelė patyrė visokius nusivylimo, abejonių  ir pan, etapus netikėtai transformavosi, įgijo naują idėją. kas šiek tiek džiugina, nes paskutiniu metu nieko nebemezgiau ir nenėriau.  :)

Ar tavo suknelė, kaip ir Katuko, transformavosi į megztuką?

Atsakyti

trikampiukas prie kuro ženkliuko neužsidega su kuro pabaigos lempute, jis ten tiesiog yra :D nu arba nėra  :rolleyes: bet net seniausioj geldoj, kurią teko vairuot trikampiukas buvo  :hmm: 

tai visa esmė tame, kad pas mane jokios lemputės nėra :D  t.y. nieko susijusio su kuru. tai ir nežinau kurioj vietoj tos rodyklės ieškot :hmm:

realiai, kai ėjungi degimą, ususidega krūva ženkliukų, bet jei greit užgęsta, lieka tik kažkokie du berods, net nepamenu kokie, bet ir tie užgęsta užvedus variklį. t.y. veikiant varikliui nedega jokia lemputė

reik eit gal kokią insrukciją pavartyt :D  kad susipažint su ženkliukais

Atsakyti

tai visa esmė tame, kad pas mane jokios lemputės nėra :D  t.y. nieko susijusio su kuru. tai ir nežinau kurioj vietoj tos rodyklės ieškot :hmm:

Bet kažkaip gi žinai kiek maždaug kuro bake yra :hmm: pilnas, pusė ar jau į pabaigą  :hmm: 

Kažkaip neprisimenu, kad bėgiočiau apie vyro mašiną, ieškodama kur bakas :hmm: kažkaip pavyksta sužinot prieš įvažiuojant į degalinę  :rolleyes: 

negali gi viena škoda nuo kitos skirtis kaip tankas nuo autobuso :D

Atsakyti

Nu pasirodo automobiliai daug įdomiau nei mezgimas :lol:

aš tai neturiu ko veikt, laukiu kolegos :rolleyes:

Atsakyti

nu kai įsėsiu dar paieškosu tų rodyklių :D  nes skalė degalų kiekio tai yra :hmm:  vaivorykštės tipo :D  tai ten gal ir yr koks trikampis, vakar nesugalvojau paieškot.

o apie degalų kiekį šiaip mano auto garsiai rėkia :D  jau kai lieka 100 km maždaug, būna toks dinnnn! ir prieš nosį, t.y. tam panely priešais vairą pravažiuoja informacinė  eilutė: pasipildykit, jums liko tiek ir tiek :D  ir dar kaip minėjau anksčiau, radijušos vietoj yra informacinis ekranas, jame yra skyrius su važiavimo duomenim ir mašinos būsena, tai ten mašiniukas būna nupieštas kaip rentgene :D  ir kai baiginėjasi degalai, būtent bakas šviečia raudonai, nu ir ten gali dasiprotėt, kurioj jis pusėj

nu bet man vistiek rūpi ta rodyklė !!!! :lol:

apie mezgimą nelabai yra ką pasakot :hmm:  ar klaust.

galim dar apie orą - sninga vėl. slykštokai

Atsakyti

apie mezgimą nelabai yra ką pasakot :hmm:  ar klaust.

galim dar apie orą - sninga vėl. slykštokai

Oras :hmm: kol nepasakei, net nepamačiau kas ten daros už lango  :D 

Atsakyti

Labas :4u:

vakar vos nesutrūkau iš pykčio :B tai gi virbaluoju megztinį, visą vienu gabalu. O paaiškėjo, kad reik kokiiais 8-10cm plačiau :blink:  seeeuuubas :huh2: ardyt.mohera. Pakraupus pati nuo savęs. Vat ką reiškia ne pilno proto ir geros nuovokos - megzt.

Atsakyti