Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo toks klausimas pasistojo ir ginčas ar yra skirtumas sirgimui kaip užsikrėsi?

Abelo rašė, kad sirgimo sunkumas gali priklausyti nuo viruso kiekio, kuris pateks į organizmą. Tai jei susirgsi tiesiai apčiaudėta ir nuo paliesto paviršiaus su užkratu, galimai sirgsi skirtingai. 

Atsakyti

Mandar patiko tas apibūdinimas,kad virusas sunkus. Taip ir įsivaizduoju, kaip tie burbulai spygliuoti šlepsi žemėn :D 

Atsakyti

Ingriga, man atrodo skirtumas individualus. Taigi tai virusas, nors ir neįprastas. Tai nuo žmogaus imuniteto priklauso,kaip reaguosi.

Ir aš taip galvoju :hmm:

Liniuka pražiopsojau :hmm:

Atsakyti

Labas,

Pabuvau saviizoliacijoj.

Nebenoriu nervuotis, nebenoriu diskutuot apie ekonomikas, sunkumus, lengvumus.

Ramybes, draugystes noriu.

Tikrai tiek metų kartu,,vaikai užaugo, pačios subrendom, neverta pyktis, net jei nesutampa nuomones, poziuriai.

Buckis. Taika🎈

Atsakyti

Parašiau laišką Abelo.

Nelabai suprantu savo fizinio pojūčio.

Grįžau trumpu maršrutu ir laukiu.

Einant pasidare sunku kvepuoti. Spaust krutine. Gerkle spaudzia. Girdziu širdies tuksėjimą visur, galvoj, kakle, krutinej

Ar tai ta K?

Niekur nesinori vaziuoti aiskintis, bet uzdelst irgi ne.

Nosi uzspaudus 15s isbunu.

Ar kartojasi kaip buvo gruodi kai pradejo trukti oro ir spausti sirdi.

Atsakyti

Ingriduska  :friends: 

Atsakyti

Ingriduska panašu į panikos ataką. Nervai nu arba kalio, magnio trūksta.

Iš to ką apibūdinai tai laabai pažįstamas jausmas

Atsakyti

Ingriduk :4u:

Atsakyti

Aš vakar lengvą šoką apturėjau :oh: atsikeliam ryte, pažiūrim pro langą - vyro mašina kieme stovi  :blink:  nu susinervinau, negi į darbą visuomeniniu transportu važiuot sugalvojo   :oh: tikrai nesu panikuotoja, bet bet kam taip durnai pačiam bėdos ant savo galvos ieškotis  :frusty: pasirodo su džipu išvažiavo, duslintuvą suvirint reikėjo  :) O jau ruošiausi gerai “kailį iškaršt”  :D 

Atsakyti

ingriduk, ir man panasu i panikos priepuoli .

Atsakyti

Pasidariau arbatos nuo nervu. Banano, riesutu, tuoj pageres

Viskas lyg praeina.

Matut viskas susikrove

Atsakyti

Nebepapasakojau, bet Ugnius dirbo su kolege itale, grizusia is Milano. Pries pusantros gal savaites. Sestadieni jai patvirtino Korona virusa.

UK nekarantinavo.

Vakar sukilo jo mergaitei tempa, su raumenu skausmais, saltkreciu.

Ugnius jautesi prastai bet be tempos.

Su jumis apsibarem

Tai matyt ir rezultatas.

Atsakyti