Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

24ta drops silkmoherio spalva. Tai čiut žalesnė, nei foto.

O jooo. Žmonių masės. Ir mašn. Aš po pietų nuo darbo iki mašinos ėjau valandą. Nu, pro Akropolio maximą. Bet pavargau. Ypač, kai babulytės su visu vežimu atsistoja prie kokios silkės ir būsena: 'apsauga nieko nepraleidžia'. Nei apeit, nei peršokt. 

Mano Gytį nauja kardiologė pasigavo. Gyveno sau 16 metų ramiai. Beveik. Praechoskopuodavo periodiškai ir kardiogramą padarydavo. Stebi nuo mažiuko.  Dabar, kaip pats sako, eksperimetinis triušis. Vis tyrinėja. Tai dviratis, tai holderiai. Aišku, gerai, kad ir vaistai tinka, ir savijauta pagerėjo. Bet vis tiek nepaleidžia. Siunčia dar į klinikas. 

Atsakyti

Su artejanciom visas mezgejas! O as su svao beda pas jus. Pirma karta per mano mezgimo praktika, bet ivyko: vienu zodziu numezgiau , isploviau ir imeciau prasukti tik grezimo rezime ant 400. Istraukiau jau sumazejusi megztini. Nezinau cia skalbianke kazka susuko ar visgi siulai per jautrus: 55% baby alpaca; 35 medvilne ir 10 merino. Mirkau jau koki pusdieni plauku kondicionieriuje, bet nepanasu , kad gereja 😨 gal yra koks budas dar isgelbet ar jau amen? Merci!

Atsakyti

Niuma, nežinojau, kad kažkas Gyčiui su širdim? Nuo ko vaistai? 

Aš biškį senute kartais jaučiuosi. Pirmiausiai dėl akių. Kartais prisimenu, kad turiu sąnarius. Bet jau kokios 2 sav pradėjau jausti, kaip kažkas ima remtis į šonkaulius, ypač dešinėje pusėje. Negaliu sakyti, kad skauda, bet nemaloniai. Panašus jausmas, kaip nėštumo metu spardydavo vaikigaliai į šonkaulius. Ir kartais visai nemalonu pasidaro, kartais pamirštu. Bjauriausia, kad ima nerimas dėl to, ir simptomai tada stiprėja. O dar šventės  :oh: , kai supranti, kad visas šventes taip ir bus, ir neaišku kada pas kokius gydytojus pakliūsiu. 

Man tai pavyko išvengti visokių grūsčių, nuo pietų jau tvarkausi, verdu, kepu.

Mano dukriukas dalyvauja LRTU jaunimo podcast'o vedėjų atrankoje. Bus sausio pradžioje balsavimas, prašysiu balsuot  :blush-anim-cl: . O dabar, jeigu ir nežiūrėsit, bent palaikinkit YouTube, please: https://youtu.be/tse...OygXObj04Q-3mwK

Atsakyti

Fanda, aš tai nesu optimistė. Bet buvo čia neseniai Instagram vidosikas, kaip kondicionieriuje mirkė. Aš tai nepatikėjau, bet labiausiai nustebino, KIEK to kodicionieriaus pylė - daug! Ar ir tu kokį buteliuką supylei? Ir mirkė ilgokai. Tai nebrnt tas padės. 

Šiaip viską suku ant 600 ramiai, būna ir 800. Bet šalikas iš Brushed Alpaca silk tikrai pasivėlė, pasitraukė. Bet labai ilgas ir taip, Sophie didžioji versija, tai nieko tokio. 

Atsakyti

Tai va, as ir kazkaip prasukdavau ant 400 ir alpakas ir kasmyrus, bet si karta kazkaip nesigavo…

Atsakyti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanda: [b!]Vakar[/b!], 21:20

Fanda, aga, būtent kondicionieriaus kiekis nustebino ir mane - du buteliukai. Plius - dar šlapią ištraukus ištampyt gerokai. Laikė parą.

Aš  Viliaus pirktinį megztuką bandysiu grąžint į vėžias. 

Gyčiui - įgimtas reikalas. Pailgėję skilveliai. Plius vienam grąžina atgal kraują, ko neturėtų būti. Spalvotai echoskopijas rodo. Įdomu.  Ir pas jį daug permuimų, kuriuos jaučia. Vaikams gali būt iki 10 tūkst per parą. Pas jį buvo virš 12 tūkst. Po vaistų, po mėnesio parodė apie 7 tūkst. Bet dar didina dozę ir vėl holderį dės už mėnesio. O klinikose - magnetą darys. Žiūrės ar nėra kažkokių ligų pasekmių, randų. Nu jis du kartus gripu stipriai sirgęs. Gali būt liekanų

Atsakyti

Sveikos

Fanda mano pusseserė pasakojo kad neseniai išgelbėjo moherinį megztini taip su kondicionierium. Išskalbtą skalbyklėj. Tiesiog tampyt reikia išmirkytą

Aš baigiau megztuką su užtrauktuku. Vakar ir užtrauktuką siuvau ir ilginau ( nes arba numezgus buvau trumpoką arba irgi skalbyklė pasistengė begręždama)

Ką galiu pasakyt. Jei nešiot užsegtu užtrauktuku reikia daugiau trumpintų eilių kaklui. O šiaip neblogai. Sau irgi megsiu

Vakaroju su kojinėm. Kaifas kai nereikia skubėt

Atsakyti

Aš vakare svarsčiau - eit svogūnus kept, ar eit megzt.

Mezginys nugalėjo :) 

Atsakyti

Buvau darbe, renginy, grandotely, parduotuvėj. Visur smagu.

O namie kaip gera!!!! Ką tik gėrėm arbatą lauke ir žiūrėjom, kaip sninga 😍

Pamačiau kryptį, kuria noriu eit.

Atsakyti

Fanda, oj.

Atsakyti

O jūs iš tingėjimo mezginius į skalbiankes kišat?

Eilinį kartą jaučiu būsiu persistengus su kūčių vakariene :B Prisiplanavau visko belia kiek. Tai dūzgiu nuo ryto.

Atsakyti