Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žinau, kodėl Olaiva klausia :). Dirbtiniu intelektu turbūt ir pati gali pasinaudoti, bet kadangi pamačiau, kad Katukas naudoja kitą DI ir jo atsakymai mane kiek nustebino, tai išbandžiau ir su savo Chatuku :):

Labai gražus, subtilus megztukas – toks melsvai pilkas / dūminis, su ažūru, kuris leidžia žaisti sluoksniais 💙
Po juo apatinė maikutė tikrai „padaro visą vaizdą“.

Saugūs ir elegantiški variantai
  • Šviesiai pilka / sidabrinė – pats harmoningiausias sprendimas, raštas išlieka matomas, bet ne „rėkia“.

• Pieno balta / off-white – šviesu, švaru, labai tinka, jei nori minkšto, moteriško įvaizdžio.

• Šaltas smėlinis / very light beige – šildo vaizdą, bet vis dar išlieka subtilu.

Šiek tiek charakterio, bet vis dar skoningai
  • Dūminė melsva (tonas į toną, bet šviesesnė už megztuką) – labai gražus, „brangus“ efektas.

• Pilka su melsvu atspalviu – jei nori gylio, bet be kontrasto.

Drąsiau (jei norisi akcento)
  • Tamsiai mėlyna (navy) – ažūras taps ryškesnis, vaizdas solidesnis.

• Švelni rožinė / dusty rose – netikėta, bet labai gražiai dera su pilkai mėlyna vilna.

• Levandų / very light violet – subtilus, kūrybiškas sprendimas.

Ko vengčiau
  • Ryškios, grynos spalvos (raudona, geltona, ryški žalia) – „suvalgo“ mezginio grožį.

• Juoda – per sunkus kontrastas tokiam minkštam, orui mezginiui.

💡 Maikutės faktūra: geriausiai tiks lygi, matinė, be blizgesio ir be nėrinių – tada visas dėmesys liks ažūrui.

Jei nori, galiu padėti parinkti konkrečiam sezonui (žiema / pavasaris) arba pagal tai, ar dėvėsi su džinsais, sijonu ar kelnėmis.

Atsakyti

Įdomu, ką rinktumėtės jūs, realūs žmonės? 

Atsakyti

aš, ko gero, labiausiai linkstu prie karoliukų spalvos arba šviesiai pilkos. Kažkodėl kūno spalvos man atrodo būtų labai nedailu, nes atrodyčiau kaip plika po juo. 

o gal nustebint save ir rengtis raudoną? :D

Atsakyti

Jau ko nesirinkčiau tai baltos, kas atrodytų kaip apatinė maikė. 

Atsakyti

Mano turbūt irgi toks pasirinkimas būtų.  Kai 2 spalvos jau yra, įvesti dar kokią nors man atrodytų jau kiek perdaug.

Savaitgalis beveik pasiekiamas ranka, bet dar tiek nuveikt... Ir pentkadienis ilgas nsuimato - planuoju po rimto pokalbio varyt po darbų į 12-oko šimtadienį, Nesu mačius tokios atrakcijos. Bet kai 4 klasės, tai užtruks, spėju. pernai kai buvo vienuoliktokas, tai sakė, kad labiausiai prailgo tėvelių sveikinimai įrašyti... Aš tai tik foto iš darželio ir pradinės siunčiau šiemet, įdomu, ką su tuo padarė. Tėvai kažkokį numerį irgi daro šiemet, bet aš pass su visom mokyklinėm veiklom išvis šiuo metu. 

Atsakyti

aš jau irgi ruošiuos savaitgaliauti, du serialus parsisiunčiau pagal rekomendacijas, su karoliukiniu žadu pasistūmėti

Your Friends & Neighbors (TV Series 2025– ) - IMDb

Shrinking (TV Series 2023– ) - IMDb

Atsakyti

Kažkokia tarp žemės ir dangaus jaučiuosi. Kaip turėčiau temperatūros, bet jos neturiu. Galva sukasi, o nuo ko- nesuprantu. Ar viduj sloga kažką spaudžia. Ar spaudimas smegenis spaudžia. Ar nuo lauko temperatūrų staigių pokyčių- tuo pačiu ir slėgių pokyčių. Ar kažkokia migrena. Žodž, savijauta ne iš geriausių. 

Atsakyti