Restar, sveikinimai judviem. Vakar kaip tik su vyru apie sukaktis kalbėjom – sunkiau suskaičiuojama, bet įdomiausia turbūt, kai kartu būsim pragyvenę daugiau nei prieš tai atskirai. Tik gaila ne kartu tokia sukaktis abiems ateis, kad tiktų kažkaip minėti. O ir šiaip keista, kad dar pasirodo neatėjo.
Ai, o mes 26 apsiženijom, realiai 26 irgi kartu, nes maždaug po metų draugystės susituokėm.
Man neseniai anyta tokį bajerį suskėlė. Kažką apie vyrą, jos sūnų kalbėjom. Sakau, taigi jūsų vaikas, kaip jūs nežinot, koks jis yra. Tai sako-kad tu (tipo aš) su juo ilgiau gyveni nei aš gyvenau
O jei tą Liniukos nužiūrėtą megztuką iš buklė?
Dėl pirties. FB pažymėjau dienas per kurias tikrai galiu. Per kitas gali būti, kad galiu. Labiau spalio pradžioje bus aišku.
Žakardai iš buklė - kažin. Lyg nemačius tokių. Gali būti, kad tiesiog bus spalvotos dėmės. Aba tikrai stambių raštų gal reikėtų, kad jie neišsilietų. Nors - gi gali pabandyti mėginuką.
Mane nustebino, kaip Dtops Sky žakardams tinka. Virbalo teorija mezgimo mokyklos įkūrėja Jelena iš jo nuostabiai žakardina.
Mačiau, kad Beata pasirinko kitą megztinį, kuo labai ir džiaugiuosi. Maniškiame būtų paskendusi, apie tai ir perspėjau.
O man visai būt gražu pasiliejusios tos gėlės
Klausimas kaip buklė siūlai elgiasi. Kaip jau supratau skalbt negalima O pagarinus kažin nepasiduos skirtingai dalis be žakardo ir dalis su
Teoriškai svarstau, nei esu mezgus, nei man jis patinka. Nors tokį mikro buklė siūlą camel spalvos mačiau Mados garaže, tai gal visai ir patraukė.
Kiek renginių Vilniuje savaitgalį Prenumeruoju Vilniaus ritmas naujienlaiškį, tai šiam savaitgaliui belia kiek visko.
Mikrobuklė labai faina prie kito siūlo oridėti. Čiupinėjau vieną megztuką, labai sužavėjo.