Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

Oho kad dietinates  :oh:​ 

Atsakyti

Jau pagalvojau, kad vakaras - dar neišaušjo, o jau sutemo, labai keistas jausmas, kai pažiūri į laikrodį...

Ingriga, o kaip tu maitiniesi? :)

Atsakyti

Aš ramiai šiais metais. Vaikams po 1 dovaną yra. Daugiau giminei pasakyta, kad niekas nieko nepirkinėtų. Ir taip ką tik gimtadieniai buvo. Nereikia pirkt, mėtyt ir visiem sukt galvas, kur nereik. 

Atsakyti

Restar aš nežinau kiek tiesos yra bet sako jei skrandžio rūgštingumas mažas tada sunkiau pasisavina visas geležis beigi kitus mineralus o taip pat ir vitaminą B12 ir iš mėsos

tokiems žmonėms apskritai sunkiau virškina gyvulinius baltymus, jiems kruopinis daržovinis meniu tinkamesnis

aš niekad nesityriau bet pagal visus simptomus man matyt rūgšties ten pakanka, dėl to ir mėsas kiaušinius puikiai virškinu ko nepasakysi apie visus krakmolinius dalykus

Atsakyti

dėl dovanų tai ką tik užsakiau giminei rinkinius iš riešutų

vaikui šian MB nupirkt žada

kolegei pirštinės gatavos

sesers vaikams beliko

ir MB gal megztinį nupirkt kokį, nes taip ir neišsirinko anas pats (rankom megzto nenori)

Atsakyti

O kaip sužinot apie savo rūgštingumą? Šiaip smalsu. nes tuos pačius dalykus ir aš gerai virškinu.

Mažakraujystės priežasčių ne viena gali būti pas mane - gausios MM, skydliaukė, pralaidus žarnynas ir pan.

Niuma - tavo vaikai irgi tą patį galvoja? :)

Atsakyti

Restar nu matyt tyrimo būdu

aš tai tiksliai nežinau kaip ten yra.

mano gausios mmm irgi labai bet su geležim iš vis niekada neturėjau jokių problemų

žemiausias hb buvo 110 antram nėštumo trimestre

o taip praktiškai 125 beveik visada, nu ne kalnai bet pakankamas kiek žinau, į normas sutelpu

dėl pralaidaus žarnyno nu o kaip šitą ištirt?

čia ne mediku būdamas gali iš vis prisifantazuot visą kosmosą turbūt :D o tiesa kažkur anapus

Atsakyti

Lace, šiaip įdomu, kodėl tavo metų galas toks įtemptas? Suprantu visokius pardavimus, buhalterijas, kurie turi pasiekt planus, uždaryt metus ir pan. O kodėl HR įtempta? 

Skaičiuojam viščiukus - visokių ten procesų/projektų rodiklių pasiekimai, veiklos ataskaitos ir pan., kitos savaitės pradžioje turim atiduoti buhalterijai visus įsakymus dėl priedų už pasiektus rezultatus.  :rolleyes: Plius visokie Kalėdiniai reikalai (šventės, Kalėdinis paštas, gražiausio kabineto rinkimai ir pan.) ant mūsų pečių. Plius kitų metų planavimas...  :unsure:​ 

Atsakyti

Nu jo, tada yra reikalų... 

Atsakyti

Restar mažai aš ką keičiau. Cukraus nenaudoju. Bulviu , taip pat vištienos laaabai  išskirtiniais atvejais.  :ax:  Ai kaimišką valgau.

Na nemalonioji precedūra atlikta, dar olanuoju kraują mokamai padidaryti, nes nemokamas pasirodo nepriklauso  :oh:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 12 gruodžio 2019 - 11:30

beje, su mityba aš irgi prie sektos  :rolleyes: Man keto irgi labai tinka/patinka. Jau gal antrą mėnesį taip maitinuosi. Turiu net 2 mėnesių planą nusipirkusi, tik vis neprisiruošiu pradėti. Aš mėsėdė, plius valgymas man yra malonumas, tai visos dietos, kur reikia labai tiksliai kiekius žiūrėti, riboti kalorijas ar rinktis kažkokį konkretų maistą, man netinka, labai greitai prarandu bet kokią motyvaciją. Keto iš esmės yra gyvenimo būdas, o ne dieta. Ten galima valgyti viską (išskyrus tai, ko negalima) ir kokiais norisi kiekiais.  :rolleyes: Nėra problemos susirasti kažką valgomo bet kokiam vakarėlyje ar nuėjus į restoraną. Valgau daug, pakankamai riebiai, o svoris po truputį mažėja  :rolleyes: Vienintelis dalykas, kurio šiek tiek pasiilgstu - bulvės. Bet tai išgyvenama. O be to nevarau savęs į kampą - jei kažkada mirtinai užsinorėsiu tų bulvių, tai imsiu ir suvalgysiu  :D 

Atsakyti

Man regis ir Lusasita dar į tą pusę laikosi?

qqte, i ta puse bandau laikytis tik  vakare. domiuosi keto. net ketonu juosteles  turiu :)   deja, as priklausoma nuo angliavandeniu. tiksliau sakant negaliu gyvent be vaisiu :) 

 mano gyvenimo budas dabar pavadintas  graziu pavadinimu Protarpinis Badavimas :)  Del ligos, as daug miegu . tai man nesunku visai .  Pusrycius  valgydavau tik kad 'REIKIA'... nu  dabar "leidzia" nevalgyt, tai dziaugiuosi  tuo. as valgau 16 val ir  mazdaug 20 . einu miegot  24. alkio  jokio nejauciu.  sveriu, tiek kiek noriu  svert .  apimtys labai sumazejo. 

mano pirmas valgymas 16 val buna apie 200 gr graikisko jogurto ( ziurint koki  perku ar Alma, ar aiste, dalinu per pus)  30 gr vandenyje mirkytu chija seklu ir  daug vaisiu i ta makaliose : puse mango, bananas, keli kiviai . kartais dar ir persimono atskirai noriu . tai tokia  angliu ir skaidulu  pakrova, katra  man labai tinka. jei tuo metu valgau  kokia sriuba, ar mesa su darzovem, ar kiausus, baisiai  blogai jauciuosi, sunku, nevirskina. tai renkuosi, kas man tinka :) . vakare  kaip kada, ko noriu . kai vyras  dirbo toli nuo namu, man buvo lengviau. koki surio gabala suvalgydavau , ar varskes. dabar sunkiau, nes jis jau nori valgyt, as dar nenoriu, nu makaliose gaunasi. bet gal susiderinsim kaip nors. dar tik 3 dienos  sumaistis :)  nu ir kai vakare  pvalgau koki  angli , mesa su bulve, man ryte iskart  pliusas, ir nemenkas. tai kad negadint nuotaikos,  stengiuosi  vakare  apsieit  be angliu . tada super. vat keto patiekalai, keto  duona  vakare  man patinka :)  bet atsisakyt morku, burokeliu,  makaronu, bulviu  VISAI, neketinu. ir be vaisiu  kolkas negaliu niekaip ...mmmmmmm kokie skanus dabar sunoke mangai  ir persimonai :) 

kai NIEKO  neriboji, tai labai  lengva. valgau TIK kai tikrai noriu . ir tik tai , ka tuo momentu noriu . tai gal cia butu  labiau intuityvus  valgymas. o ilgas tarpas ( siuo metu 20 val)  nevalgymo  an gaunasi savaime, be jokiu kanciu :)

Atsakyti