Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Qqčiuk tu manai kad tavo darbas yra būtinas dabar ir yra gyvybiškai svarbus?

Taip galvoja Defektai kuriantis šmotkes, taip galvoja siuvyklose.

Taip galvoja mano kolegė. 

Ji karantinavosi, visiem FB aiškina kokia ji šauni, sėdi namuose. Tuo tarpu atvažiuoja dukra su anūkais, žentas Santarų gydytojas, vyras eina į darbą, nes gal kam ko reikės, jis išsiųs, dukra toliau susitikinėja su savo vaikinu, jie važiuoja į parkus, tada grįžta kiekvienas į savo namus.

Aš suprantu, kad dabar yra kitaip. Vienas kaifas karantinuotis nuosavam name, vaikai lanko, vyras toliau dirba, terasoj kavikę geri.

Bet mano supratimu, čia joks karantinas.

Aj dar su kaimynais susitinka alaus, nu nes vistiek jie bendravo su jais.

Notaras, tai svarbu. Pinigų reikia ir reikės.

Niekas nevyksta, hipotekos nesudaromos, verslui pinigai neišmokami.

Pavedimų jau dabar niekas nebedaro.

Sąskaitų neapmoka.

O yra kas pardavė butą, turi nusipirkt kitą, o aną atlaisvint, nes atsikelia žmonės kurie nusipirko, jie tarkim nuomavosi, nuoma baigiasi, ateina nauji...

Cia rimtai ilga grandine

Ir nei stos NT tikekite stos viskas.

Visada taip buvo.

Tada tikrai bus žopa.

Atsakyti

O tai dvasioms liept eit namo liežuvis viršininkui neapsiverčia? :D​ 

tai mandagiai liepia po truputį, bet vis kas nors išlenda

jei rimtai tai mano vadą užgriuvo darbymetis kaip reikia, bet jau įsivažiavo, liko paskutinius kompus paruošt :)

nu bet vakar artistas, sakau girdėjau kad ir man leis iš namų dirbt-o tas o tai ką daryt jei koks kurjeris atsivilks :blink:

o tai aš turiu tuščiam ofise sėdėt ir laukt vdrug koks kurjeris ateis?o kad ant durų parašyta kad popierių į rankas nepriimam tai čia nieko?

Atsakyti

Mes su vyru sutarę lygiai taip pat

Slaugytis namuose.

Kol kvėpuoji ir nėr simptomų kurie labai grėsmingi.

Gulėt namie geriau, nei ligoninėje.

Man va skauda gerklę. Gal po pirties perpūtė, vėjas didelis buvo,,o gal....

Nu va laukiu kuom viskas baigsis

Atsakyti

Ingriduška aišku aš nemanau, bet manęs kol kas neišleidžia :)

gyvybiškai svarbu yra maisto pramonė, medicina, nu ir dar keletas dalykų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 kovo 2020 - 09:09

Mes su vyru sutarę lygiai taip pat

Slaugytis namuose.

Kol kvėpuoji ir nėr simptomų kurie labai grėsmingi.

Gulėt namie geriau, nei ligoninėje.

tai juk, jei rimtų simptomų nėra, niekas  nei tiria, nei  neguldo...Vakar Šiauliuose  oficialiai sergantį į namus sirgti išleido. 

o kaip karantinuotis? 

jei grįžai iš užsienio, tau duoda n/l karantinui, šeimos nariams neduoda. Imt likusiems nemokamas atostogas ir likt soc. nedraustiems?

Atsakyti

Apskritai, dabar jau neaisku niekas.

Iš esmės svarbu yra tai ką vardina Qqciukas

Bet yra bet.

Už ką pirksit med.prekes ir maistą?

Jei verslas stos, nevyks atsiskaitymai, tai algų negaus niekas, nu ir kas,kad dirbat iš namų.

Nebus įmonėje pinigų, nemokės už jus Sodrai ir pan.

As atsimenu 2008.

Stojo NT, stojo viskas.

Nes NT yra,variklis, statybininkai, langininkai, laiptininkai,, tada ga.yba visa plastikas, metalas, betonas...

Jei jie visi netenka darbu, netenka pajamu, tada negali pirkti,,tarki. Varskes sureliu,,tada Zemaitijos pienas, ima maziau ju gaminti, atleidzia di darbuotoju, tada tie neturi pinigu ir irgi nebegali pirkrkti...

O tada depresija

Zodziu jei viskas butu laprasta

Tiesa, pinigu dazniausiai turi valstybe.

Ir JAV kazkada tiesiog sugalvojo kad mojez pinigus uz iskasta duobe, kita diena kitiem uz uzkasta ta pacia duobe. Taip zmones eme gauti pinigus, vel galeti pirkti duona, duonininkai pradejo kepti daugiau, samdyti darbuotojus, jiems moketi, ir viskas uzsikurė

Atsakyti

Bet krizes ir pakilimai, tai elementarus ekonomikos desnis. 

Atsakyti

Hi

Apie save aš. Nu karantinuotis tai jo. Bet. Kaip ir rašot, karantino nebus 100 proc. Nu nes čia kaimynai man maisto neatneš. Šiukšlių neišneš.

O jei atneš kolegos maisto, tai turėsiu nusileist iki 1 aukšto, nes domofonas sugedęs :D 

Karantinuotis būt patogiau LT. Į atskirą kambarį, atskira vonia, kontakto net su dukrom galima išvengti. 

Bet kelionė? 

Apie pranešimą žmonėms, su kuriais bendravau. MB rankas spaudė per kovo 11 renginį ne vienam ir ne dviem. O gal būtent ten ir pasigavo... 

O gal aš atvežiau iš LT, kovo 9 grįžau...

Nu ta grandinėlė tokia sudėtinga...

O ir panika, nes sakė darbe jau vienas antras namie liko, nes kažką lyg jaučia. Ir svarsto, ar šiaip peršalo persitempė, ar įsikalbėjo, ar rimta..

MB ryte matavosi temperatūrą 3 kartus, tada aš, bo nes tikrinom ar termometras geras :D . 36. Išėjo į darbą. Įtariu sloga jam. O darbe budėjimas jam... 

Kažkokia belebirda.

Šiandien galvoju, gal anglai visai protingai sumąstė..

Atsakyti

Aš manau kad Ingriduska teisi, bet labai nenoriu, kad ji būtų tokia :D​ 

Atsakyti

Ingriduska, užsikurs ir pas mus viskas, pamatysi. Koronos pasekmės nuo vieno žmogaus nepriklauso, čia reikia vieningumo, supratingumo. Pasiautės ir aprims...po kokių poros mėnesių spėju...

Kiekvieną asmeniškai palies šita k..... Bet aš labai optimistiškai į tai žiūriu. Čia ne vėžys, čia tik krizė...

Mėgaukis gamta, vyru ir mezginiu  :wub:​ 

Atsakyti

tai juk, jei rimtų simptomų nėra, niekas  nei tiria, nei  neguldo...Vakar Šiauliuose  oficialiai sergantį į namus sirgti išleido. 

o kaip karantinuotis? 

jei grįžai iš užsienio, tau duoda n/l karantinui, šeimos nariams neduoda. Imt likusiems nemokamas atostogas ir likt soc. nedraustiems?

nu šiaip aš kalbu apie tai jei susergi ir blogai jautiesi, tada duoda biuleteni ir telefonu, nesvarbu ar važinėjaisi ar ne

Ingriduk ramiai, nedėk į kelnes, ne viena krizė buvo ne viena dar bus. jei kiekvieną kartą taip nervinsiesi sekančios jau gali ir nesulaukt ir ne iš bado.

Atsakyti

Sveikos, o mane pagulde kol dar yra galimybe. Laukiu narkozes  :lol:​ 

Atsakyti