Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai aš mažiukė. Šiuo metu nenoriu ničnieko keisti, tik pailsėti :). Ir net nežinau apie ką kilnesnio svajoti galėčiau. Va toks va a la ramus laikas. Ai, dar švarių tvarkingų namų noriu. Didesnių :).

Labas rytas :) aš irgi prie tų mažiukių, ir norai panašūs labai apie namus :) tik kad pokyčiai šiuo metu ant kiekvieno kampo patys mane susiranda. Tenka kažkaip bandyt prisiderint :)

Atsakyti

Tai mano gyvenimas irgi intensyvus, ojoj, gal dėl to daugiau nieko keisti ri nenoriu.Nors tie pokyčiai ir ne tiesiogiai su manim susiję.

Atsakyti

labas rytas :)

Nu kadangi vaiks fotkino mamą o ne suknelę tai toks statistikai vaizdas. Išraiška atitinkama, nes fotografas liepė sakyti čyzz ir pamanė, kad po vieną kadrą turi užtekti

Priedas  40363005_410435502817038_6330970011594623030_n_medium.jpg   156KB   1 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry....s/qqte/summer-2

Atsakyti

qqte per šypsena net suknelės nesimato  :super: 

Atsakyti

nu reiškia visiem reikia sakyti čyzz kai fotkina :D

Atsakyti

Suknelės tikrai nelabai matosi, kitoje fotkėje šiek tiek geriau, tai siluetas ir ilgis atrodo puikus, o žinant modelio patogumą, tai tikrai šios suknelės cinkelis - tu pati :). Tu tik primink, koks siūlas? T.y. sudėtis? Nes vilnos dar neįsivaizduoju savęs apsirengusios. nepaprastai nuostabi vasara šiemet ir rugsėjis taip pat. Dar laukiu rudeninio aukso  :wub:​ .

Atsakyti

Restar sudėtis medvilnė su viskoze :) vilnos ir aš dar nenoriu :)

babinaitę iš Ristinos gavau dovanų :oro_buckis:

liko dar tiek, kad dar viena suknelė išeitų :) gal kuri norit?

Atsakyti

A, tai puiki sudėtis! Įdomu, kaip nešiosis. Gaila, kad su tokia spalva aš nematoma tapčiau. Taigi - ir pati jos nematau :).

Atsakyti

Mezgant tai pašiojosi ta viskozė labai bet išskalbus lyg ir vietoj viskas apsitvarkė, bet turiu įtarimą kad reik žiūrėt ir neužsikabint niekur nes irgi gali pašiotis. Po visos dienos sėdėjimo truputį užpakalinė dalis nutįso, bet ne katastrofiškai, pati nenutyso, ilgis prieky koks buvo toks liko, bijojau kad nenutįstų, bet atlaikė puikiai, alkūnės irgi neišsimušė :) :super:

o beje mažyyytis mažulytis cinkeliukas yra, nu toks , net cinku nevadinamas, apačios šonuose stulpelių intarpai yra

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 rugsėjo 2018 - 09:32

qqte suknele puosia :) be lietuvisku  raidziu tai taip dviprasmiskai  parasiau :)

as jau irgi noriu  sukneles . :)  gal net kokios kisenetos, katros dar nei karto nemezgusi .reik  ziuret koku siulu  turiu tokiam diddarbiui .

ikisau savo shuba i skalbianke suktis.   vyras vakar juokesi, kad as jos nepanesiu.  didele, ilga. bet vat tokio  daigggggto norejau :)  dabar gali ir atvesti. nebebaisu . tik kad nelytu :)

dar vienas nebaigtukas  metosi. megztukas is vernito pusalpakes. kiek pamenu nemazai jau jo ten yra :)

Atsakyti

Qqtem tikrai tavo šypsena suknelę užgožia. :) Ir  šiaip bet kokį rūbą puoši. :rolleyes:

Atsakyti

Tyli diena... man sprandą baisiausiai skauda nuo "intensyvaus"  sėdėjimo prie kompo. Svajoju, kada galėsiu megzti prie serialo. Gal šiandien? Bet ką vakarienei daryt....

Atsakyti