Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Aš šiandien daržovių troškinį orkaitėj planuoju su šiek tiek keptos kalakutienos.

Olaivos akvarelinis pasaulis  :wub: Buvus aš su dukra irgi šitų paliet, abiem labai patiko. Nors akvarelės neprisijaukinu, bet tie kleckiukai su akytėm tobulas užsimiršimas visų rūpesčių ir pasaulinių tamsumų.

Vakar plyštančia galva iki brunčo nenuvažiavau, užtat vieną kojinę pabaigiau. Liko galus sukaišiot ir tėčio lazdą išsiuvinėt. Gal per tas smagias kojines raštuotą mezgimą prisijaukinsiu. Nerrrrrvina, kad nesigauna tobulai lygiai.  :D  Bet kojinės fainos ir smagios, kokį mezgtinį jaučiu jau būčiau numetus.  :D 

O šiaip kažkokia mezgiminė krizė ištikus su ilgu norų sąrašu. Gal persimezgiau. Atrodo ir visko noriu, ir nieko man nereikia, ir išvis laiką gaištu. Labiausiai tai turbūt pms ir tas didelis šaltis kalti.  :D Praeis ir vėl viskas su mezgiminiu sąrašu bus gerai. Ir dar turbūt kad papildų perimenopauzei nebegeriu. Eisiu pas gydytoją, tegul sugalvoja man ką nors. Vieną bonkutę papildų normaliai sugėriau ir tikrai labai padėjo. Įpusėjus antrą išprotėjo žarnynas, sureagavo į tas žoles, net smecta maksimaliom dozėm nebepadėdavo, ypač naktim. O man ir dukros reikalai, ir dirbt reikia… Nustojau viską gert, kad jautrumą nuimt, bet emociškai ir hormoniškai vėl sienom ir stogais lakstau. Nu bet pilvas bent atsistatinėja, vėl valgyt galiu.

Atsakyti

Qqte, randu čia pirkti: https://www.mochiknits.com/english-patterns-/p/taipeivest?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_content=link_in_bio&fbclid=PAb21jcAPZnUJleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA81NjcwNjczNDMzNTI0MjcAAacg_yxD0fCgCA_5eyTB7wDKj8lj5YDQNHDBPDAK472boBDhGFYeiFGcNf9yoA_aem_cniyhmlNJR5uYj-4mtHwcQ 

Oh, Lietuti, sudėtingas reikalas. 

Atsakyti

Lietuti :4u: Pietums lašiša arba vištiena orkaitėj su brokoliais. Kas ką valgo, o tiksliau nevalgo.

Eisim ledų ant sniego bandyt :D Visai instagramo auka pasidariau :D Bet visai gerų greitų receptų ten yra. Kebabai visai pasiteisino. Vakar dar gaminau maltos vištienos kepsniukus su sūriu ir pomidoru kur su kepimo popierium formuoja. Šeimyna sakė galėčiau kasdien gamint :rolleyes: Miglė kai gamina irgi vis pagal kokį realsą.

Pradėjau Žemaitę rankom siūlą pakaitaliot. Tai dabar mezginiai vienas baltas, kitas juodas :D​ 

Atsakyti

Aš instagrame seku kiniškai japonišką amerikietę, kuri gamina kasdienės FR virtuvės patiekalus ir bičą, verdantį / kepantį katiliuke ALPĖSE. Visoms slidinėjančioms draugėms parašiau, kad radau veiklą normalią kalnuose.

Atsakyti

Kokia saulėta diena 😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 18 sausio 2026 - 14:00

Ledai pavyko :wub: Gavosi tokia mcdonaldo konsistencija. Darėm kokosinius. 

Atsakyti

Sveikos,

Mano 2-jų vaikų mokyklai pagrasinta, vakar vakare suplaukė žinutės iš auklėtojų - šiandien mokslas iš namų  :oh:. T.y. durniaus voliojimas. Vyras išvarė ta proga į darbą. Man turbūt užsilikusi kažkokia gili karantininė trauma, nes neadekvačiai jaučiuosi dėl to nuotolinio "mokslo".

Visgi supratau, kad esu labiau monogaminė mezgėja. Kai jau ką įsivarau vieną, tai noriu kuo greičiau pabaigti. Nepradėjau Žemaitės (tik šiek tiek siūlų susisukau), nes labai norėjau varyt Cloud rankovę. tai mezgiau, kol baigėsi siūlai.  Būčiau visą pilną rankovę smagiai numezgus. Paėmiau pirštines. Paaiškėjo, kad vienai mažąjį pirštą padariau prie .... nykščio :). Teko paardyt.

dar vienas megznys norų sąraše atsidūrė. Švelniai taraint - vienas :). bet aš džiaugiuosi, kai yra norų. kai nėra visai - daug liūdniau. Nors periodiškai užeina panašios mintys kaip Lietučiui - kam aš čia išvis mezgu, kokia nesąmonė... Grai, kad retai. 

Vis išnešu dalim mezginius ir siūlus į balkoną. kad pašaltų, jeigu ką. Gerulė žiema   :super: .

Ledų tai keli litrai šaldiklyje, tai stebiu tą jų darymo virusą, bet poreikio nėra.

Atsakyti

Vakar pamezgiau su estišku serialu. Supratau, kad vis tik saugau riešus nuo kažkada senai buvusio uždegimo. Mezgu dažniausiai po nedaug ir negreitai. Tai man jūsų sąrašai ir vienos pusės atrodo laaabai ilgi. Iš kitos pusės- labai normalūs mezgančiom moterom :) O aš - šiaip, prijaučianti :D 

Tai mezgiau vyrui kojinę, o paskui pasiėmiau dar rankovę. Galvojau, gal pirmą užbaigsiu vakare, bet pasimatavus supratau, kad liko dar  vienas motyvas ir atnara. Bet neužbaigiau dar. 

Kaune -17.. bbbrrrr

Atsakyti

Mano kaime -13 

Staiga pasijuto šilčiau

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20260119_123735_Weather.jpg   88,98KB   0 Parsiųsta kartų   Čia šiaip-pokalbiui palaikyti  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: [b!]Vakar[/b!], 12:44

Jei jau pokalbis :D

Priedas  Screenshot_20260119_140304_Weather.jpg   67,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

attachicon.gifScreenshot_20260119_123735_Weather.jpg   Čia šiaip-pokalbiui palaikyti  :D

26 ar 25… neisiu ryt ofiselin.

Atsakyti