Qqte, o šiandien buvai lauke? Su vakar nėr ko lygint
1478512640389.JPG 150,31KB
0 Parsiųsta kartų
1478513445395.JPG 137,78KB
0 Parsiųsta kartų. Sveikos, vakar apsliauziau puse miesto - pradejau Fabijoniskem baigiau Zirmunais.. Nusipirkau mohera pagal plana, kazka baisiai grazaus juodo be plano ir netycia uztikau siulus Manto megztukui, kuri labai smagiai nesiojo pusantro sezono kol imete i skalbykle... Planavau juos pirkt kita kita m, bet Mantas vis zyze, o jeigu ju nebeliks... Tai pavalge ir nuvaziavo atgal nusipirkt
Pas Limit sutikau Nite, bet ta tai profesionaliai Mantui burna ciupsu uzkiso, pastebejau tik kai isejo
![]()
Ligvita,brangūs? spalvų daug?
Laba diena
ale tikrai koks turtingas mezginiais savaitgalis
Liniuka, iš kokio siūlo savo švarkiuką mezgei? Lietuti, nesupratau - čia dukros ar savo megztuką rodei?
o mane vyras šiandien beveik per prievartą į Liepkalnį išsitempė
pradžioje pykau ir bumbėjau, o paskui pramušė smagumas, kūnas prisiminė, kaip ten čiuožt reikia
teko padėkoti už “prievartą” ![]()
8262F3F4-AA04-4E54-B464-DA7726FD8179.jpeg 172,04KB
0 Parsiųsta kartų
Ligvita,brangūs? spalvų daug?
3.65/50g 135m
60% vilna 40% medvilne.
Spalvu nedaug. Is graziu grandzine buvo, bet nebuvo rudos, tai ner su kuo derint ir zalia zalia tamsesne labai grazi, bet tamsiam siule tvido trupineliai sitos isteriskai zalios ![]()
Lace, siūlas iš Anykščių taško, vilna, alpaka ir akrilo kažkiek.
I kambareli nuoroda ikeliau kur ir kokie tie tvidai gyvena
Liniuka, megztukas kaip megztukas, ripsas man visada grazu, bet koju kudumas.... 😎
O del pukavimosi... Tyliu, mano triušis kai žeurumo... Pasimatavau ant juodos maikutes, tai likau balta.... 😐
Mes šiandien ant Kalitos kalno buvom, tik as be slidžiu 😁 snukutį įdegiau...
Foto, blyn, tipo, per didele.
Įdomus ripsinukas

Liniuka
![]()
Vakar gerai pašalau. Tai šiandien į bažnyčią išsiruošiau kaip prie -20
o šilta
kOšmaras
Pusiaudieni atrode silta.o va dabar be kepures isejau tai nuspirgejo ausys
Neturiu nei ką, nei iš ko megzt
Susisukau berniukų medvilnę - iš 5 siūlų visiška plonybė
Reikėtų bent jau 7. Bet tai čia jau man sadomazo
O spalvos tokios gražios