ai, mes net dukrai padovanojom kaledoms pries kelis metus tokia mashyyyynka, kad cepelinus vaikai galetu lipdyt
o dedu kas lieka nuo vakarienes. virtas buves sumalu . arba bulviu kose dedu, jei jos like buna
Katuk, razinkos gerai ![]()
Aš kažkada kai tik atsirado tie mišiniai bandžiau virt, tai gavosi kaip miltiniai, niekas nevalgė. Ale gal patobulėjo per tą laiką.
Paskutinį kartą kai dariau, pritrūkau faršo, tai prilipdžiau kukuliukų sriubos. Miglė sakė kokia čia nesąmonė cepelinų sriuba be mėsos
Kai buvau vaikas, tai prisimenu, net specialiai pritarkuodavo daugiau bulvių ir greta cepelinų dar išvirdavo tų kukuliukų, bet tokių visai nedidelių, kaip kūčiukai. Ir valgydavo su pienu. Arba kartais tą skystį, kur cepelinai virė irgi pienu prasibalinę valgydavo.
Aš tai maža tą skysčio "sriubą" labiau mėgau negu cepelinus.
Liniuka, aš senai buvau virus, man irgi kažkas nesigavo. Ar išsileido, ar kažkas. Dabar visai kitoks tas mišinys, toks kaip granulytės, pjuvenėlės
Turbūt, kad viskas tobulėja. O mano dalis vaikų tik tas bandeles ir valgo, be mėsos. Mažius vakar sąžiningai nešiojo faršą į kibirą ir išmetinėjo....
Aš turiu nusimezgus pas Vincį su mašina trapecijos forma dalį megztuko, bet gavosi mažoka rankovęs apimtis. Tai aną dieną sugalvojau, kad viršų reikia primegzt kiauraraščiu. Kieeek aš turto visokio randu pas save po kelių metų nemezgimo
trys ar keturi megztiniai, kuriuos reikia pabaigt- apdailos, detalės, susiuvimai.....