Va, štai ir prašom: https://www.lrt.lt/n...kelia-si-busena. Man jau išgėrus 3 tabletes Panangino pagerėjo momentaliai, o ten tik kalis ir magnis. Akivaizdu, ko trūko. LIniuka, ar tu pasirūpinai savim?
Freke, kas per detektyvai?
Va, štai ir prašom: [url="https://www.lrt.lt/naujienos/gyvenimas/13/1090880/vos-dvieju-mineralu-trukumas-gali-lemti-priesirdziu-virpejima-koki-pavoju-kelia-si-busena"]https://www.lrt.lt/naujienos/gyvenimas/13/1090880/vos-dvieju-mineralu-trukumas-gali-lemti-priesirdziu-virpejima-koki-pavoju-kelia-si-busena[/url]. Man jau išgėrus 3 tabletes Panangino pagerėjo momentaliai, o ten tik kalis ir magnis. Akivaizdu, ko trūko. LIniuka, ar tu pasirūpinai savim?
Ne... Aš gi save žinau, nusipirksiu papildų ir vis tiek jų negersiu. Nors reikėtų patikrint gal dar turiu kokių nepasibaigusio galiojimo ![]()
Dabar labiau rūpi susigydyt ranką. Šiandien vėl einu pas gyd., nes vaistai nuo alergijos visai nepadėjo.
Liniuka
. Kas do syvai du tą ranka... Gal kokio tiesiog su cinku tepalo reikia. Bet tyliu ir linkiu pasigydyt
. Šiaip beveik su visais papildais ir man tas pats. Bet kadangi šitas taip akivaizdžiai padeda jau ne pirmą sykį, tai išgeriu, kai prisimenu.
Buvau įdėjus fotkę, ale ištryniau
Visgi pietų metas artėja
sakai sugadins apetitą
bet gal figūroms tai tik į naudą
man tai panašiau į kokį nors uždegimą iš pasakojimo
su papildų gėrimu laiku labai padeda darbas
nes su kolegom vieni kitiems primenam, kad reik išgert
bet blogiau kai pamiršt išgerti rimtus vaistus
Labas rytas,
Su papildais ta pati problema. Net didelė sumokėta kaina negarantuoja jų išgėrimo, kas jau nutiko ne vieną ir ne du kartus..
Šiemet kažkaip ypatigai gaila prabėgusios vasaros. Toks jausmas, kaip vaikui per gimtadienį torto negavus
Tai man be atostogų taip.
Šiuo metu skaitau vaikų knygas pagal programą, kurias jie baigia
Vakar Tris draugus dar kartą pabaigiau ir pasirodė, kad tik menkas nuotrupas paisiminiau. Altorių šešėly pradėjau vėlgi beveik nieko nepamenu
Pirmokui įdomi knyga rekomenduota - Keistas nutikimas šuniui naktį, patiko ir man. Abiturientui Ivaškevičiaus Madagaskaras per gerą valandžiukę susiskaitė. Mano krūva laukia numesta.
Be kita ko naujai Sabaliauskaitės knygai nuolaida 30% Maximoj.
Kerpena, labai tavo šitos pirštinės gražios ![]()
iš vaikystės prisimenu žiauriai patikusią knygą "Šuo, kuris nenorėjo būti šunimi"
dar vieną pamenu Aukso voras juokiasi
ir dar kitų pavadinimai užkrito
Merė popins ir Mes varnų saloje buvo suskaitytos iki skutų..
Limit, man irgi gražios. Aš ir pati tokias turiu. Tada kai mezgiau pirmas variantas pagal schemą iš tų siūlų gavosi mažokas, bet kadangi jau nebenorėjau ardyti, tai numezgiau antrą ir dukrai atiteko. O sau padidintą numezgiau.
Kai vaikai buvo maži, tai labai daug vaikiškų knygų perskaičiau, kompensavau tai, ko pati vaikystėje neturėjau.
Keistą nutikimą šuniui naktį irgi esu perskaičius, gal irgi iš vaikų sąrašo, neprisimenu kaip. Tada kaip tik buvau neseniai perskaičius gilų įspūdį palikusią Jodi Picoult "Namų taisyklės", tai buvo dar viena ta tema.
Pirma diena darbe po atostogų. ![]()
Freke, kas per detektyvai?
Håkan Nesser Sąmonės akis
Håkan Nesser Lūžio taškas
Kažkaip tarp Mary Higgins Clark reik kažko rimtesnio 😊 nes jos tokie nuspėjami. Max du perskaitai ir reikia pertraukos....
Jei apie vaikystės knygas, tai aš ne kažin ką buvau skaičius. Tėvai knygų neturėjo ir nieko nežinojo, kad patartų, o bibliotekose net nežinau ar nebuvo, ar nerasdavau, ar nežinojau ko ieškoti, bet nebuvo pakliuvę nei Astridos Lindren, nei Trolių mumių, nei kokios Merės Popins - visas jas perskaičiau jau užaugus.
Didžiausią įspūdį man vaikystėje padarė dvi knygos: Johanna Spyri "Heida". Skaičiau ją trečioje klasėje ir ji man tiek patiko, kad dar ilgai kūriau jos tęsinį. Ir tada įgijau tokį keistą hobį. Dažniausiai vakarais, jau atsigulusi, ar dirbdama kokį fizinį nuobodų darbą, kurdavau mintyse savo istorijas. Tą hobį turėjau iki ištekėjau. Tada kažkaip savaime nunyko.
Antra knyga, palikusi įspūdį tai Michael Ende "Momo arba Nepaprastas pasakojimas apie laiko vagis ir mergaitę, kuri žmonėms grąžino iš jų pavogtą laiką"
Labas visoms, labai visu pasiilgau.
noriu pasakyti kuo esu užsiėmusi ir kur visa panirusi