Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba :4u:

Vel kepat verdat :D

ai dar vienas dalykas, kad virtuvė švaresnė lieka, nes man tas skysčio nuspaudimas, tai ir taros prisipurvina ir apsitaško aplink visur....

O jei turi "Zuravinka", tai skyscius ji  nuspaudzia i viena inda, o tarkius i kita, tai mano cepelinu paruosimas iki sedimo prie stalo uztrunka - plius minus pusantros valandos :D

Atsakyti

kažkas su tais vyrais negerai šiais laikais.....

12609a555768469cd423a3c99d5cc353.jpg

Atsakyti

O jei turi "Zuravinka", tai skyscius ji  nuspaudzia i viena inda, o tarkius i kita, tai mano cepelinu paruosimas iki sedimo prie stalo uztrunka - plius minus pusantros valandos :D

neturim

migiris pas mane eilinis

bet ar nėra taip, kad biškelį daugiau žaliavos prisireikia su ta Žuravinka? t.y, kad skystis biškelį su tirščiais lieka?

Atsakyti

Liniuka, gal razinkų tavo kimono?

0b0c9eeeb312d62b776140ea777384cc.jpg

Atsakyti

455d5c5f2ea6024509f364b6c473f62a.jpg

Atsakyti

neturim

migiris pas mane eilinis

bet ar nėra taip, kad biškelį daugiau žaliavos prisireikia su ta Žuravinka? t.y, kad skystis biškelį su tirščiais lieka?

Tikrai ne, isspaudzia vien tik skysti :bigsmile:

Atsakyti

e626bd317873bbd6d98a830611a44b19.jpg

Atsakyti

su varške man visai tiktų. o skanūs tie Lidlo?

Su varške aš baisiai nemėgstu, tai neragavau, o su mėsa tai tikrai tokie nieko. Varškinius mano vyras valgo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 vasario 2019 - 10:34

kazkokia sadovaja irgi taip  daro. todel nematau problemos cepelinams :)  jei reiketu rankytemis spaust, tai visai nevirciau. silpnos mano rankeles. nei tarkuot daug, nei  spaust.

Atsakyti

nu va, tai dar klausimų kyla, kodėl mes, kurios neturim žuravinkų ir sadovajų, retai cepelinus darom? :D

Atsakyti

sausai issunkia, gi te sulciaspaude :)

mes cepelinus tik su varske verdam valgo. nors   esu jau kelis kartus ir su  farsu darius. bet sunui neskanu . Mama ir mociute virdavo su virta malta mesa, pakepinta su svoguneliais . niaaaaaaam :)

Atsakyti

Aš tai cepelinus savarankiškai viriau tik kartą gyvenime, kai buvau dar studentė.

O šiaip, kartai mama ar teta verda, tai kažkuriame etape prisidedu pagalba. ir pas Liniuką pora kartų bulves skutau cepelinams :D

Bet pas mus tai virtų bulvių nededa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 vasario 2019 - 10:37