Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

jo turiu mažiukę led lempą :)

ir naują drakių įsigijau su ja :D nagų lakų :D

sita baisiai  isbujojusi  turiu, turbut didesnis goduolis nei siulu drakius :)

Atsakyti

ko gero kad užima mažiau vietos tai ir godus :D

bet bujoja bjaurybė greitai kaip nežinau kas

Atsakyti

Qqte, viena kartą dėjo kaip pudrą. Dabar tepė skystą, kaip laką ir jį taip pat po lempa sutvirtino.

Atsakyti

aa, nu ko tik neprigalvoja šiais laikais

atsimenu mes su sese su arbatos maišeliais nagus lipindavom jei skildavo :)

Atsakyti

aa, nu ko tik neprigalvoja šiais laikais

atsimenu mes su sese su arbatos maišeliais nagus lipindavom jei skildavo :)

:blink:  :blink:  :blink:  Kas čia per monai? Aš tik vieną būdą praktikuoju tokiais atvejais - kirpti visus kuo trumpiau. Tokie jie pas mane ir yra. 

Ech, negresia man lakų drakius, gal ir gerai. jeigu būtų tie nagai ir mokėčiau nusilakuoti, gal būtų ir kitaip.

Atsakyti

niuma, tai  geliu gal dengia? o barste akrilo pudra ?   as nagus dengiu geliu visada, nes  mano  lankstus, ploni. tai sutvirtinu geliu. 

qqte, aqliexprese  maniskis  ganosi. baisiai  jam reik beveik visu  spalvu situ venalisu.  dabar jau nebezino ko benoret.  dabar akcija, pigu https://ru.aliexpres....3d0c33edzq6161

Atsakyti

Restar kai nagas skyla kazkur per viduri nieko ten nenukirpsi, nulupsi nebent kaip katuks sake, nu nelabai norisi tokiu operaciju darytis kazkaip..tai va arbatos maiselio gabaliuka atkerpi ir klijuoji. Kol nebuvo visu situ geliu tai padedavo visai bent kol ataugs iki nukerpamo...ne mes cis sugalvojom :) Lusasita aii nerodyk nieko nematau :) as pora brangiu nusipirkau o siaip tai sincero ganausi :)

Nagai tai ir pas mane trumpi..ir lakuot nemoku, mokausi, sviesiom spalvom kol kas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 liepos 2019 - 16:41

qqte, sincero man topas patinka, ir spalvos per maxes akcijas  40 %   kosmetikai

Atsakyti

Lusasita, sakė - silikono pagrindą deda.

Ne kaučiuką, ne gelį.

Atsakyti

Dede googlas neranda jokio silikono pagrindo nagams :) tik sienoms :)

Ar tik nebus tavo manikiurininke išsivertus ka nors ne taip

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 liepos 2019 - 17:13

Aš tai net nežinau, kuom ten tepa, bet laikosi puikiai, vaikštau kas 3 savaites. Mergaitė dirba greitai, sutvarko per valandą, tai ir to laiko ne taip gaila.

Galvoju, kur aš seniau buvau :B​ 

Atsakyti

Man tai ne tiek laiko gaila

kiek to istaikymo uzsirasymo nemegstu, derinimo

O dar vdrug atsilups krastukas ar ka...

Ka ten nagu, as antakiu uzsirasyt neprisiruosiu susitvarkyt

Atsakyti