Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, gal laikas tokiu pačiu Nicku FB užsiregistruot ir pas mus į kambariuką prisijungt? galėsi daugiau nieko nematyt ir nežinot, kaip iki šiol. Tik visokių 'receptų'- schemutę galima? ten rasi. Nu ir dar foto iš meetų ;) Ir šiaip, naudingos informacijos.

Ko jau ko, bet info man netrūksta :D

Atsakyti

labas rytas

pff tipo darbas iš namų-jau darban iškviesta buvau, sėdžiu...laukiu kol valdžia paposėdžiaus ir teiksis dėmesio skirt

Atsakyti

Pas mus tai uždraudė direktorius be jo leidimo į darbą ateit. Vakar parašė, kad net pagrindinių durų kodą pakeitė.

Atsakyti

pas mus dar kelios dvaselės yr :) nu o ką daryt kai atneša dokumentus kurių negalima dėžutėn dėt ar el. paštu siųst, tenka važiuot priimt

čia patys "protingiausi" tie katrie siunčia tokius dokumentus :oh:

Atsakyti

Matau, schiamutėse pasiganėt :D 

Man tai labai sunku nuspręst, ko noriu. O kuo toliau žiūriu, tuo labiau suprantu, kad nei aš megsiu nei ką. Tų schemučių pilni kampai. Ne tik kad karantino,viso gyvenimo kažin ar užteks,norint viską ištestuot.

Apie  virusą. Tai jeigu vistiek sirgs apie 70 proc., tai gal galiu pasirinkti, koks laikas man tinkamiausias :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 20 kovo 2020 - 10:34

Katuk, o tai ko į likusius 30 proc. nepretenduoji? :D​ 

Atsakyti

o kodėl tu katuk nenori būt tarp tų 30 %? visai gi nemažai, tikimybė yr

Atsakyti

:D su Liniuka vienu balsu :D

Atsakyti

Nu žiūrėkit

Pas mane šeimoj 4 asmenys. Tai bent vienas kaip ir turėtų :D 

O ir tas 30 tai tie, kurie apskritai nosies nekiša lauk, dezinfekuoja viską iš eilės. Nu aš ne iš jų.

Viskas čia juoko forma. 

Buvo biškį neramumo, kai MB neaiškumai sveikatos srity buvo, bet šiaip aš pakankamai rami. Ta prasme, mano gyvenimas pasikeitė labai nežymiai. Kol kas.

Atsakyti

katuk nebūtinai, būna žmonių kuriems tiesiog nekimba nors ir kiša nosį visur, kur nereikia irgi :D

o TB jau geriau?

Atsakyti

Abelo toks klausimas pasistojo ir ginčas ar yra skirtumas sirgimui kaip užsikrėsi?

Atsakyti

MB panašu į slogą. Bet nėr stipri. Ir net neaišku, ar ne alerginė,nes ir bėrimų atsirado. Vistik matyt ta alergija jam nervinio pobūdžio. Šiaip jaučiasi gerai, tai kol kas labai ir nesijaudinu.

Na, aš gripo net nesu turėjusi,tfu tfu tfu.

Ingriga, man atrodo skirtumas individualus. Taigi tai virusas, nors ir neįprastas. Tai nuo žmogaus imuniteto priklauso,kaip reaguosi.

Atsakyti