Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, dar gali tobulėti

Http://youtu.be/s57kUAcRoQQ

Nesu tiek pažengus anglų kalboje, kad suprasčiau ką kalba ten. :blush-anim-cl:

Jei būtų parašyta, tai dar dar, bet suprasti kalbėjimą man visiškai nesiseka.

Atsakyti

stop kadras :D

Priedas  kerpena.JPG   58,73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vat man akurat karamelinės reikia, bet mano šalčmiriam vaikui reikia vilnos  :rolleyes: 

Niuma, o pas tave kokios gražios vernitinės rudos nėra?

Aš Gyčiui dabar kur mezgu - karamelinis bus :) 

Gražios turiu, bet ne tie atspalviai. Yra šokoladinė ir kakavinė :)

Vakar tokia diena buvo, kad aš jau 22 val. miegojau. Kaip drauge gerai pakomentavo - ir dramblys smulkmena, kol jis neužlipa ant kojos. Tai va taip vakare jaučiausi. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Užsukau pasiciekavyti, gal jau kažkas podiumui ruošiasi  :D Suprantu, kad bent vienas pasirodymas šiandien bus  :) Aš kol kas jokių žinių neturiu  :rolleyes:

Užsisakiau siūlus iš pačio ryto  :B Nors jau ketinau šiuos metus be siūlų pirkimo pabaigti  :blush-anim-cl:

Vakar pamiršau pasigirti - mes sekmadienį žiemos sezoną atodarėme  :wub:  Ruošiames tarpušventyje iki Zakopanės palėkt paslidinėti, tai reikia "pasirepetuoti" truputį.  :unsure:

Priedas  IMG_2651.JPG   97,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dovanėlė keliauja ir link Lace  :P 

Atsakyti

Tai šiandien Lace ir Olaivos ko gero ant podiumo sulauksim. Na žiūrint dar kaip keliauja ir per kiek atkeliaus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 gruodžio 2018 - 09:32

galėtų už lango prašvisti ta proga  :unsure:​ 

Atsakyti

Vilniuj irgi neprašvitę.

Gerai atrodo slidininkės. :super: Čia Vilniuje? Liepkalnis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 gruodžio 2018 - 09:38

Dovanėlė keliauja ir link Lace  :P

Šitą informaciją aš jau vakar užfiksavau :B Kažkodėl turiu įtarimą, kad mano dovanėlė iš užusienio keliauja  :rolleyes: 

Atsakyti

Gerai atrodo slidininkės. :super: Čia Vilniuje? Liepkalnis?

Liepkalnis  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vajeij, ir dar kaip tycia siandien i darba.. teks sekti pro maza langiuka kai tik istaikysiu minutele :unsure:  taip neidomu..darbas man trukdys sia savaite :D

O dar pries darba ir mazosios sventeje darzelyje reikes sudalyvaut :wub:

Lace, kai pavydu stovejimo ant slidziu.. jauciu 10 metu nestovejau .. yra proga uz poros savaiciu vykti paslidinet su vyro darbu, bet kai pagalvoju apie lakstyma paskui mazaja.. praeina noras :D

Einam kavos :)

Atsakyti

Labas visoms. Aš iš namų darbuojuosi šiandien. Kol kas nuveikiau tik tiek, kad išgėriau kavą ir užsisakiau Barborą  :rolleyes:  Reikia nupūsti dulkes nuo naminio kompo ir susirasti rankinėj atmintuką, bet užpakalis sunkiai keliasi iš fotelio  :oh:  :dry2: Įtariu, nekenktų termometro paieškoti irgi...

Šiaip vakar nepasidžiaugiau garsiai Ingrigos gauta dovana  :wub:  Tai kiek jau čia mūsų, Kerpenos krepšeliais apdovanotų?  :wub: Siūlau swapo tradicijų nenutraukti, kol visa sekta nebus Kerpenos apdovanota  :bigsmile:​ Rimtai. Superinė dovana!

Atsakyti