Labos
Aš šiandien daržovių troškinį orkaitėj planuoju su šiek tiek keptos kalakutienos.
Olaivos akvarelinis pasaulis
Buvus aš su dukra irgi šitų paliet, abiem labai patiko. Nors akvarelės neprisijaukinu, bet tie kleckiukai su akytėm tobulas užsimiršimas visų rūpesčių ir pasaulinių tamsumų.
Vakar plyštančia galva iki brunčo nenuvažiavau, užtat vieną kojinę pabaigiau. Liko galus sukaišiot ir tėčio lazdą išsiuvinėt. Gal per tas smagias kojines raštuotą mezgimą prisijaukinsiu. Nerrrrrvina, kad nesigauna tobulai lygiai.
Bet kojinės fainos ir smagios, kokį mezgtinį jaučiu jau būčiau numetus.
O šiaip kažkokia mezgiminė krizė ištikus su ilgu norų sąrašu. Gal persimezgiau. Atrodo ir visko noriu, ir nieko man nereikia, ir išvis laiką gaištu. Labiausiai tai turbūt pms ir tas didelis šaltis kalti.
Praeis ir vėl viskas su mezgiminiu sąrašu bus gerai. Ir dar turbūt kad papildų perimenopauzei nebegeriu. Eisiu pas gydytoją, tegul sugalvoja man ką nors. Vieną bonkutę papildų normaliai sugėriau ir tikrai labai padėjo. Įpusėjus antrą išprotėjo žarnynas, sureagavo į tas žoles, net smecta maksimaliom dozėm nebepadėdavo, ypač naktim. O man ir dukros reikalai, ir dirbt reikia… Nustojau viską gert, kad jautrumą nuimt, bet emociškai ir hormoniškai vėl sienom ir stogais lakstau. Nu bet pilvas bent atsistatinėja, vėl valgyt galiu.