Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o kas man išvirs :(

žodžiu, baigiasi šiandien didžioji dalis mano procedūrų, tai galiu pasakyti, kad per tas dvi savaites aš taip pavargau..... vakar išvis kritau lovon dar prie 22 valandą

o nugara :hmm:  na gal ir geriau, bent jau yr toks bendras kūno pastiprėjimas. tik vat ta galva....gadina visą reikalą. reiks prašytis kitokių reabilitacijų :D

beje, geriausiai jaučiuosi po to cirkuliarinio dušo.

Atsakyti

Visgi teisingas sprendimas nukelt cepelinus... Šiandien sloga dar baisesnė, pradėjo skaudėt ausį, temperatūra 37.5 :B  Užsirašiau pas LOR, baisiai neramu dėl skrydžio pirmadienį...

Bet užtat kūrybinės kančios baigtos, pradėjau megztuką iš tų pačių siūlų, kaip ir Inky.

Atsakyti

Linuka, sveik  :4u:​ 

Atsakyti

Liniuka sveikatos :4u:

kokį pradėjai?

Atsakyti

Ai tokį kimono rankovėm su gerų blogų akių raštu. Nieko mandro :D​ 

Atsakyti

tie nieko mandro dažnai patys geriausi būna :)

Atsakyti

O aš tai kaip ir  atsilaikiau kol kas prieš ligas. Vakar apie pietus jau buvo taip prastėt pradėję, sėdėjau truputį nebesuvokdama, ką dirbu. Galvojau ar čia jau prašytis, kad namo išleistų. Net vyro atsargiai apsiklausinėjau, kada namo grįžta su viltim, gal parvežtų. Bet vyras parašė, kad ilgai dirbs. O paskui į darbo pabaigą viskas praėjo. Tai net nežinau, ar ten buvo temperatūra pakilus ir po to nukrito, ar kaip. Vakare dar buvo 37, bet jaučiausi jau visai gerai. ir šiandien gerai kol kas.

Tai jei būčiau vakar tos ciberžolės išgėrus, tai tikrai galvočiau, kad ji padėjo. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 vasario 2019 - 09:16

Liniuka, te  :4u:

o skrydžio neišeina kažkaip atsisakyt? nors dar pora dienų, gal apsveiksi.

Atsakyti

o kas man išvirs :(

:lol:  cepelinai keliasi į Kauną?

Pas mane didelė stovėjimo aikštelė po langais. 

Galiu priimt mezgėjas, kurios nori pasisėdėjimo ir atsilaikė nuo virusų. (jei neklausysit mano kosulio. į darbą vaikštau, tempos neturiu, po darbo dėl visa ko pas savo gyd užsuksiu). 

Atsakyti

oi, ne, kelionių jokių nenoriu.

noriu tik sėdėt, dar miegot ir niekur nejudėt. net megzt neišeina, iškart užmiegu.

nu ir dar cepelinų noriu :B

žiūrėsim, kaip savaitgalis, gal susuiskaupsiu aš jiems. darbo ten neypatingai ir daug, fizinio turiu momeny, laike gal ilgiau užtrunka ir tiek

Atsakyti

katuk, mano vyras kartai iš Lidlo šaldytus perka, tokie pusė bėdos. Tik nežinau, ar su tinkamu įdaru tau būtų. Žinau, tik su mėsa ir varške, kad būna.

Atsakyti

Katukai, labai pagreitina procesą tas mišinys. Atpuola bulvių virimas ir tarkių spaudimas. O sudėtis- buvių granulės. Ir druska. Tik natūralių bulvių reikia dėti dvigubai daugiau, nei rašo ant pakelio. 

Kadangi faršo prisipirkau be proto, panašu, kad šiandien vėl gaminsiu juos. 

Atsakyti