Siulu miška paziurek
Aciu. Nes kai nemezgu tai puses pardziu ir nezinau.
Jeigu kuriam mieste lankysis Marius Čepulis-būtinai nueikit.Nerealus susitikimas, nuostabios foto.Buvo jis ir Nojaus klasėje,ten kiek kitokia programa vaikams.O pernai pristatė pirmą savo knygą,dabar antrąją-su virtualia programėle,kurią vaikai tuoj susiinstaliavo ir vartė puslapius
ji skirta priviliot prie knygos mažiau skaitančius. kadangi visur gastroliavom su šuniu,tai į kadrą papuolė ir ji
foto bibliotekos,nes mano fotikas buvo vyro mašinoj,vyras klaipėdoj,o raktas jo švarko kišenėj
30167195_1642917642496247_6712051316943795228_o.jpg 181,21KB
0 Parsiųsta kartų
30171897_1642917895829555_7405053092626580977_o.jpg 168,13KB
0 Parsiųsta kartų
30425074_1642919145829430_6631492040879385141_o.jpg 138,04KB
0 Parsiųsta kartų
30425074_1642918922496119_3165954002456512066_o.jpg 128,27KB
0 Parsiųsta kartų
Restar- na tikrai, vakar labai pasidziaugiau tavovaikais. Zinau ta virpuli, kai paciai netiketai nustembi, supranti kad saunuoliai
kad rezultatas grazesnis nei drisai pagalvoti ![]()
lietuti- man rodos maciau tave prie molo kuria diena
bet kazkur lekiau tai neturejau laiko listi i akis, kad isitikinciai jog tai tu. Reik matyt myto
ingriga- pasirodo tavo atostogo jau dabar!! Gero poilsio!!
Labai faina siena bibliotekoje ♥. O tai su šuniu įleidžia į tokias vietas?
Apsishopinau. Be galo netikėtai, bet tiek energijos priplūdo po to
. Jau visiems vaikasm turiu lauktuvių, matyt, atėjo pasiilgimas, kad galvoju, kaip jie džiaugsis viskuo. Sau net pora suknelių vasarai pirkau - viena lininė, tinkama ir įžmones, kita šiaip trikotažinė, bus kasdienai ir į sodą, bet labai patogi ir paprasta pilkutė už gerą kainą. Ryt bandysiu su lagaminu iki jūros Larnakoj nusigaut
.
Labai faina siena bibliotekoje ♥. O tai su šuniu įleidžia į tokias vietas?
Apsishopinau. Be galo netikėtai, bet tiek energijos priplūdo po to
. Jau visiems vaikasm turiu lauktuvių, matyt, atėjo pasiilgimas, kad galvoju, kaip jie džiaugsis viskuo. Sau net pora suknelių vasarai pirkau - viena lininė, tinkama ir įžmones, kita šiaip trikotažinė, bus kasdienai ir į sodą, bet labai patogi ir paprasta pilkutė už gerą kainą. Ryt bandysiu su lagaminu iki jūros Larnakoj nusigaut
.
taaaip,siena ten laaabai daili,reiks kokio crazy mezginio prie jos ![]()
ši biblioteka visada įsileidžia su šunimis.aš prieš savaitę atsiklausiau,tai vakar atėjus jau pasitiko su savo etatiniu bibliotekos ciuciku ![]()
baigiau pelenų rožės sp. bliuskelę,kišu skalbt
Restar, dabar daug biblioteku tampa draugiskos gyvunams. 🐈🐕Turi zalia letenele baltame fone uzsiklijave. 😊😉 as kaime dar juokavau. Jei karve atsivesiu ar priims. Sake jei karve mandagi kodel ne 😂😂😂
Visas, o gal ir ne, sarasas https://draugiskigyvunams.lt/vietos/
Restar, dabar daug biblioteku tampa draugiskos gyvunams. 🐈🐕Turi zalia letenele baltame fone uzsiklijave. 😊😉 as kaime dar juokavau. Jei karve atsivesiu ar priims. Sake jei karve mandagi kodel ne 😂😂😂
Visas, o gal ir ne, sarasas https://draugiskigyvunams.lt/vietos/
Anykščiuos tik į veterinarinę su gyvūnu galima ![]()
Jonavoj kaip tik Čičinų biblioteka,viešoji bibl ir ta kavinukė,kur stalo žaidimai?
Kaune jau šiek tiek daugiau vietelių...
Sveikos,
karvė į biblioteką - visiškai OK, gi Mamulė Mū irgi ten eidavo - pirmojo mintis paskaičius Frekės postą 🙈vargeli , vergeli kas darosi, kai persiskaitai vaikiškų knygų 😂
O šiaip turiu ir aš savąją džiugią naujieną - susiuvau savo mocheriuką ir net namie radau visai fainas sagas, liko tik skalbimas... Mažoji dar atkakliau pareikalavo, kad ir jai tokio reikia... O aš ir pati dar vieno tokio noriu, o ir siūlų turiu, dar užpraeitais metais gautos prabangybines mocheros nuo draugutės gimtadienio proga dovanų. Kažkaip skarai vis gailėjau, kai tų skarų tiek tenešioju...