nu darbe ir ryte tai man normaliai, man blogiausia kai per piet einu kokių reikalų tvarkyt ar pasivaikščiot
ir vakare ne kažką, šią savaitę su viešuoju, autobuse tai kondicionierius bet kol paršliaužiu nuo stotelės tai vos gyva
Dvariškė
.
Jau pradėjo mokytojų laiškai plaukti pamažu, mažė jau į choro repeticijas laksto, jau parėjo informacija, kiek antrokei pratybos atsieis: 50+25 (anglų)+11 (vokiečių). Pas ką daugiau? Bijau, kad niekas neaplenks. Kai dvyniams kažkada abiems 120 sumokėjau, tai buvo daug...
Šeštokei niekas dar nepagamino kokybiško, stilingo ir patogaus penalo.... Jaučiu, kad jau pamažu kyla nervas dėl visų mokyklinių reikalų, rrrrrr...
Darbe irgi čp dėl labai svarbaus žmogaus vėžio
.... Reikia išmokti kvėpuoti atpalaiduojančiai.
Restar,
Repeticijos - taip, pratybos - dar nežinau, bet brangesnes visada galima ir pakopijuoti (juodai/baltas). O šiaip -
Screenshot_20190829-083748__01.jpg 140,99KB
0 Parsiųsta kartų
3.95 ZARA
Truputis cukraus vatos ir zefyrų ![]()
IMG_1902.png 1,33MB
0 Parsiųsta kartų
IMG_2001.png 1,35MB
0 Parsiųsta kartų
IMG_3008.png 1,47MB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas,
Mokykla el. laiškais kol kas apsireiškė tik viena. Bernų mokyklos tyli, o iki vakar licėjaus tinklapis išvis užlūžęs buvo, toks įspūdis, kad nelabai kam rūpi, kaip ten tie pirmokai bus
Jokios asmeninės informacijos, tik tinklpy paskelbė, kur rinktis bendrai. Kiek pamenu, tai VVDG labai išsamiai viską pristatė, susirinkimas vaikams ir tėvams buvo, jokio nerimo pradedant mokslo metus nekilo.
Šiandien koncertas ant Žaliųjų ežerų 18h, atvarykit, kas galit, labai gražu būna
Tik privažiuot su mašinom tai jau vargelis po darbo ![]()
Liniuka, kaip tavo ranka? Ar gyd. ką nors naujo sako?
Ohoho, kaip saldu, Ristina ![]()
Bet nuotraukoje tai labai labai gražu ant mergaitės tas saldumas.
O dabar toks beveik nerealus klausimas:
Gal kartais kas turit kamuoliuką Drops cotton merino, spalva 16, dažymo partija 54053? Mano kolegė kažkada iš lanade su mumis pirko ir jai vieno kamuoliuko pritrūko. Pagalvojom, gal kartais dar kas pirko tokius pačius ir turi kokį likutį?