Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Koks skirtumas paskirta ar ne. Mano akim kam rizikuot be reikalo?Maksima prekiauja maistu todel ir dirba. Smutkiu parduotuves gi nedirba. Ko gero pati atejus pas notara nenoretum kad pries tai pas ji jau butu buves klientas be simptomu su uzkratu. 

Atsakyti

Aha, pas manikiūristę išvis tik dviese sėdit, o ji dar ir su kauke

Man rodos būsiu prisijuokavus.... MB kažkoks toks lyg sergantis. Bet pats neapsisprendžia, gal tiesiog pavargo. Bet vistiek neramu, o ką reiks daryt?? Nu čia prisiduot gydytojams nesinori, bet važiuot su užkratu irgi....

Atsakyti

Va štai! Ir schemutė yra

Priedas  Screenshot_20200318-230336_Instagram.jpg   115,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš tai vis pagalvoju, kaip neramu dabar besiruošiančiom gimdyt :unsure:​ 

Dirigentė Tyla laukiasi ir yra diagnozuota Corona.

Jau yra žibuoklių? :bigsmile:  Mačiau šiandien žmogelį, bebraidantį pamiškėje, kur paprastai pirmosios pasirodo – pagalvojau, kad dar ko gero anksti.

Yra.

Dėl konkrečios nesienlaikraštinės situacijos, dėl to, kad turiu daugiau nei įprastai į 3-5 metų ateitį orientuotų projektų, dėl to, kad dalį darbinių skambučių praskambinu atokiuose parkuose - taip, šaly Corona. Ką galiu nuveikti? Tą ir tą - ok.

Bet prieš skambindama Kasiulevičiui, pasigūglijau, kas anas y.

Atsakyti

Jau šešias dienas akyse stovi saulėsmeilės užrodyti rausvi siūlai ssu blisssgiukajjjjjs  :wub:  :wub:  :wub: 

Vot da 8 dienas taip, ir ... Ir nusipirksiu.

Savaitgalį sukasinėsiu lysvę.

Atsakyti

labas rytas

vis dar iš darbo :)

lieka patys atspariausi :)

Atsakyti

labas rytas

vis dar iš darbo :)

lieka patys atspariausi :)

O ką tu ten veiksi, kai liksi viena :bigsmile:

Atsakyti

Visi jau bus iškritę, o Qqtė vis dar eis į darbą :D 

Katuk, gal tikrai nuo pervargimo tavo vyrui savijauta pablogėjo :4u:​  Vakar su bendradarbe pakalbėjom, kad ji su vyru susitarė, jei susirgs liks namie ir gydysis kol galės. Pagalvojau, kad ir aš turbūt taip daryčiau. Vaistų vis tiek nėra, o paracetamolį ir namie galiu gert. Į ligoninės chaosą be didelio reikalo nėra ko.

Atsakyti

O ką tu ten veiksi, kai liksi viena :bigsmile:

sakai aš pati atspariausia?

nu galvoju jau ryt neateit jei ką :)

o šiaip tai pasirodo kas kada nori, toks laisvas grafikas :) tai spės pridirbt man darbų

pritariu Liniukai dėl sveikatos, į medikus kreipčiausi ekstra atveju, o ne dėl eilinio peršalimo simptomų, svarbu izoliuotis ir viskas

Bet žmones su kuriais bendravai įspėt reikia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 kovo 2020 - 08:30

sakai aš pati atspariausia?

Aš taip galvoju :D

Atsakyti

Visko gali būt :D, bet šviesą tai sakė išjungs viršininkas :)

Sąžinė jam neleidžia išeit kol nors viena gyva dvasia yra

Atsakyti

O tai dvasioms liept eit namo liežuvis viršininkui neapsiverčia? :D​ 

Atsakyti